Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Απο τα πλεον πιο αναμενομενα λαιβ της χρονιας.

4 Likes

Επειδή είδα και αλλού γκρίνια για τιμή, νομίζω δεν έχετε καταλάβει τι status έχουν πλέον οι BI. Δεν λέω πως είναι φθηνό, αλλά όποιος περίμενε 25-30 ευρώ μάλλον έχει χάσει επεισόδια.

ΥΓ. Δεν χάνεται.

7 Likes

Εγω θα παω αγκαζέ με τον @Outshined :stuck_out_tongue:

4 Likes

BI μάλλον ο καλύτερος και μαζικοτερος ήχος που έχω δει να βγάζει μεταλ μπαντα σε λαιβ οσο παω σε συναυλίες. Οριακα μεχρι και το soundcheck ήταν απολαυστικο, ας πουν και οι κύριοι @plex27, @Ktn που τους δινω στεγνα.

Για να δουμε και δω πως θα ειναι :stuck_out_tongue:

7 Likes

Συμπαθητική μπαντούλα, κάτι κάνουν λάιβ.

Κάτι κάνουν = παίζουν μπαλάρα.

5 Likes

Έχω ήδη τοποθετηθεί εδώ για τον πιο πόπα ήχο που έχω ακούσει λαιβ:

Φανταστείτε ότι είστε ο βηματοδότης του Πολύφημου τη στιγμή που έχει τυφλωθεί και ψάχνει τον Κανένα ψαχουλεύοντας τα πρόβατά του.

Ωραία, πηγαίνετε τώρα και κάντε τη σύγκριση με τη δίκαση του Faulk.

1 Like

αα οκ, νομιζα οτι τον πεταξανε απο το live :stuck_out_tongue:

Ομορφιές χθες από Porridge Radio στο An! Πήγα τουρίστας και έφυγα γεμάτος

2 Likes

Φοβεροί οι Mother of Millions χθες εδώ! Αν και διατηρούσα ενδοιασμούς για το κατά πόσον το υλικό τους λειτουργεί σε live συνθήκες, η όλη εμπειρία χαρακτηρίζεται έως και “μυσταγωγική”, βοηθούσης της άψογης απόδοσης από όλους (ειδικά η φωνή του Προκοπίου ήταν εκεί από το πρώτο έως το τελευταίο τραγούδι)! Ο ήχος ήταν λίγο μπουκωμένος στην αρχή, στη συνέχεια όμως έφτιαξε, στα πολύ καλά επίπεδα που έχουμε συνηθίσει στο studio 203.
Φύσει και θέσει (σαν τελευταίο κομμάτι) αυτονόητη κορύφωση του live, το απίστευτο Artefact!

Και ένα παράπονο: οι τιμές στο merch! Δεν γίνεται να έχουν 15 € και 30 € το CD και το βινύλιο αντίστοιχα, τόσο τα βρίσκουμε και στα μαγαζιά!

17 Likes

Από το νέο άλμπουμ τι έπαιξαν; Υποψιάζομαι το Feral. Πώς πήγανε τα υπόλοιπα κομμάτια λάιβ;

Χαίρομαι για αυτό. Θα τους δω το καλοκαίρι με Opeth όπου ελπίζω να είναι το ίδιο φοβεροί!
Όσο για την φάση με το merch, έχει ξεφύγει το πράγμα γενικά, το βλέπουμε πια σε όλες σχεδόν τις συναυλίες.

3 Likes

Επειδή στον όροφο του σκατομάγαζου δεν πατάω ξανά, δυστυχώς έχασα χθες τους Sun Of Nothing. Πήγε κανείς να μου πει “μαλακία έκανες” ή “δεν άκουγες και δεν έβλεπες τίποτα, καλά που δεν ήρθες” ;

Πολύ ωραία το Σάββατο στο σχεδόν γεματο Floyd για τα 25 χρονια των vodka juniors. Ατμόσφαιρα punk rock party οπως πάντα και εμφανιση 3.5 ωρών με εκλεκτούς καλεσμενους στη σκηνή.

6 Likes

Τι 60 λεπτά ρε kylesa

Inb4 “ναι αλλά 60 λεπτά που έγραψαν συναυλιακή ιστορία” κλπ

3 Likes

Μία χαρά λειτουργησανε τα τραγούδια live με δεδομένο πάντα ότι η μουσική των Mother of Millions δεν προσφέρεται για… πανηγυρικές εκδηλώσεις επι σκηνής και κάτω από αυτήν!
Το συγκρότημα απέφυγε τα πολλά λόγια και από μία ματιά που έριχνα που και που στο κοινό έβλεπα πρόσωπα αφοσιωμένα σε αυτό που έβλεπαν και άκουγαν.
Αναμενόμενα το Magna Mater είχε τη μερίδα του λέοντος, αλλά εγώ να πω την αλήθεια περίμενα παραπάνω από δύο κομμάτια από το κορυφαίο Artifacts!

2 Likes

Ολοκληρώθηκε και η σύνθεση του Over the Wall, οπότε εδώ UPD με τα τρία της Κρήτης

Χανιά

Ηράκλειο

Ρέθυμνο

15 Likes

Αυτο που ενδεχομενως θα μπορουσαν να κανουν ενα εκπληκτικο φεστιβαλ Κρητης γενικως, με γκρουπαρες και να ειναι πραγματικα φεστιβαλ, ισως πρεπει να το δουν στο μελλον.

1 Like

αρχικά θα βοηθούσε όλους μας να ήταν οι ημερομηνίες πιο κοντά μεταξύ τους , το Ρεθυμνο με το Ηράκλειο το σκέφτηκαν πολύ σωστά , αλλά με τα Χανιά έχουν 1 μηνα διαφορά

Φανταστείτε ένα 10ημερο back2back να κάνεις εκδρομές στις 3 μεγάλες πόλεις

2 Likes

Ουσιαστικα αυτο εννοω. Ολα ειναι θεμα μαρκετινγκ και στοχων και ελπιζω φυσικα να εχουν κανει καποια σοβαρη ερευνα. Ποιο ειναι το κοινο σου; Θελεις ραντομ τουριστες που βρισκονται στην περιοχη και οσους ελληνες μπορουν να ταξιδεψουν σε ενα (αντε δυο) απο τα φεστιβαλ αυτα; Μηπως ενα π.χ. πενθημερο φεστιβαλ, που θα μπορουσε καθε χρονο να αλλαζει περιοχη, συγκεντρωνε ιδιο αριθμο κοσμου, αλλα εδινε περισσοτερο κυρος σε ενα ενιαιο φεστιβαλ; Ισως να γινοταν ενα π.χ. τριημερο φεστιβαλ σε μια περιοχη (καθε χρονο αλλη) και οι αλλες δυο πολεις να εκαναν μικροτερα σπιν οφ για να κερδιζαν λιγο τουρισμο; Ακομη και ενα π.χ. εξαημερο φεστιβαλ, σπασμενο σε 2/2/2 μερες (ανα πολη) με κενο ενδιαμεσα για τις απαραιτητες μετακινησεις, να ηταν ενα πολυ ενδιαφερον πειραμα.

1 Like

Πώς φαίνεται ο κόσμος που δεν γνωρίζει τη σχέση “αγάπης” Ηρακλείου - Χανίων :sweat_smile:

1 Like