Μην είσαι τέτοιος!!
Από τα λαιβ που υπερζηλεύω και υπερστεναχωριέμαι που έχασα ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΟΥΤΣΑΘΕΙ ΓΜΤΕΝ, μπράβο σε όσους πήγατε.
εδιτ : και shame. και ride. μνιεχ.
Μην είσαι τέτοιος!!
Από τα λαιβ που υπερζηλεύω και υπερστεναχωριέμαι που έχασα ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΟΥΤΣΑΘΕΙ ΓΜΤΕΝ, μπράβο σε όσους πήγατε.
εδιτ : και shame. και ride. μνιεχ.
Θα ξαναρθουν και θα παμε ολοι μαζι
Τρομεροι χτες οι Ride στο Gagarin . Δεν περιμενα και κατι πολυ λιγοτερο. Παιξανε τον πρωτο δισκο και 6 ακομα κομματια. Τους ειχαμε δει και Πλατεια Νερου το '19, αλλα σε κλειστο ειναι αλλη φαση παντα ρε παιδι μου. Επισης ο ντραμερ τους ειναι επιπεδου Reni, καταπληκτικο παιξιμο, αυτον χαζευα την πιο πολλη ωρα.
Επίσης, είχε αρκετό κόσμο και εντύπωση μου έκανε ότι είχε και νεαρές ηλικίες, περίμενα να είναι όλοι μεγαλύτεροι από μένα. Και πάρα πολύ καλό κοινό. Ήχος πεντακάθαρος στους Ride με δίδυμες κιθάρες να κάνουν συνεχείς επιθέσεις στα αυτιά μας - πονούσα λίγο μετά!
κανείς δεν είναι μεγαλύτερος από σένα…
Επιβεβαιώνω κ γω για τα χθεσινά με Ride. Μικρή επαφή με τη μπάντα, αλλά ήταν φοβεροί.
Τέτοια λάηβ θέλουμε!
To live του Dianno στο principal πρεπει να ηταν λιγο καλυτερο απο το Gagarin,στο οποιο σε review του rockhard αναφερεται το κατωθι,
Ο ήχος τους beton armé, αλλά πολύ πιο αμερικανικός από αυτόν της «Σιδηράς Παρθένου». Σε αρκετές φάσεις, ήταν λες και άκουγα τους ICED EARTH, τους NEW EDEN ή μια κάποια άλλη αμερικανική power metal μπάντα, να διασκευάζει IRON MAIDEN.
ΥΓ: Τα γιουχαΐσματα που ακούστηκαν από μερικούς στο άκουσμα της φράσης “Tattooed millionaire”, όταν ανέφερε περιπαικτικά ο Di Anno πως αυτό θα ήταν το επόμενο τραγούδι, τα αφήνω ασχολίαστα.
https://rockhard.space/paul-di-anno-ft-gus-g-beast-over-greece-gagarin-205-14-δεκεμβρίου-2022/
Tρολια.
2 ώρ. ·
Pic taken moments before we hit the stage in Athens. Paul Dianno is still recovering from his surgery, he was in a lot of pain, but did his best to deliver and each night was better than the previous one.
Last night’s final show in Thessaloniki was monumental.
What blew me away is the dedication of the fans that came to see and honor Paul. Greece has some of the best music fans in the world and I’m so proud to come from this land and have this opportunity to share these moments with everyone.
Paul - safe travels my friend, I’m sure you’ll be back on your feet and rocking very soon! Up the Irons!
Τα γιουχαΐσματα σε ποιον πήγαιναν;
Καλά που έβαλες το άρθρο και είδα ότι ο μπασίστας στα live του Di Anno είναι από τους Πράσσειν Άλογα. Σπουδαία μπάντα αλλά πρέπει να το έχουν διαλύσει εδώ και χρόνια.
Εγώ πάλι θα σχολιάσω, χωρίς να έχω πλήρη εικόνα αλλά μόνο από όσα μεταφέρονται, ότι σε μια εποχή όπου οι περισσότεροι έχουν(-με) πλέον “ακαδημαϊκή” σχέση με την μουσική, λίγος αφελής και ακίνδυνος χουλιγκανισμός μια στο τόσο δεν πειράζει - για να μην πω ότι είναι και ευπρόσδεκτος!
Είδα το λάιβ από Σαλονίκη πριν όλο.ανεβηκε στο YouTube. Πραγματικά καλύτερος από Αθήνα. Αυτό το σχήμα πρέπει να κάνει κάνα μίνι τουρ κανονικα…εγώ δε συνηθίζω να σχολιάζω και να επαινώ γενικά .αλλά πραγματικά τα εύσημα σε όποιον έστησε το όλο πλάνο και το σχήμα
Όπως ξαναείπα, επαγγελματίας ο Gus G.
Αν ισχυει οτι θα μετακομίσει Θεσσαλονίκη ο Dianno θα μπορουσε να γραφτει και κανενα άλμπουμ με τους δυο μαζί. Νομίζω δεν είναι κακή ιδέα.
Για την Ελινα στην κιθαρα ξέρουμε τιποτα ; ενας φιλος ρωταει
Μπορεις να ποσταρεις ενα link?
πώς σας φανηκε ο ντραμμερ στον dianno;
Ξέρουμε ότι παίζει εξαιρετικά
Όλη η μπάντα μου άρεσε , ασχέτως που ο Gus G ξεχωρίζει
Επίσης χθες , είχαμε ένα πολύ όμορφο λαιβακι στο death disco , Temple & Acid Mammoth. Ωραία doom βραδιά και οι δύο μπάντες εξαιρετικές με στιβαρό και γαματο ήχο αμφότεροι …
Ωραία απόδοση του δίσκου από Temple, φοβερά εκτελεσμένες οι δισολιες και τα φωνητικά ( χαμηλά όμως )
Οι Acid Mammoth γνήσια τέκνα της σχολής Sleep / electric wizard ηχητικά με παππού Iommi , συνδυασμένο με έντονες δόσεις Uncle Acid ( φορούσε και μπλουζάκι το παλικάρι ) , συγκινητικό που είναι πατέρας - γιος στις κιθάρες
Ωραίες εγχώριες μπάντες
Πωωω μια χαρα επαιξε θεσ/νικη ρε!Και η πλακα ειναι οτι τους κοροιδευαμε εκει πανω με τον Lyndon οτι θα φανε χειροτερο πακετο απο μας μιας και θα ηταν ακομα πιο χαλια.
Τελικα εμεις ημασταν τα κοροιδα…
Μακάρι να βγει κάνα λάιβ επίσημο από εκεί.
Ήδη το λάιβ παίζει σερί από χθες στον υπολογιστή χαχα.ποιος ξέρει μπορεί να πήρε τπτ φάρμακα η να έκανε τπτ φυσιοθεραπεία και να αναζωογονήθηκε.
Πολύ ωραίο λάιβ, οι μπάντες πολύ καλές, ο ήχος επίσης. Μπράβο στα παιδιά και μπράβο στον κόσμο που στήριξε με αρκετά καλή προσέλευση και με αγορές merch.
Σε άλλα συναυλιακά νέα: