Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Το release παντως ουτε ανάρτηση ουτε τιποτα σαν να μην εγινε! Απο φοβο μη κραξει κανενας χατζης…
:rofl:

1 Like

Δεν φαινεται οτι ειχαν θεμα με προσέλευση

Ρόζα Ρόζα Ροζαλία πάμε μαζί στη συναυλία

3 Likes

τα καλυτερα διαβαζω και απ’ οτι καταλαβα ειχε ωραιο θεαμα με τις καμερες
Το σετλιστ καπως διαφορετικο απο τα γουστα μου

κι οι Σκιαδαρεσες χθες πολυ ωραιες ηταν παντως

2 Likes

Τι θεμα να εχουν, ακουσα κι εγω οτι ειχε πολυ κοσμο και περασαν ολοι πολυ ωραια. Αγνωστο σε εμενα βεβαια πόσο ωραίο είναι το στιλ της Ροζαλιας, αλλά δεν με ρωτησε και κανεις :smiley:

Επαγγελματικη διαστροφη, αλλα στον υποτιτλο του αρθρου γράφει opapoline.gr. Ρε Λαμπρινη, you had one job to do: να γραψεις σωστα το ονομα του χορηγου.

1 Like

Ξερω τις πιθανοτητες να μην εχει παει κανει στη Ροζαλια και κυριως να μην εχει παρει πακετο με κατι αλλο, αλλα αν τυχον βγηκε κανενα εκπτωτικο λινκ για Siouxsie απο το Release, μοιραστειτε το με συμφορουμιτες σας.

Να, ξεφτιλιστηκα για μία Ροζαλια. Ευχαριστω για την προσοχη.

4 Likes

Rocking, περιμένουμε ανταπόκριση από Chelsea Grin στο An??? Να μάθω τι έχασα??? Ντρέπομαι που τους ξέχασα και δεν πήγα :confused:

Σήμερα Pan Pan θα ερθει κανεις αλλος?

Δεν περιμένεις, sorry…

4 Likes

Μπυρα Επιλογη απο αναγκη
Βασίλης παπακωνσταντινου απο επιλογη

22 Likes

Μόλις μπήκα σπίτι μετά από το live των Comeback Kid στο An Club με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Για σήμερα, είναι η καλύτερη live μπάντα στον κόσμο. Εντός συνόρων, η καλύτερη συναυλία που έζησα φέτος. Τους ευχαριστώ.

8 Likes

Προτίμησα τους Waterboys στο Ηρώδειο, οι οποίοι ήταν μια πραγματική rock μπάντα που τα έσπασε κανονικότατα. Τρομεροί, πολύ καλύτεροι απ’ ό,τι τους περίμενα, παρ’ όλο που τους έχω ξαναδεί και θα έπρεπε να ήξερα.

Στον δρόμο πέτυχα έναν φίλο που είχε πάει Comeback Kid και μου είπε τα καλύτερα, τον πιστεύω, όπως πιστεύω κι εσένα @furor αλλά τι να κάνουμε, δεν έχει εφευρεθεί ακόμα η κλωνοποίηση :joy:

9 Likes

Τωρα μενει να βρεθει ένας που πηγε royksopp

3 Likes

Χτες ήταν αυτό :stuck_out_tongue:

2 Likes

Τωρα βλεπω αναρτησεις φιλων. my bad

1 Like

Ρώτα με πως μου φάνηκαν να σου πω…

1 Like

Φανταστικοί οι Waterboys χθες! δεν τους είχα ξαναδεί. για μένα χθες φάνηκε πόσο απόμακρο είναι το Ηρώδειο σε ροκ συναυλίες

3 Likes

40 χρόνια πότη και μπαγάσα, περνάς καλά εκεί πέρα.

1 Like

Μόνικα θα πάει τελικά κανείς;

Θελω να βρω χρονο να γραψω για οχι ισως την καλύτερη συναυλία του Βασιλη που εχω δει αλλα σιγουρα την πιο συνσισθηματικη.

1 Like