Και αν ο άλλος είναι μαζόχας και φτιαχτεί περισσότερο από το ξύλο που θα ρίχνει στον εαυτό του;
Ρε μιλάμε για bdsm όχι μαλακιες
Γεμίσαμε φιλοσόφους του ίντερνετ
Τροφή για περισσότερες Χριστοπαναγιες βασικά
Εγώ δυστυχώς μαθαίνω για αντεργκραου αντιεμβολιαστικα κινήματα που ξεκινάνε από παπάδες σε διάφορα χωριά και κάνουν ψυχολογικό εκβιασμο στους πιστους, με αποτέλεσμα ακόμα και νορμάλ μη ψεκασμενος κόσμος να ψιλοψεκαζεται.
Γαμω το μεσαίωνα μας κοινώς
Χρειάζεται ο θεούλης διαφήμιση; ο μεγαλύτερος σταρ - celebrity όλων των εποχων;
ολα τα λεφτα τα σχολια κατω…
Κάτι τέτοια κουφά να μην έλεγε ο Ζούγας ώρες-ώρες…Τέσπα, αγαπημένος όπως και να έχει, μεγάλη μορφή.
Ότι να ναι. Τι παθαίνουν στα γεράματα δεν μπορώ να καταλάβω. Κρίμα γιατί σαν καλλιτέχνης μου αρέσει πολύ. Άσχετο θα μου πεις το ένα από το άλλο αλλά τέλος πάντων.
Φόβο του θανάτου παθαίνουν…
Κατά τ αλλά υπέρ-συμπαθεστατος ο Ζουγκας και πολυτάλαντος
“Θα δεις και τα δελφίνια να… πετούν». Πράγματι, μετά από πέντε λεπτά προσευχής και αυτοσυγκέντρωσής του, είδαμε μπροστά μας τη θάλασσα και τα δελφίνια να «πετούν» κολυμπώντας”
Μόνο εμενα μου ήρθε στο μυαλό το ριφ του flying whales εδώ?
Γι’αυτο η αθεΐα, είναι μεγάλη απελευθέρωση. Δεν μπορώ να εννοήσω ύπαρξη θεού, άνευ θαυματουργικής/αποκαλυπτικής αποδείξεως, επομένως τα ακούω βερεσέ και δεν φοβάμαι τη θνητότητα. Αντίθετα σκέφτομαι πως να αξιοποιήσω τη ζωή.
Ρε μήπως είχε αγιαστούρα κάνα θυμιατό και γίνανε όλοι και είδαν τον κύριο ΛΟΚατζή & ΠΑΟΚΤΖΗ ?
Οριακά; δεν νομίζω.
Ρε μην ψαρώνεις. Live batuskha είναι