Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

13 Likes

Καλά τι μου θύμησες τώρα.
Είχα πάει με ένα φίλο, ο οποίος δυστυχώς δεν είναι μαζί μας πλέον, σε φεστιβάλ της ΚΝΕ, γύρω στο 2010. Είχαν φέρει την υπερμπαντάρα, Sender, εξ Αγγλίας.

Πριν από αυτούς παίζανε οι Ψυχοδραμα, οι οποίοι είχαν ξεπεράσει τόσο πολύ το χρόνο τους, που ανέβαινε μια διοργανώτρια και τους έλεγε, κατεβείτε κάτω γιατί θα σας τα κλείσω όλα. Αλλά αυτοί στα τέτοια τους.
Είχαν πολύ κοινό αλλά οι υπόλοιποι είχαμε ξενερώσει Άσε που είχα λιώσει στα τσιγάρα καθώς δε με πάει το συγκεκριμένο σπορ.

Τελικά με 1.5 ώρα καθυστέρηση ανέβηκαν οι Senser και πρώτη κουβέντα που λέει ο Εγγλεζακος:

Hey PsychoDrama what the fuck??? What was this shit?

Ο περισσότερος κόσμος είχε φύγει και έτσι παιξανε σε μισοάδεια σκηνή.
Πάντως ήταν καλοί παρά το περιστατικό.

2 Likes

H rock ειναι αποτέλεσμα της εσωστρέφειας που προκαλεί η αφθονία.

“Εχω αυτό που θέλω ή κινουμαι προς αυτή την κατεύθυνση και νιώθω ακόμα σκάτα ! Εχω όμως το χώρο και χρόνο να στραφώ προς τα μέσα. Σιγουρα φοβάμαι το θάνατο ! Η αφθονία δεν το αλλάζει αυτό. Ανακουφίζει η αντίληψη και έκφραση αυτου΄! ε Τσακ? Υπάρχει κάτι εκει έξω , ανώτερο απο μένα, που με αγαπάει ? Οταν παίρνω το Χ νακρωτικό η οπτική γωνία αλλάζει με το Ψ τρόπο. Ο τρόπος που αντιλαβμάνομαι τον εαυτό αλλάζει ! Σιγουρα κοινωνική καταπίεση παίζει ρόλο που νιώθω σκατα !
Εχώ ενα σκάσμο σκοτάδι μέσα μου ΚΑΙ ενω ξέρω την μαγεία της “Αντίληψης και έκφρασης” του, 'εχω Παπάδες που μου το απογορεύουν. Παπάδες ρε μαλάκα. Ξέρεις τι ήταν οι παπάδες? Σκλάβοι που βρήκαν την ευκαιρία της εκδίκησης πρίν 2000 χρόνια και δίνουν πόνο απο τότε ! Χμμ… Αυτό που γεννάει μια ιδέα… Εχει μια ευχαρίστηση να τους βλεπεις να σκούζουν με κάθε επίδειξη δύναμης ! Πετα το! Το νέο αλμπουμ που ετοιμάζουμε. ΚΑΝΤΟ στην ακρη. Ξεκινάμε άλλο αλμπουμ! Τίτλος? " Grand Declaration Of War " . Θέλω ανοιχτα μυαλα γι αυτό ομως ε…”

Rap. H εξωστρέφεια του " δεν έχω μέλλον".

"Ουτε τα βασικά ρε μαλάκα. ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ! Θα βρω σορτκατσ. Θα αρπάξω απο το περιβάλλον ότι χρειάζομαι! Βασικά ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΠΑΓΕΑΣ. Τοσο καλός όχι μαλακίες ! - Ναι αλλά η καταπίεση της έκφρασης του εωτερικού κόσμου μεσα απο την αλλοτρ… - Τι λες ρε μαλακα? Σκέφτομαι το ενοίκιο μου σε 3 μήνες απο τώρα. Ναι. Κατσε να δω. Ναι ναι χμμ ναι. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ ! Δεν μπρορώ να φανταστώ μια πηγή εισοδήματος τοτε ! Οχι να βρω! Να φανταστώ ! Για αυτό νιώθω σκατα μπρο να παει να γαμηθει η κοινωνία . Θα πάρω αυτό που θέλω ΝΟ ΜΑΤΕΡ Γουατ! ΚΑι αφού δεν θα μου δοθεί ΘΑ ΤΟ ΑΡΠΑΞΩ ! "

Απο που ξεκίνησε η Ραπ? Φτώχεια και Ραπ ειναι αρρηκτα συνδεδεμένες.

1 Like

Τι ήχος ήταν αυτός ρε παιδιά στο πρώτο μισάωρο των DT;

2 Likes

Χαντακώθηκε το εξαιρετικό σετλιστ. Είμαι πολύ στεναχωρημένος.

Σοβαρά;!;!;! Κρίμα, στην Θεσσαλονίκη δεν είχαμε τόσο μεγάλο θέμα με τον ήχο. Τα πρώτα λεπτά μόνο και στην αρχή του Terminus που είχε πρόβλημα η κιθάρα του Johan αλλά την άλλαξε αμέσως.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας των Dark Tranquillity οι κιθάρες ήταν ανύπαρκτες. Εξαιρετικά προβληματική μίξη ήχου, με όλα τα όργανα να ακούγονται υπερβολικά χαμηλά, ενώ κυριαρχούσε ένα θολό βουητό από τύμπανα και μπάσο. Η φωνή του τραγουδιστή κάλυπτε σχεδόν τα πάντα. Συνολικά η ηχητική απόδοση ήταν απογοητευτική και ακατάλληλη για μια μπάντα αυτού του επιπέδου.

1 Like

Πάντως προβλήματα ήχου δεν είχαμε στην Θεσσαλονίκη παρά μόνο σε δύο τρία κομμάτια στην αρχή , ειδικά στο Τerminus, όπως είπαν και τα παιδιά. Μετά όλα ακούγονταν σούπερ. Κρίμα για το λαηβ στην Αθήνα. Η μπάντα, όπως και οι Μoonspell ήταν άψογοι.

2 Likes

Στα αριστερά άκουγα μόνο την κιθάρα του Johan και αυτή με χάλια ήχο την περισσότερη ώρα του λάηβ. Άκρως προβληματικό για τις συνθέσεις τους και τη μουσική που παίζουν. Ιδιαίτερα τα πρώτα 3 τραγούδια ήταν ανύπαρκτα, έπεσε τρελή παγωμάρα και αμηχανία (και κράξιμο στον ηχολήπτη εν χορώ). Πραγματικά είμαι περίεργος τι άκουγε ο ηχολήπτης.

Πραγματικά πολύ κρίμα, τουλάχιστον περάσαμε όμορφα με τους Moonspell.

Hamasyan 36 euro τελικά.

https://www.more.com/gr-el/tickets/music/festival/f-hill-sessions-lofos-filopappou

4 Likes

Sumac… δεν υπάρχουν λόγια για αυτή τη τριάδα!

7 Likes

Αφου το Κυτταρο υπαρχει ακομη…παλι καλα!

2 Likes

Έκατσαν τελευταία στιγμή δύο προσκλήσεις για το λάιβ των Whores σήμερα! Εγώ έχω ήδη εισιτήριο και η γυναίκα μου δεν έρχεται οπότε όποιος συμφορουμίτης ενδιαφέρεται ας στείλει πμ να πιούμε και καμιά μπύρα!

1 Like

Ελάτε από νωρίς να τα σπάσουμε στους δικούς μας FALOODA :fire::fire::fire::fire:

1 Like

να πάω ή να μην πάω a place to bury strangers? :face_with_monocle:

Δεν τους έχω δει, παλιά του άκουγα κάπως.
Με προβληματίζει (όπως θα φανταστείτε) ο χώρος και με δεδομένο ότι πάει για sold out.
Και ότι θα είμαι μόνος…

1 Like

η συναυλία θα γίνει στο aux, όπου συγκριτικά έχει και εξαερισμό και δέκα φορές καλύτερο ήχο, τις δύο φορές που έχω πάει είναι αψεγάδιαστος σχεδόν. Για μένα είναι μπάντα που δεν πρέπει να χάσεις - και σίγουρα να μην πας χωρίς ωτοασπίδες. Τους είδαμε αμέσως μετά την καραντίνα και νομίζω πως για όσους ήταν εκεί, τους έχει μείνει ανεξίτηλη εκείνη η συναυλία. Εγώ σου λέω αν έχεις πάει σε τόσα άκυρα λαηβ τουρίστας, αυτό μην το χάσεις, είναι συγκλονιστικοί.

1 Like

Αυτό σκέφτομαι… (εδώ πήγα Kamasi χθες).
Το ξέρω ότι θα γίνει στο Aux - το Arch δε θα ανοίξει ξανά.

πφφφ καταραμένο fomo!

δεν είναι θέμα φόμο, οι place to bury strangers είναι εμπειρία που χρειάζονται όλοι οι λάτρεις της μουσικής!

1 Like

Πως ήταν?

Έκλεισε με NY state of mind?

Όχι γιατί οι άμπαλοι έφυγαν αμέσως μόλις “τελείωσε” το λάιβ και χάσαμε το ανκόρ :face_with_raised_eyebrow:

3 Likes