Αλήθεια; Έχεις κάποια πηγή για αυτό; Γιατί πραγματικά θα ήταν μια από τις πιο χαζές κινήσεις εβερ. Θυμάμαι την παρακάτω συνέντευξη του Brian των Diamond Head που εξηγούσε πόσα λεφτά βγάζει από τα δικαιώματα των διασκευών των Metallica στα τραγούδια τους.
Ok, αυτό δεν το γνωρίζω. Αν το έκανε, προστίθεται ακόμα μια μαλακία στο ενεργητικό του.
@pantelis79 Αν είναι συνειδητοποιημένη η στήριξη σε οποιαδήποτε συμπεριφορά προς τις δύο μεριές, αλλά και από τις δύο μεριές, δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Το σχόλιο πρόηλθε από αυτά που σκεφτόμουν όσο παρακολουθούσα το live. Και για να είμαι ειλικρινής, όταν σκέφτομαι σε live, τότε το live πάσχει σε κάποιον τομέα του.
Εγώ θα συμφωνήσω εν μέρει με @furor
Ο κόσμος ήταν πάρα πολύ θερμός. Πήγε χωρίς προσδοκίες και συνειδητοποιημένος ότι πάει σε λάιβ ψυχολογικής και οικονομικής στήριξης και παράλληλα να τιμήσει έναν άνθρωπο που πολλούς τους μεγάλωσε η μουσική του
Ο ΝτιΑνο δεν μας τίμησε εφόσον δεν μπήκε στον κόπο ούτε να θυμάται τα λόγια και σίγουρα δεν έκανε μισή πρόβα
Θέλω να πω , είναι άλλο να αποδέχεσαι ότι θα δεις έναν καλλιτέχνη με προβλήματα υγείας και δεν μπορεί να αποδώσει 100% , όπως πχ η πολύ καλή ηθοποιός Κατερίνα Βρανά και άλλο να μην νοιάζεσαι καν
Όπως και να έχει , ξέραμε γιατί πήγαμε , αυτό μπορούσε και είχαμε όλη την καλή διάθεση ώστε να περάσουμε όμορφα
Συγνωμη μονο εγω ειχα δει τα χαλια του περιπου 10 χρονια πριν σε γιορτη μπυρας στο σεφ; Παλι σε καροτσακι να μην θυμάται στιχους. Απορω με την εκπληξη σας, και απορω που πήγατε .
Και στο Κυτταρο ειχε κατσει σε πλαστικη καρεκλα στο τελος του σετ, γιατι δεν μπορουσε. Και παλι εκραζε τη γυναικα του και της ειχε αφιερωσει το Charlotte The Harlot . Σου ειπα γιατι πηγαμε ρε Κλερβογιαντη!
Εντωμεταξύ ρε μαλάκες το Charlotte the Harlot το είπε τέλεια σε όλα τα σημεία, σα να είχε αναλαμπή! Εκεί τρελάθηκα! Χαχαχα!
Τα χαλια του τα ειχαμε δει και το 94 που ηταν ορθιος , 36 χρονών και έπρεπε να γαμαει και να δέρνει. Επιλογες ειναι αυτες αλλα τα εχουμε πει πολλες φορές. Παμε για άλλα!
Νομίζω τα έχει πουλήσει στον Harris
Κάτι τέτοιο έχω και εγώ στο νου μου, θυμάμαι να διαβάζω πως τα πούλησε στον Harris/στην μπάντα και μετά έφαγε και τα λεφτά που έβγαλε πολύ γρήγορα.
Δεν έχω λινκ, σόρρυ, δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει.
Ισχύει αυτό ναι. και ακόμα εισέπραττε αναπηρικο επίδομα η σύνταξη κάτι τέτοιο παράνομα για ποσά χρόνια.και τον πιάσανε και καταδικάστηκε ένα χρόνο νομίζω. Αλλά πλήρωσε και δε μπήκε φυλακή.
Στο σοβαρό κομμάτι, θα συμφωνήσω. Στο αστείο, έπαθα το ίδιο χθες όταν έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται πόσο επιδραστικοί είναι οι Uriah Heep για 84539769 μπάντες όλου του κόσμου, πώς στα 65-70 τους παίζουν τέτοια μπάλα ακόμη για πάνω από 2,5 ώρες και αν θα γλιτώσω από κοβιντάκο μέσα στις γιορτές από τον κόσμο που είχε.
Ντριμπλάρω και λέω “φανταστικό σόου χθες οι παπούδες”. Α ναι, και πολύ καλό ήχο η συναυλία.
In 1981, Di’Anno left Iron Maiden after a meeting with the band and their manager Rod Smallwood. In Di’Anno’s words: “It’s like having Mussolini and Adolf Hitler run your band. Because it is Rod Smallwood and Steve Harris and that’s it. There can’t be anyone else and my character is too strong for that so me an’ Steve was always fighting”. Di’Anno was paid out by Smallwood at the time of his departure and does not receive royalties on Iron Maiden songs.
Εκείνη ακριβώς η εμφάνιση ήταν που με έκανε να μην ξαναειρωνευτώ το Τζόνι τον Βαβούρα και τους Κάντιλακς
καταδικάστηκε σε 9 μήνες, μπήκε μέσα, αλλά βγήκε στους 2 για καλή συμπεριφορά, αν δεν κάνω λάθος.
Ή ήταν Μεϊντενάς ο αρχιφύλακας.
Καλά δε θα ήταν ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος μεηντενοφρουρος!
Με όσα διαβάζω στα τελευταία 30 ποστς μου δημιουργείται η ειλικρινής απορία του γιατί να υπάρχει αυτό το κλίμα του “έλα μωρέ οκ τουλάχιστον οικονομική στήριξη στον Παυλάρα”. Εκτός από ψιλο-κρετινος φαίνεται να μην σέβεται και πλήρως το κοινό που πληρώνει για να τον στηρίξει. Προσωπικά πιο πολύ θα καταλάβαινα μια στάση τύπου “πάμε να τον δούμε γιατί πριν 40 χρόνια ηχογράφησε με τους Μεηντεν” όσο φανμποιστικο και να είναι κάτι τέτοιο. Δεν μου φαίνεται ότι αξίζει την οικονομική στήριξη κανενός ο συγκεκριμένος
Όσα ζήσαμε χθες στους Heep ήταν υπέροχα.
Στους υπόλοιπους, ούτε γεια…
Ε αυτό έγινε ρε. Έπεσε και το “τυράκι” του Gus G., ο οποίος ήταν αναμενόμενα πολύ καλός, να τα δύο sold out στο Gagarin. Ποιος να το έλεγε, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει και δίψα για συναυλίες λόγω covid.
Το θλιβερό με το ντιάνο είναι οτι τα πίνει όλα ακόμα (ποτά/ντρόγκες). αυτά τον έφεραν σ αυτό το χάλι και δεν τον βοηθάει κανεις να το κόψει (αντε ο τύπος απο το καρτς εν χορσες αλλα δεν μπορεί να ναι η νταντά του). προφανώς δεν μπορείς να μάθεις an old dog new tricks, ειδικά αν δεν το θέλει ο ίδιος. Έχοντας χάσει φίλους απο αλκοολισμό και ναρκωτικά νιώθω μόνο θλίψη. Τώρα τα υπόλοιπα…