κακέ Μπαρτζώκα
Για το καλό του αθλήματος τον βρίζει όλο το γήπεδο σε όλο το ματς; Προκαλεί επειδή απαντάει; Οκ κακώς απαντάει αλλά έλεος με τους καφρους που θίγονται κιόλας
Χτες δεν τον έβριζε “όλο το γήπεδο σε όλο το ματς”, δυο-τρεις φορές τον βρίσανε .
Πάντως παραδεχτείτε ότι ο Τράκης, αυτό το σκουπίδι της κοινωνίας που έτυχε να γεννηθεί πλούσιος, σας δίνει ένα έξτρα κίνητρο
ΔΕΑΒ εδώ λογικά δεν παίζει να υποθέσω, οι κακοί ολυμπιακοί φταίνε που κλείσανε όλα τα γήπεδα εξαιτίας τους.
Αυτοί βαράνε μια στο καρφί και 800 στο πέταλο, σώθηκες
Εγώ άκουγα συνέχεια έναν συγκεκριμένο πάντως.
Τεσπά δεν αξίζει να ασχοληθούμε με τον εν λόγω άνθρωπο άλλο έχουμε και Βαρκελώνη.
Εγώ ασχολούμαι, είναι πεφωτισμένος άνθρωπος της ομάδας Ε.
Αν θελήσει ο Μπαρτζώκας να ασχοληθεί μαζί του, μια μήνυση την σηκώνει άνετα το πιο πάνω ποστ του γελοίου.
Σε γενικές γραμμές, αν και περιττό ματς ( αδιάφορο δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω γιατί όλοι θέλουμε τη νίκη ) , μοίρασε πολλές στιγμές γέλιου Μιας και ο Μπαρτζώκας όταν τον τσιγκλανε δεν κρατιέται και απαντάει
Δεν έχω καταλάβει ακόμα αυτή την νέα εφεύρεση του top6 και σε τι χρησιμεύει ακριβώς.
Δεν έχει καταλάβει κανένας το νέο σύστημα
Κανονικά (κάποτε) οι ομάδες ήταν 14 και τα ματς 26, τώρα που είναι 12 (κι αυτό με το ζόρι) κάπως έπρεπε η φάση να παραμείνει σε ίδιο πάνω-κάτω αριθμό αγώνων.
Ε κι εγώ αυτό έχω καταλάβει . Για να μην τελειώνει η σεζόν Μάρτιο
Λάηκ για το κεφαλαίο “Δ” στους Δαίμονες.
ποιος το ανέβασε αυτό;;
Έχεις τρεις ευκαιρίες ;ρ
H πρωτη απάντηση είναι το κατά Μπαρτζώκα ΑΥΤΟΣ