Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

:joy:
Θα είναι Αύγουστο αυτό ε;

Χωρίς να έχω επαφές και γνώση από τα “μέσα της πιάτσας”, ποντάρω Sepultura στα τυφλά.

Sisters of mercy Χανιά

1 Like

Ντοινγκ

1 Like

Και Anti-Flag στο Los Almiros

3 Likes

να που τελικά θα έρθουν οι underworld :stuck_out_tongue_closed_eyes: :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Edit (από την ανακοίνωση): Το βράδυ της 3ης Απριλίου οι Mother Of Millions εμφανίζονται επίσημα για πρώτη φορά ως τετράδα.

Άρα προς το παρόν ο Μάκης δεν αντικαθίσταται και προχωρούν χωρίς πλήκτρα. Ενδιαφέρον και περιμένω πως και πως νέο δίσκο…

2 Likes

Papa roach στο πρινσιπαλ καλός αριθμός κόσμου για τώρα φαίνεται απ τα story της eventation

1 Like

Έχουμε και πρόγραμμα για αύριο;;

2 Likes

ωραίος ευχαριστώ, ευρωπαϊκό πρόγραμμα

2 Likes

Είδα και τα videακια… Γαμησαν και οι INK κ οι Undead.

Μετανιώνω αρκετά μπορώ να πω

1 Like

Εχουμε καθολου ανταποκριση απο Principal χθες; Πως πηγε απο κοσμο; Να ξερουμε τι να περιμενουμε οι σημερινοι.

πείτε πως περάσατε Papa Roach / Hollywood Undead

Πόνεσε λίγο ο κώλος μου που οι Papa Roach με τους Hollywood undead κόστισαν όσο οι Helloween αλλά δε γαμιέται , δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω ούτε θα τους ξαναδούμε και πότε οπότε είπα να τιμήσω

Ωραίο το σόου των Hollywood Undead με φοβερά φώτα και μπλιμπλικια . Κανονικό πάρτι , θα τους έλεγα ισοπεδωτικους αλλά θα εκπλαγω ( πολύ θετικά ) αν τελικά όλο αυτό δεν ήταν ξεδιάντροπη κονσέρβα . Γιατί τέτοια φωνητικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήταν λαηβ . Οπότε Χ από μένα όσο κι αν γουσταρε ο κόσμος … Εκτός φυσικά κι αν έχει προχωρήσει τόσο πολύ η τεχνολογία στα μικρόφωνα όπως στους ενισχυτές κιθάρας και τους αδικώ ( δεν είναι και απίθανο )

Αξιοπρεπέστατοι οι Papa Roach, αν και βρήκα πολύ δυνατά τα τύμπανα και ψοφια την κιθάρα. Κακό ήχο μόνο οι Patadise Lost μπορούν να βγάλουν στο ακαντεμυ . Αυτοί εδώ απλά δεν είχαν αυτό το punch να με κάνουν να κουνήσω το κεφάλι αλλά ήταν καθαρός ήχος …Έχει ξεχάσει να τραγουδάει από το πολύ ραπαρισμα ο τραγουδιστής γιατί το Scars είναι από τα καλύτερα κομμάτια τους για μένα και δεν τα πήγε πολύ καλά . Θετικό όμως το πρόσημο , τίμιοι με ωραία screams , πολύ διάθεση , ο κόσμος αρκετός και συμμετείχε

Καμία μπάντα απ’ τις 2 δεν με ενδιαφέρει πλέον αλλά έχουν κάνα δυο χιταρες η κάθε μία οπότε η εμπειρία ήταν καλή

2 Likes

Α, δεν ησουν Μαστοντον.

2 Likes

όχι τους είδα sonisphere 2011 και ξέρω

1 Like

Σε άλλο λάιβ ήμουν εγώ.

Αρχικά νιώθω λίγο πιο ευρωπαίος. Παραγωγή, σόου, ήχος, πρόγραμμα, όλα. Για τα μουσικά, οι Papa Roach πήγαν χωρίς τέρμα γκάζι και έκαναν πλάκα. Έχουν κατάλογο που μπορούν περίπου με το καλησπέρα να πετάνε Between Angels And Insects και να βγάζουν άλλα ογδόντα λεπτά χωρίς κοιλιά. Παικτικά και φωνητικά προφανώς τίποτα το ουάου, αλλά με τέτοιο σετ + κοινό δεν βλέπω μισό λόγο να γκρινιάξω.

Άνοιγμα Ice Nine Kills από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα που έχω δει, όχι απαραίτητα με την καλή έννοια, αλλά οριακά τόσο κιτς που κέρδιζε. Από Hollywood Undead πραγματικά δεν είχα ιδέα τι να περιμένω, σχεδόν τρόμαξα από το πόσο δικό τους κόσμο είχαν, ξεκάθαρα τρόμαξα στις φάσεις που πάλευα να καταλάβω πόσο πλεϊμπάκ έπαιζε και ζοριζόμουν. Πολύ πάρτυ όπως και νάχει.

Συνολικά πολύ καλύτερα απ’ ότι περίμενα, και γενικά πολύ ενθαρρυντικό που μοντέρνα (ε σχετικά) ονόματα πάνε καλά, και φαίνεται ότι πραγματικά υπάρχει κόσμος να στηρίξει. Μακάρι να βλέπουμε συχνότερα τέτοια πακέτα με τέτοια οργάνωση.

Έδιτ: μπόνους πόντοι για τη φάση που κάποιος γενναίος επιχείρησε crowdsurfing και ο Shaddix κοιτούσε λες και είχε να δει τέτοιο πράγμα από το ‘04 :’)

2 Likes

όχι στο ίδιο ήμασταν , δεν λέμε και κάτι τραγικά διαφορετικό

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο και το βλέπω σε κάθε λαηβ εδώ και 1 χρόνο περίπου , που αρχικά μας φαίνεται “ρίσκο” . Είχε κόσμο και πολύ καλή ανταπόκριση

Νομίζω το έδαφος είναι πλέον γόνιμο ώστε να συνεχίσουν να φέρνουν και άλλες μπάντες που δεν έχουμε δει ακόμα γιατί φοβόντουσαν οι διοργανωτές

1 Like

Δεν έχεις άδικο. Απλά διαφωνώ κάθετα/οριζόντια/πλαγίως με το σχόλιο για φωνητικά, που στα δικά μου μάτια ήταν όλο το ζουμί του λάιβ. Μόνο για Scars που λες δε βάζω χέρι στη φωτιά για το πώς το πήγε, γιατί χώθηκα μπροστά και βγήκε όλο καραόκε. :yum:

Για πιο μοντέρνα ονόματα πραγματικά ελπίζω να βγήκαν όσο έπρεπε οι συναυλίες και να ψήθηκαν αυτοί που ήρθαν, να τους ξαναδούμε, και να δούμε κι άλλους. Και ας είναι και με κάτι χρόνια καθυστέρηση. Το κοινό κρατάει μια χαρά καταπώς φαίνεται.

Inb4 σχόλιο για το πόσο κόσμο είχαν μαζέψει οι Κορν δεκαπέντε χρόνια πριν.

1 Like