περα απο την πλακα ειναι ωραιοι κριμα που εφυγε το ενα μελος και διαλυθηκανε
Αυτοκτονησε το μελος, δεν εφυγε απλα. Υπηρχαν εντονες διαφωνιες των μελων και δεν αντεξε ψυχολογικα…
οχι απλα πεταξε τα ρασα
δεν θελω μεγαλο αφεντικο γιατι εμαθα ελευθερος να ζω
ρε γαμανε αληθεια το λεω
Οι παπαροκαδες ειναι αυτοι στο βιντεο?
οχι τα ξωγαμα τους ειναι το μονο βιντεο που βρηκα αυτο και το τσιπακι τα σπαει :band: :band:
Επίσης λέγεται ότι ένα μέλος τους έμπλεξε με αιρέσεις, σατανισμό ή κάτι τέτοιο.
Oχι ρε, απλα πηγε και εγινε μπατσος… :lol3:
Τι ειναι το πιο περιεργο που εχετε κανει η σας εχει συμβει στην εκκλησια? :-k
Εχω λιποθυμησει οταν ημουν 6-7 απο το πολυ λιβανι.
Απο μικρος φαινομουν μαλλον…
Καλα ημουν και χτικιαρης τοτε οποτε παιζει και αυτο το ρολο του.
Τωρα κατι μας ειπες. Λες και παμε καθε μερα εκκλησια
Εμενα βγηκαν κατι πρασινοι δρακοι και με κυνηγουσαν και τους πυροβολουσα με το ακτινοπιστολο μου και στο τελος πηδηξα την πριγκιπισσα!
Ειχα παει πολυ κοντα στο λιβανιστηρι.
Mάλλον όταν ήμουν 3-4 ετών, είχα πάει με τη γιαγιά μου στη μεγαλύτερη εκκλησία της Ξάνθης και είχα κάτσει στο θρόνο του δεσπότη.
Βασικα εκεινος ο θρονος δεν ειναι για δεσποτη, αλλα για Protégé.
Ο Άνθιμος προέβη σε νέα δήλωση: Κάθε ομοφυλόφιλος είναι ικανός για την τέλεση πολλών εγκλημάτων.
Μπραβο ρε Ανθιμε μαγκα, αγορι μου εσυ! Μια ερωτηση εχω μονο να κανω. Που τα στηριζεις ολα αυτα ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ?
Επειδη νομιζω δεν εχει account για να απαντησει ο ιδιος και δεν ειναι σωστο να μεινει ετσι η ερωτηση, θα προσπαθησω να δωσω μια απαντηση.
Την δηλωση του την στηριζει, στο γεγονος οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι και πως οπως ενας ανθρωπος ειναι ικανος για πολλα εγκληματα, ετσι ειναι και ενας ομοφυλόφιλος.
Δεν νομιζω να περασε απο το μυαλο καποιου οτι το ειπε για καποιο αλλο λογο. Ουτως η αλλως υπαρχει πληθωρα επιστημονικων μελετων που δειχνουν οτι οι ομοφυλόφιλοι ειναι ικανοι για πολλα εγκληματα. Το καναμε και στην Βιολογια, στο κεφαλαιο με το DNA, στο οποιο ειχαμε δει οτι υπαρχουν καποιες παραπανισιες πρωτεϊνικές βάσεις στο DNA των ομοφυλοφιλων οι οποιες ειναι υπευθυνες για τα εγκληματα που διαπρατουν ή ειναι ικανοι. Οι συγκεκριμενες πρωτεϊνικές βάσεις ονομαζονται και “εγκληματικες βασεις”.
Για ονομα του θεου δλδ, να πιστευουν μερικοι πως ο Ανθιμος ειναι φασιστας/ρατσιστης και να του προσδιδουν παρομοια επιθετα!
πηγαμε μετα το clubing για churching πρωι πρωι και παραγγειλαμε μια μαυροδαφνη “στον δευτερο” (εκει που μαζευονται οι γυναικες) στον παπα με σμσ την ωρα που εκανε την λειτουργια. χριστουγεννα. δεν μας την εφεραν. σκατα το σερβις δεν ξαναπαω.
Ναι ειναι και αυτο. Δλδ ολοι σε διωχνουν απο την εκκλησια με εναν τοσο εντεχνο τροπο
Μακαρι να σταματησουν να υπαρχουν ομοφυλοφιλοι! Για ενα κοσμο μονο με straight παιδεραστες, βιαστες, δολοφονους, κλεφτες και μαφιοζους.
Ολοι ειμαστε ισοι απλα μερικοι ειναι πιο ισοι απο τους αλλους.
εκκλησια… οχι η εκκλησια που παρουσιαζουν τα καναλια ειναι εντελως αντιπαθητικη κατ’εμε. ειναι γνωστα σε ολους μας πανω κατω γεγονοτα του στυλ οτι καποιος βγηκε επισκοπος γιατι λαδωσε η με αλλα μεσα (ντρεπομαι να πω ποια) η για τους ομηρικους καβγαδες μεταξυ των προκαθημενων που ριχνουν τοσο το επιπεδο. ομως. ομως… εγω προσωπικα εχω γνωρισει κ την αλλη οψη της εκκλησιας. μια τελειως διαφορετικη οψη. κ χαιρομαι παρα πολυ γι αυτο. κ πμως υπαρχει κ η εντελως αντιθετη πλευρα με καλογριες κ ρασα μεν που πιστευουν τυφλα στα οσα λενε οι γραφες αλλα που βοηθουν πραγματικα. υπαρχουν ανθρωποι που ανηκουν στην εκκλησια κ περιμαζευουν τοσα παιδια απο τους δροους βοηθουν τοσους δυστυχισμενους οχι για να αλλαξουν τη ζωη τους οχι γιατι ειναι σωτηρες αλλα ισως για να προσπαθησουν να την κανουν λιγακι καλυτερη. ξερω ελληνες παπαδες κ μοναχες που συντηρουν ολοκληρα ορφανοτροφεια. ανθρωποι εξυπνοι δραστηριοι κ καθολου κολλημενοι. εγω λοιπον υποστηριζω αυτη την πλευρα της εκκλησιας
δυστυχως αυτοι ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας, οπως θαπρεπει