Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

αφού άναψαν τα φώτα σχεδόν αμέσως! :sweat_smile:

ωραία πέρασα. τουρίστας πήγα - δεν είχα σχεδόν καμία εξοικείωση με το υλικό του. πολύ καλή γκρούβα. δε με ξετρέλαναν τα samples κλπ. περίμενα παραπάνω improvisation και συναίσθημα και όχι τόσο “σκληρή δομή”
το κομμάτι που μου άρεσε πολύ (@pantelis79 αν μπορείς να βοηθήσεις) ήταν αυτό μετά από το playback κομμάτι που έπαιξε ο dj

1 Like

Έπος.

Από τα φετινα λαιβ που “πονεσα” που δεν μπορουσα να παω.

4 Likes

cropped-image-(2)

https://www.more.com/gr-el/tickets/music/high-on-fire-live-kyttaro-live-club/

6 Likes

Το Aux χαλαρά (πχ όπως στους Ditz) είναι ωραιότατο, ειδικά σε σχέση με Arch. Το Αux μπίμπα (όπως πχ στους Discharge) είναι αρκετά δύσκολη πίστα. Εγώ θα είμαι εκτός Αθήνας αλλιώς θα πήγαινα αν και τους έχω δει 3 φορές. Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην ακούσεις και τπτ αλλά και πάλι είναι εμπειρία σαν συναυλία. Τα τελευταία τους βέβαια μέτρια αλλά το δεύτερο άλμπουμ τους είναι σίγουρα μέσα στα 10 άλμπουμ που έχω ακούσει περισσότερο στη ζωή μου. Μπανταρα όπως και να έχει.

1 Like

νομίζω πως έχουν βελτιώσει πολλά πράγματα σε σχέση με τότε. πχ νομίζω έβαλαν εξαερισμό κλπ
έκλεισα να πάω και ελπίζω σε όχι μεγάλη ταλαιπωρία. support παίζουν οι νέοι αγαπημένοι μου Commuter.

μετάνιωσα που δεν πήγα Ditz και τώρα με έκαψε χαχα

1 Like

(btw, το Vi Lua Vi Sol ψαχνεις)

1 Like

Need σήμερα. Μάλλον θα τα καταφέρω, μετά από 3 αποτυχίες…

4 Likes

2 ωρες και 10 λεπτά. Διελυσαν το σύμπαν. Αυτα. Τα κομμάτια μου και σπίτι…

6 Likes

Πως να μην την αγαπάμε αυτή τη μπάντα;

Τους έχω δει πάρα πολλές φορές. Αυτή ήταν μια από τις καλύτερες συναυλίες της πορείας τους.

Και μόνο που είχε και “Orvam” και “Hegaiamas” το σετ…

Και το προσωπικά αγαπημένο “Inbetween”.

Ένα μικρό έπος ήταν.

8 Likes

Ίσως η καλύτερή τους εμφάνιση (και τους έχω δει πολλές φορες).
Ισοπεδωτικό setlist, σε μεγάλη φόρμα η μπάντα και με πολύ ωραίο ήχο.

8 Likes

Πραγματικά τους χάρηκα πιο πολύ από την προηγούμενη φορά στον ίδιο χώρο. Η ενέργεια που έδωσαν, αφού ολοκλήρωσαν το προγραμματισμένο τους setlist, ήταν απίστευτη. Φυσικά έπαιξε ρόλο και ο ήχος. Γενικά όταν τον ήχο τον κάνουν άνθρωποι που γνωρίζουν τον ήχο της μπάντας και τον ήχο της μουσικής αυτής, το αποτέλεσμα είναι αυτό που αξίζει στη μπάντα και τους θεατές.

Ήταν ένα από αυτά τα λάιβ που πας και πετυχαίνεις φίλους από συναυλίες και περνάς τέλεια.

5 Likes

Fear Factory και Αθηνα! 27 Ιουλιου στο Gagarin!

3 Likes

Αυτό είναι πάντα “συν”

3 Likes

Τελικά πάει σε άλλο χώρο και όποιος το πηρε είδηση θα δει το live. Οι υπόλοιποι θα κανουν βόλτα στο Γκάζι

Μόλις το είδα. Πραγματικά απαράδεκτο. Ούτε 24 ώρες πριν τη συναυλία σε περιοχή που δεν έχει καν πρόσβαση με ΜΜΜ.

Ο,τι και να πω είναι λίγο …

Τους αξιζει λουκέτο για πάντα!

1 Like

Εγώ φταίω που τους πλήρωσα πάλι… ΓΤΧΤΣ

Προς τον τυπο που ενοχλησε δυο φορες την Αννεκαρα μας (τις επομενες δυο ευτυχως τον σταματησανε απο τη διοργανωση): εισαι μεγαλος βλακας :grinning:.

Η Anneke εχει μαγικη φωνη κι αυτο φαινεται πολυ ευκολα καθε φορα που τη βλεπουμε ζωντανα. Αυτη τη φορα ειπε καμια δεκαρια δικα της κομματια, δυο απο Gathering νομιζω και 7-8 διασκευες. Μονη της, με λιγες λουπες και μια ηλεκτρακουστικη. Αλλα πραγματικα, η φωνη της ειναι τοσο εκπληκτικη που θα μπορουσα να την ακουω να διαβαζει τον τηλεφωνικο καταλογο τραγουδωντας.

10 Likes

Καποιος θα μπορουσε να πει πως ηταν και μεγαλος παπαρας (αητ…)

Τωρα οκ οσον αφορα την Αννεκε, ορθα οσα λες. Απλα αυτο:

Ειναι απο τα μεγαλυτερα waste στην ιστορια της μουσικης εδω και 18 χρονια :stuck_out_tongue:

3 Likes