Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Ας αρχίσω από το γεγονός ότι αυτή ήταν η δεύτερη φορά που θα έβλεπα τους Therion (η πρώτη ήταν στην περιοδεία του Theli) οποτε δεν έβλεπα την ώρα να ακούσω live ένα τόνο τραγουδάρες για πρώτη φορά.

Τα πράγματα στράβωσαν από την αρχή σχεδόν μιας και ο αυτοκινητιστής που με παρέλαβε άκουγε τον χριστιανισμό fm, και ναι έπαιζε φάση αμερικανών τηλευαγγελιστών στα ελληνικά. Ρε παιδί μου το ξέρω ότι με αγαπάει ο Ιησούς, αλλά μην τον λες κάθε πέντε λέξεις γλυκό, πετιμεζιασαμε. Όσο πλησιάζαμε στη λου λου βέβαια άρχιζα να αγχώνομαι μπας και έχουν κρεμάσει κανένα μπανερ απ έξω με τη φάτσα του οσιρι σε φάση ρετροσπεκτιβα κι ετς και ο φίλτατος αυτοκινητιστής απλά σανιδώσει το γκάζι και μας φυτέψει σε κανα τοίχο για εξαγνισμό. Ευτυχως με αφησε όπως με πήρε, χωρίς σωματικές απώλειες αλλά κοιτάζοντας απέναντι προς τη λου λου, τα πράγματα γίνονταν όλο και πιο περίεργα…

Είχε πολύ κόσμο στο πεζοδρόμιο για 22:00 και ενώ το προγραμμα έλεγε ότι οι Therion θα έβγαιναν 22:20. Επίσης είχε ανοικτή την πόρτα. Εκείνη ακριβώς τη φάση έσκασε και το βανάκι με το συγκρότημα και χάζεψα λίγο αλλά μόλις επανήλθα σε μετά εφηβική λειτουργία εγκεφάλου, συνειδητοποίησα ότι συνέβαινε το απίστευτο.

Οι πόρτες ήταν ανοικτές γιατί πολύ απλά, ΔΕΝ ΧΩΡΑΓΑΝ άλλοι μέσα. Σχεδόν 30 χρόνια που πάω σε συναυλίες, πολλές από αυτές sold out στο ΡΟΔΟΝ, σε ΚΑΜΙΑ, ΠΟΤΕ δεν υπήρξε κόσμος απ έξω, που δεν μπορούσε να μπει μέσα ενώ είχε εισιτήριο. Και το αποκορύφωμα; Να λέει ο πορτιέρης στον κόσμο ότι έχει προβλεφθεί από τη διοργάνωση ότι οποίος δεν μπορέσει να μπει μέσα, να του επιστραφεί το αντίτιμο. ΡΕ το καταλαβαίνετε το γλυκό Ιησού μου μέσα;; Οποίος προλάβει; ΜΕ εισιτήριο;;

Αν τους είχα δει περισσότερες φορές στο παρελθόν, θα έφευγα 1000%. Αλλά τώρα δεν μου πήγαινε η καρδιά και απλά περίμενα στο πεζοδρόμιο να δω πως στο διαολο να μπω έστω στο πάνω πάνω σκαλοπάτι. Βέβαια κουτσα στραβά είχα οπτική επαφή με το δεύτερο σαπορτ (δεν έχω φάει τη ζωή μου να κρεμάω τις κουρτίνες και να κατεβάζω κατσαρόλες από το πιο πάνω ράφι τσάμπα) αλλά όπως και να το κανεις, ήταν λίγο αλμυρό το τικετο για συναυλία πεζοδρομίου.

Με τα πολλά, στο τέλος του σετ του δεύτερου σαπορτ πήγε να γίνει τρελή μανούρα τόσο από όσους προσπαθούσαν να μπουν μέσα όσο και από όσους ήταν ήδη μέσα και παστωνόντουσαν. Σημειωτέον, μέση ηλικία κοινού γύρω στα 40, οποτε μειωμένες αντοχές κσι υπομονή μπάι ντιφολτ. Επειδή κάποιοι αποχώρησαν, κατάφερα με τα πολλά να μπω μισό μέτρο μετά την πόρτα. Όπου και πάρεμεινα εκεί για την επόμενη μια ώρα, με την πόρτα ανοικτή πίσω μου και τον κρυο αέρα να μου έχει γαμησει τον σβέρκο. Σημειωτέον οι Therion αντί για 22:20 βγήκαν 22:50.

Κάτι τελευταίο για τον γελοίο τον Λωρη, που πλέον έχει κατακτήσει απάτητες κορυφές ξεδιαντροπιάς. Ρε μαλακα, με ποια λογική βάζεις τους γαμημενους τους Therion σε ένα χώρο τριπλάσιο από το σαλόνι μου;;; Στους πόσους υπεράριθμους έχεις την τσιπα να πεις, Οπα, φτάνει, σολντ αουτ! Οι άλλοι κάνανε σολντ αουτ στην πλατεία νερού ρε ασπόνδυλο, όχι σε αποθήκη με πατάρι!!!

Οι therion τιμιώτατοι!!! Στην αρχή είχαν μείνει λίγο κόκαλο με το ξενέρωμα του κοινού αλλά όσο πέρναγε η ώρα η φάση έφτιαχνε για τα καλά.

Εν κατακλείδι, για όσο έπαιζε το συγκρότημα, οοοοολα καλά!!! :metal: Λώρη γαμιεσαι ρε γυμνοσάλιαγκα.

17 Likes

Τους είχα δει άλλες 5 φορες οπότε ηταν αυτονόητο τοοτι έφυγα. Οπως και ο φιλος παραπάνω, 35 χρονια σε live ,αυτο δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ! Και θελει ν κανει και Rockwave
…χα χα !

4 Likes

Ακριβως το ιδιο. Τους εχω δει 5-6 φορες, ισως και 7, ηθελα ΠΑΡΑ πολυ να τους δω χθες, αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να πληρωσω 25-30 γιουρα, να διακινδυνευσω απο το πιο απλο (γριπη) ως το πιο σοβαρο (σωματικη ακεραιοτητα) για να κανω τον Λωρη να σκεφτεται "καλος μλκς εισαι, την αλλη φορα θα πουλησω εισιτηρια Χ3.

Αναπολω την πρωτη φορα που τους ειδα στο Ροδον, μονος μου χωρις να ξερω πολλα απο το συγκροτημα, αρχες 00’ς, αποφασισμενος να την αραξω στο μπαρ και να πινω μπυρες “για να περασει η ωρα”, κατι που συνεβη για τη μιση συναυλια. Στην αλλη μιση ειχα εκστασιαστει σε εναν χωρο ανθρωπινο, που φυσικα εκεινα τα χρονια δεν γεμιζε για τους Therion (δυστυχως) και τους ερωτευτηκα πραγματικα. Ενα απο τα acts που με εχουν σημαδεψει.

Σημερα που μου περασαν τα χθεσινα νευρα, ενα ευγενικο, πρωινο, αγαπημενο ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΛΩΡΗ στον αγαπημενο μας διοργανωτη.

Ζηλευω αληθινα οσους τελικα ειδατε τη μπανταρα, οπως την ειδατε τελος παντων, ελπιζω να ξαναρθουν συντομα, αλλα ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΛΩΡΗ

13 Likes

2001 ε; Τρομερή συναυλία, ήμουν και γω εκεί

4 Likes

Περιοδεια Deggial, τρομερο live, και εγω ημουνα

4 Likes

Παρων και εγω τοτε , και μου εχει μεινει γιατι μετα το λαιβ ειχα χωρισει και με την τοτε κοπελια ( ειχαμε παει μαζι )

3 Likes

Δεν εγινε δηλαδη το sympetherion?

(συγνωμη)

80 Likes

Ομολογω γέλασα παραπάνω απ’οσο θα’ πρεπε!

1 Like

Τι λετε ρε μαλακες…

Δηλαδη οκ, και για Λωρη ειναι τρομερα ακραια αυτα που διαβαζω.

Μεχρι να εχουμε θανατο απο συνωστισμο ειναι μωρε, μεχρι τοτε οτι γουσταρει κανει, λες και θα του πει κανεις τιποτα? Ακου γυρναγε τα λεφτα απο το εισητηριο. Εχασε ο αλλος ολο το βραδυ της Κυριακης να κατεβει στο μπουρδελο του, μπορει να πληρωσε και ταξι, αλλα ο Λωρης θα του γυρισει τα λεφτα.

Πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να γινει ομαδικη μυνηση.

10 Likes

Παναξιες οι 34 καρδουλες ως τωρα, post of the year αν και εχουμε αρκετο χρονο μεχρι το 2024 να ανεβασουμε τον ανταγωνισμο :joy:

7 Likes

Ρεκόρ οι 36 καρδούλες και με διαφορά. Τις περισσότερες που θυμάμαι εγώ ήταν οι 24 που πήρε ο Alejandro όταν πόσταρε φωτό από το S&M2


Αχου τα μωρέ έστειλαν mail να απολογηθούν…

2 Likes

Πλέον το πιο καρδουλιάρικο post στο forum. Το προηγούμενο νο.1 ήταν με δυσάρεστη αφορμή, οπότε καλοδεχούμενο ρε Παργαλάτσο…!

12 Likes

:rofl: :face_vomiting: :rofl: :face_vomiting: :rofl: :face_vomiting:

4 Likes

Νταξει θεωρητικά και τώρα βάλαμε ένα σωρό καρδούλες σε χαβαλε εις βάρος της ραγισμένης καρδιάς ενός από τους moderators… :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Δώστε του άλλες 3 καρδούλες να φτάσει τις 50 για να ξεπαρθενιάσει το αντίστοιχο badge ο Παργαλάτσος (του)

4 Likes

την πεντηκοστη καρδουλα πρεπει να τη δωσει ο @Leper_Jesus
(ως χρηστης που δεν εχει καρδουλωσει ποτε κανεναν)

6 Likes

@Leper_Jesus

4 Likes

13 Likes

Αχαχαχα, τα έφτασε τα 50 και χωρίς εμένα.

3 Likes