Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

2 Likes

Τελικά πως ήταν;

Τι σκηνικό με τον τύπο; Πιστεύω έπρεπε να τον πετάξουν έξω με την πρώτη.

Λόγω Need την Τετάρτη και Spineless εχτές, δεν πήγα καμία μέρα να δω Anneke. Την έχω δει άλλη μια φορά στο Gazarte και οκ, θεά, ικανή και γλυκύτατη, αλλά όλοι ξέρουμε ότι ο χαμός γίνεται όταν παίζει κομμάτια TheGathering. Δεν ήταν στις πρώτες επιλογές μου, λοιπόν, να δω πάλι ένα ακουστικό σετ της Anneke, οπότε πήγα να στηρίξω Χρύσα και Ειρήνη.

Εάν δεν είχε την ίδια μέρα την Anneke, πιστεύω ότι θα είχε πιο πολύ κόσμο το An. Η Ειρήνη Κετικίδη με τη μπάντα της έπαιξαν για περίπου μία ώρα, παίζοντας και μερικά από τα πιο δύσκολα κομμάτια της. Instrumental το σετ, ιδανικό για τους φαν των κιθαριστικών σόλο. Η Χρύσα (Τσαλταμπάση) έπαιξε ένα σετ αποτελούμενο από παλιά και νέα της κομμάτια. Με το σταθερό πλέον σχήμα της, με Διονύση Μόρφη στην κιθάρα και Ηλία Καραχάλιο στα ντραμς, έπαιξαν άψογα πιο χαλαρά και πιο δυναμικά κομμάτια. Έχω αγαπήσει πολύ το πρώτο της άλμπουμ και πάντα θα συνδέομαι πιο πολύ με αυτά τα κομμάτια, οπότε για εμένα πλέον το ενδιαφέρον είναι να συνδεθώ και με τα κομμάτια του δεύτερου άλμπουμ, που είναι πολύ ιδιαίτερα και έχουν ποικιλομορφία. Νομίζω πως αυτό φαίνεται και στις επιρροές που κρύβονται από πίσω. Πάρα πολλά ακούσματα έχουν ενσωματωθεί στο υλικό τους και στον τρόπο που παίζονται τα κομμάτια λάιβ.

3 Likes

Η Χρύσα πήγε και έβαλε το live της την ίδια μέρα με την Anneke και είχαμε ήδη βγάλει εισιτήρια για την Anneke :roll_eyes:

1 Like

Οι πόρτες άνοιγαν στις 20:30 και κάπου στις 20:15 που έφτασα, τοποθετούσαν την ταμπέλα του μαγαζιού :joy:

Καλός ο χώρος, κάτι σαν το fuzz σε κλίμακα 1:2. Κάπου στο 700αρι. Είχε κλιματισμό/εξαερισμό. Καλός ήχος. 6€ η μπύρα, τουλάχιστον ήταν βαρέλι. Δε ρώτησα τιμές γκαρνταρόμπας γιατί δε τη χρειάστηκα. Ετοιμάζουν και έναν μεγαλύτερο χώρο 1500αρι, ακριβώς δίπλα.

Ευτυχώς στο μερτς η μπάντα πουλούσε ωτοασπιδες γιατί κόσμος ερχόταν χωρίς…

Πολύ καλοί οι psychedelic trips to death που πήραν και τα συγχαρικια από aptbs με το τέλος του σετ τους!

Πολύ καλοί και οι αγαπημένοι μου commuter που έπαιξαν και δύο νέα κομμάτια.

Όντως εμπειρία το λαηβ των aptbs. Είχε απ’όλα! Θόρυβο, γκάζια, ροκ εν ρολ, κατεδάφιση! Έπαιξαν 60-70 λεπτά νομίζω. Κουράστηκα λίγο από τα strobo κλπ αλλά overall καλό λάηβ.

Γκρίνια alert:

Summary
  • Γενικά δεν άλλαξε η γνώμη μου για τη διοργανώτρια εταιρεία. Δε δείχνει κανένα σεβασμό στο κοινό και δείχνουν απαράδεκτοι επαγγελματικά. Αλλαγές χώρου της τελευταίας στιγμής, χώροι που είναι μισο-ετοιμοι, αργοπορημένες ανακοινώσεις για timetables και συναυλίες που βάσει προγράμματος τελειώνουν μετά τις 00:30 που σημαίνει στην καλύτερη 01:00 λες και δεν έχουμε να προλάβουμε ΜΜΜ ή να βγούμε για μπύρα μετά. Σα να είναι φοιτητές που βρήκαν λεφτά και κάνουν το χόμπι τους με συναυλίες. Ελπίζω να ξεπεράσω το fomo μου και να μην ξαναπάω σε δίκη τους διοργάνωση.
5 Likes

Οι Kovenant τα έσπασαν και τα μάζεψαν. Αυτό.

3 Likes

τι εκανε ο τυπος?