Δηλαδή ο πιτσιρικάς δεν είχε τπτ άλλο να βάλει και αναγκαστικά πήγε με τη μπλούζα Cannibal?
That’s σοβαρέψου!
Δηλαδή ο πιτσιρικάς δεν είχε τπτ άλλο να βάλει και αναγκαστικά πήγε με τη μπλούζα Cannibal?
That’s σοβαρέψου!
ρε γαμωτο μην με τσαντιζεις δεν ειναι that’s einai thats
οχι απλα αμα ντυνεται ετσι στην καθημερινοτητα του γιατι να αλλαξει την εμφανιση του??/για να ικανοποιησει την μαμα και τον μπαμπα??αυτο που λεω ειναι οτι πηγε οπως νιωθει δεν ηθελε να παει σαν καποιος αλλος στην εκκλησια…μπορει να λεω και βλακειες και να το κανε για να προκαλεσει αλλα δεν νομιζω
[I]Δεν ξέρω αν βρίσκεται κρυμμένος
στα νύχια σου ο Θεός
μα εσύ πιο πολύ μου μοιάζεις
για λύκος νηστικός
κι όταν στα πρόβατα αγορεύεις
για του έθνους το καλό
διάολε σε βλέπω να χορεύεις του κτήνους το χορό
Πες μου πως γίνεται η αγάπη
να ζει απ’ τη λέξη εχθρός
και πως θα βρω τη σωτηρία σκυμμένος και βουβός
κι αν πάλι αυτό το τραγουδάκι σου μοιάζει αιρετικό
διάολε φύγε από μπροστά μου, μου κρύβεις το Θεό[/I]
(Γιάννης Αγγελάκας-Αιρετικό)
[SIZE=“1”]Ας βρει ο καθένας το Θεό μέσα του και μετά βλέπουμε.[/SIZE]
Ρε αμαρτωλοι,ρε παλιοσαταναδες πηγε κανεις στην ανασταση του Κυριου?:lol: Απο τωρα αρχιζει η μασαμπουκα… :drunk: :drunk: :drunk:
ΥΓ Guess who… σωστος ρε φιλε,ωραια lyrics:thumbup:
Κι εγω απο πρωτη γυμνασιου. Νταξ δε λεει κατι το αν πηγαινεις αλλα τι αισθανεσαι.
Ευτυχως οι γονεις μου δεν με σερνουν. Το κακο ειναι την ανασταση οπου μαλωνουμε για το ποιος θα παει για το φως για χατιρι της γιαγιας κτλ γιατι κανεις δεν θελει.
Ενιγουει, για τον αλλο δεν ξερεις αν ηθελε να προκαλεσει. Μπορει να τον αναγκασαν, μπορει χιλια δυο πραγματα. Κι εγω το ειχα παθει αυτο στη διημερη. Τα ‘χα βαλει ολα τεσπα και μου χε μεινει για την επομενη η μπλουζα των sabbath την οποια κι εβαλα. Ε, οπως περιπλανιομασταν μας λεει θα κατεβουμε σ’ ενα μοναστηρι. Ημουν αρρωστη, ειχε ζεστη, ημουν με το μπουφαν κι εσκασα κι αργοτερα το βγαλα. Σορυ αλλα μερικες φορες ειναι αναγκαιο κακο να κυκλοφορεις οπως καθε μερα… Δεν ειναι και τοσο τραγικο σαν κατι αλλα που βλεπεις που πανε, βηχουν και κανουν βλακειουλες.
Μπορεί ο τύπος να μην ήθελε να προκαλέσει!!αλλά το πιο πιθανό είναι να ήθελε
Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι αν η εκκλησία κάνει αυτό που λέει ο thats δηλαδή να δίνει ελπίδα με το ότι υπάρχει κάτι μετά το θάνατο και να σου λέει ότι θα πρέπει να είσαι καλός με τους υπόλοιπους όλα καλά με μένα.Αλλά υπάρχουν φορές που γίνετε αρκετά οπισθοδρομική και βλέπει σε άλλα συμφέροντα!!
Πάντως η δικιά μου άποψη είναι ότι δεν υπάρχει τπτ εκεί έξω απλά η θρησκεία είναι ένα μέσο για να εξηγήσει ο άνθρωπος ορισμένα ανεξήγητα φαινόμενα και κάτι που έχει τις ρίζες του από πάντα στην ανθρωπότητα.
Εγω που θελω να παω στην εκκλησια και με ενοχλει ο προκλητικοτατος παππας?
Το να σε προκαλει ενα μπλουζακι ενος λαικου, ειναι μικρο ατοπημα, μπροστα σε ενα κληρικο…
Μπορεις να πιστεψεις και απο το σπιτι σου αν σε ενοχλει ο παππας
Η εκκλησια δε σε κανει καλο χριστιαννο
Ωραια, αρα δεν καταλαβαινω το προβλημα σου με τον προκλητικο οπως λες κανιβαλομπλουζοφορο. Ειναι οκ και σωστος.
Δεν ειναι γιατι εγω πηγα απο σποντα.
Δηλαδη δεν ειναι προκλητικο να πας μεσα στην 7 με φανελα του βαζελου?
Κοιτα, εισαι ελευθερος να πας. Αν πας και σε μαμησουν στο ξυλο θα εισαι μακακας, αν παλι πας και δεν σε αγγιξουν θα σε πουν θεουλη.
Νομιζω οτι αν αρχισουν να μας προκαλουν τα παντα δεν θα βγαινουμε στο τελος απο το σπιτι μας.
Οκ, ηταν κανιβαλοι, σιγουρα πολυ spatter μπλουζα θα ηταν, αλλα νομιζω θα ηταν καλυτερα απλα αν περνουσε απαρατηρητος και θελω να πιστευω οτι οι περισσοτεροι δεν εδωσαν καν σημασια.
Εχω δει παππα να μιλαει στο κινητο μεσα στο ιερο την ωρα της θειας λειτουργιας…
Υπομονη και αυτοσυγκρατηση.
θα σου τα πω αυριο που θα ειμαι ξεμεθυστος
Το πιο πιθανο ειναι να καταληξουμε να μιλαμε για βυζγια!
Κοιτα μπορει να παει το θεμα και σε προκλητικες νυφες και παππαδες που διακοπτουν το μυστηριο και για να διαφυλαξουμε την εγκυροτητα των επιχειρηματων μας, να ποσταρουμε μερικες φωτογραφιες…
επι ευκαιριας του νεου βιβλιου “μ.Χ.” του συγγραφεα Βασιλη Αλεξακη, βραβευθεντα με το βραβειο Γαλλικης Ακαδημιας, ενα βιβλιο που καταφερεται εναντια στον ρολο της Εκκλησιας διαχρονικα, ας ανεβασω καποια ωραια και αγνωστα στους πολλους πραματακια .
1. Οι “ρουφιάνοι” ρασοφόροι του Αγιου Ορους και η επιστολή τους στον Χίτλερ.
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΕΡΑΣ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ
ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ Γ’ ΡΑ’Ι’Χ
ΑΔΟΛΦΟΝ ΧΙΤΛΕΡ
ΗΜΕΙΣ ΟΙ 20 ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΙΣΑΡΙΘΜΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΩΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΣΤΙΚΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΝ ΤΟΥ ΑΓΙΩΝΥΜΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΘΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΜΕΝ ΕΙΣ ΑΠΗΚΟΟΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗΝ ΤΑΥΤΗΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗΝ ΔΙΑ ΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΝΙΚΑΣ ΣΑΣ.
ΚΑΙ ΑΓΑΛΛΟΜΕΝΟΙ ΚΡΑΥΓΑΖΟΜΕΝ ΕΝ ΘΑΥΜΑΣΜΩ:
EΠΕΣΕΝ ΤΟ ΖΙΤΟΜΙΡ (ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΟΧΥΡΟ) ΚΑΙ ΕΣΩΘΗ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ…
ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΡΑΤΥΝΗ ΤΗΝ ΥΜΕΤΕΡΑΝ (ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ) ΕΞΟΥΣΙΑΝ ΕΙΣ ΕΤΗ ΠΛΕΙΣΤΑ .
ΟΙ 20 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΙΑΥΣIΟΥ ΣΥΝΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 20 ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΘΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
Α’ ΤΕΤΡΑΔΟΣ: ΛΑΥΡΑΣ…ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ
Β’ ΤΕΤΡΑΔΟΣ: ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ…ΣΤΑΥΡΟΝΙΚΗΤΑ
Γ’ TETΡΑΔΟΣ: ΙΒΗΡΩΝ…ΣΙΜΩΝΟΣ ΠΕΤΡΑΣ
Δ’ ΤΕΤΡΑΔΟΣ: ΧΙΛΙΑΝΔΡΙΟΥ…ΟΣΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
Ε’ ΤΕΤΡΑΔΟΣ: ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ…ΚΩΝΣΤΑΜΟΝΙΤΟΥ
2. ΠΕΡΙ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑΣ (πραγματικα εχει κυκλοφορησει βιβλιο για το “αθλημα” αυτο με την επωνυμια " Το Πηδαλιον", το οποιο μαλιστα το εχω δει να πωλειται και στα βιβλιοπωλεια - διαβαστε τα υπογραμμισμενα κομματια, πολυ γελιο.)
Υ.Γ. Ολα αυτα απο την επισημη εκκλησια, δεν τους βαζω προφανως ολους στο τσουβαλι και να μην ξεχαζω να αναφερω τους εκατοναδες απλους κληρικους που συμμετειχαν στην εθνικη αντισταση, σε αντιδιαστολη με τους μοναχους του αγιου ορους και τα προσκηνυματα τους στον χιτλερ.
Ναι όντως γελοία είνα αυτά. Ειδικά αν τα διαβάζεις εκ των υστέρων το 2008 ε;
αλήθεια για το masturbation metal ποια είναι η γνώμη της εκκλησίας
Toυς Manowar εννοείς;
Για τους theater το λένε, αλλά όποια και από τις 2 μπάντες να πάρεις τη λατρεύω. Οπότε αμαρτάνω ούτως ή άλλως :lol: :lol:
Εδιτ: Και για τους Ανόριμους πλοκάμι κτλ το λένε επίσης
Για τους παπαροκαδες το λενε
Ακουει κανεις απο εδω μεσα παπαροκαδες?:lol:
Ναι, εγω