Φημες για συναυλιες #2

The last loading…

Ασχετό… πως νομίζεται οτι θα πήγαινε αν έφερνε κανείς THE MADNESS στην Ελλάδα ?

Εχει φερει και δεν πηγε πολυ καλα. Μαζι με τους Beastie Boys δεν ειχαν παιξει αυτοι;

θα καπνίσουμε cooperάκι άραγε?

1 Like

Με release αποκλείεται. To τρίγωνο παραπέμπει σε live μεταξύ 21-26 Ιουνίου και ο Cooper θα ναι Αμερική τότε

2 Likes

Ειχαμε παει τοτε,μαζι με beastie boys και underworld (οι τελευταιοι δεν ειχαν παιξει επειδη εγιναν φασαριες). Ενταξει,δεν ειχε και παρα πολυ κοσμο. Και φανταζομαι οτι οι περισσοτεροι ηταν για Beastie

Χμ θα… γεμίζανε ενα fuzz και principal ?

Μαλλον ναι. Ενα fuzz κατω και ενα, οχι τιγκα, principal εδω

1 Like

Χμ έχω ανέβει για κάτι δουλειές και μου τους πρότεινε ενας booker και θα τους προτείνω μαζί με ένα μεταλ φεστ (ΟΚΤ) και κατι άλλα σε συνεργάτη. Αν θέλει κανείς εισητήρια KISS (κανονικά, όχι print at home) /3 μέρου Βουλγαρίας, ας στείλει PM.

1 Like

Επίσης, αρχές Μάρτη θα ξέρουμε για 2 πιθανές μεταλλιές σε ανοιχτό φεστιβαλάκι με τίμια τιμή, ΑΘΗΝΑ αυτό. Η μια έχει ξαναπαίξει μεν αλλά Αμερικάνικη μπάντα με support απ’εξω σ αυτά τα λεφτά δεν θα έχει ξαναγίνει, ενώ η άλλη, πάλι θα είναι με συμβολικό αντίτιμο

1 Like

Ακουσά οτι κάποιος προσπαθούσε/ει το Hollywood Vampires.

1 Like

ε?

Έλεγες πριν για Alice Cooper. Κάνει μια περιοδεία με Hollywood Vamprires και κάποιος του έκανε πρόταση και για Αθήνα αλλά δεν ξέρω αν θα παίξει. Για σόλο ΑΝ παίξει κατά τα τέλη της χρονιάς.

για το άλλο λεω με τα 2 ονοματα μεταλλίες. Το εγραψες λιγο παράξενα και δεν κατάλαβα τι εννοείς

Παίζουν και Τουρκία. Θα μπορούσε…

Βρε παίζει ότι προσεγγίστηκαν. Απλά είναι ακριβό και όχι τόσο πιασιάρικο, όσο να πεις Alice Cooper.
Θα δείξει αν γίνει τελικά.

1 Like

Πες για το ανοιχτο φεστιβαλακι κανα ονοματακι:grinning::grinning::grinning::grinning::grinning:

2 Likes

Δεν έχω γνωρίσει ποτέ οπαδό του Alice Cooper στην Ελλάδα.

Μόνο κάτι εποχές Poison και Bed of Nails ακουγόταν κάπως εδώ η μουσική του.

Ναι killer, billion dollar, schools out πολυ χάλια. Τι διαβάζουμε.

3 Likes

To Dragontown είναι ο τελευταίος σπουδαίος δίσκος του Alice Cooper. Από κει και πέρα μέτρια πράγματα. Βέβαια μέχρι και το 2001 έβγαζε τη μία δισκάρα πίσω απ΄ την άλλη.

1 Like