Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

elaborate pls, δεν σε επιασα :confused:

Έπαιξαν μια ώρα και 45 λεπτά

1 Like

Οποιαδηποτε χρονικη ποσοτητα απο 50 εως 149 λεπτα στρογγυλοποειται στα 100 λεπτα αν εισαι αυστηρος :stuck_out_tongue:

1 Like

Λοιπόν 3 επιπλέον λόγοι να πάτε στη συναυλία των Jag Panzer στις 24/1 στο Κύτταρο, από το λιγότερο σημαντικό:

  1. Suppοrt οι Dragon Skull
  2. Setlist από το 2003 και πίσω
  3. Στην είσοδο δίνουν κανονικά εισιτήρια. :metal::metal::grin:
4 Likes

@I_love_metal ψησου, για εσενα ειναι η ζωη ρε παιχτη.

2 Likes

Embrace of Thorns/ Agnes Vein

Temple 14/1/23

Το δικό μου 22 έκλεισε συναυλιακα με τον Ηλία των Sun of Nothing να ξερναει τα σωθικά του στο μικρόφωνο της σκηνής του Fuzz( μεταφορικα κ παρα λιγο κυριολεκτικά).

Tο συναυλιακο μου 23 ξεκινάει με τον ίδιο Ηλία διπλα μου, στο front row του Temple για να στηρίξει την μπανταρα των Agnes Vein σε άλλο ένα μεγάλο τους λαιβ ( όπου btw εισακούστηκε η επιθυμία που εξέφρασα - έμμεσα - πριν λίγες μέρες εδώ, κ έπαιξαν επιτέλους την κομματαρα σε εκτέλεση που θα μνημονεύεται για καιρό).

Παρ ολ αυτα, στο Temple σημερα, έχοντας κλείσει 24ωρο άυπνος για διάφορους λόγους, ΔΕΝ πηγα για την μπανταρα από Θεσσαλονίκη.

Πήγα ξεκαθαρα για Embrace of Thorns οι οποίοι, πλεον, μετά κι απ αυτό το λάιβ, στο δικό μου κεφαλι φανταζουν ως παιδιά των Blasphemy, ανιψια των Angelcorpse, κ εγγόνια του μεγάλου Warrior.

Ουτε σε αναλύσεις θα μπω, ουτε μεγαλοστομίες θα πετάξω.

Θα πω μονο ότι έπαιξαν παλι το Γαμημενο το A Mass for Fiends Forlorn, σε εκτέλεση ακόμα πιο αδυσωπητη από αυτή του περασμένου Μάρτη στο Κύτταρο, ότι στα λάιβ τους είναι πλέον περιπου τρία εκατομμύρια φορές πιο εντυπωσιακοί κι απ ότι στους δίσκους (όπου δισκογραφικα είναι ήδη από τις πιο σεβαστές μπάντες του παγκοσμιου underground στο extreme metal της τελευταίας δεκαετίας), ότι είναι πια μέσα στις πέντε (κ πολυ λέω) πιο αγαπημένες μου ενεργές μπάντες, κι ότι τα λάιβ τους έχουν αρχίσει να εξελίσσονται (για μένα παντα) σε διασταυρωση ανάμεσα σε Δρώμενο κ Ακτιβισμό.

Αναρωτιέμαι αν θα προκυψει αλλο τόσο δυνατο λάιβ μέχρι τους αγαπημένους μου Necrophobic τον Απρίλη. Το λάιβ για το Leprosy ίσως…

Για την ώρα, επιστρέφω στην σπηλιά μου ώστε να καταφέρω αυριο να δώσω κ την λίστα μου στον φίλο @anhydriis !

6 Likes

το σκέφτομαι σοβαρά αύριο για therion μια που είμαι αθήνα. ξέρει κανείς αν θα υπάρχουν εισητήρια στην πόρτα ή αν πρέπει να πάρω από βιβα?

Φανταστική ατμόσφαιρα χτες στο Temple, καλύτερη εμφάνιση των AGNES που έχω δει στην Αθήνα (και συνολικά ισάξια στο τοπ-3 με Τρίκαλα τον Σεπτέμβρη και Νέα Μάκρη πριν μια αιωνιότητα) και συγκλονιστικοί EMBRACE με οδοστρωτηρέ ήχο σε ένα καθαρά blackmetal live λες και δεν υπήρχε αύριο.

Χάρηκα πολύ με την προσέλευση και την ανταπόκριση του κόσμου.

9 Likes

Εγώ χθες ενθουσιάστηκα με Agnes Vein που δεν είχα ξαναδει και τους έχω αφήσει κάπου στο Duality. Ηχάρα και στιβαρή εμφάνιση με τα όλα της, πραγματικά respect.

Για Embrace of Thorns τα είπαν όλα οι από πάνω, η φάση ήταν veni vidi vici. Δεν είμαι ο πρώτος φαν, αλλά τους σέβομαι και μου αρέσει αρκετά ο ήχος τους και live είναι ακριβώς όπως πρέπει, δηλαδή χαοτικοί, “λακωνικοί”, ειλικρινείς και αδυσώπητοι.

Πάντα τέτοια.

6 Likes

Συμφωνώ απόλυτα.
Ισοπεδωτική εμφάνιση μίας από τις κορυφαίες μπάντες του ακραίου ήχου. Σοβαροί και απέριττοι με τον παιχταρά Maelstrom να μας δίνει τα μυαλά στο χέρι. Πολύ ωραία νότα η εμφάνιση της κοπέλας επί σκηνής που απήγγειλε στίχους πριν από 2 κομμάτια.

2 Likes

Εχω ωραιο μοβακι εισιτηριο therion απο φιλο που δεν θα καταφέρει να έρθει σήμερα.Στα 25 ευρω ειναι

11 Φεβρουαρίου έχει κι αυτό το φεστιβάλ, όπου παίζουν και τα Κίτρινα Φύλλα από το Βύρωνα μετά από 24 χρόνια

1 Like

Κανονικό?

Γιεπ αλλα το δωσα.Σορρυ

Μεσα, δεν τα χανω τα κανονικα

1 Like

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ συνθήκες ! Οποιος μπορει να το γλιτώσει ας κατσει σπιτι του. Και ποτέ πια σε live του Λωρη.

4 Likes

Ντρέπεται και η ντροπή, τέτοιο σίχαμα δεν το περίμενα.

4 Likes

Τι παίχτηκε ρε παιδιά;

1 Like

Επιστρεφουν χρηματα εξω στο ταμειο

Τι έχει γίνει;;