Σιγά μη μετοικήσουμε κιόλας για μια συναυλία σε ριζόρτς… Next
Τις τιμουλες φοβάμαι…
Μια μερα μετα τους Helloween πεφτει
Tom Jones ξεκινούσαν από 100, δικαίως τις φοβάσαι ![]()
Το φεστιβάλ στη Sani είναι σταθερά ένας από τους ελάχιστους μουσικούς λόγους να θέλει κανείς να είναι εκτός Αθήνας στην Ελλάδα. Δεν έχω πάει αλλά λογαριάζοντας τις ονοματάρες που φέρνει κατά καιρούς θα έπρεπε. π.χ. πέρυσι Norah Jones, το 2023 είχε Garbarek με Gurtu, το 2022 Al Di Meola κλπ.
Φυσικά φέρνουν ονόματα αλλά είναι κρίμα να περιορίζονται καλλιτέχνες που δε βλέπουμε συχνά η αλήθεια είναι (π.χ. η Νόρα είχε να σκάσει μύτη από το 2007) σε ένα φεστιβάλ ενός ξενοδοχείου.
Τα εισιτήρια του Plant βγαίνουν σήμερα στις 23:30 στο more.com. Είμαι περίεργος για τις τιμές και τα VIP λούσα…
Για όποιον θέλει να μείνει πάντως εκείνη την περίοδο και να το συνδυάσει με τον Plant (ή όποιο άλλο όνομα), υπάρχει ελάχιστη διαμονή 5 βραδιών με τιμές ανά βράδυ να ξεκινούν στα 1.635€.
Θα κλείσω 10 βραδιά ![]()
Λαρζ σε βρίσκω!
Εγώ θα προτιμήσω να είμαι Λαρς!
23:30 λέγανε, κυκλοφόρησαν ήδη… Αν εξαιρέσεις τα μπροστινά, δεν είναι τόσο τραγικές οι τιμές.
Ευκαιρία να πω ότι η Μαρία Παπαγεωργίου έχει μια από τις πιο ωραίες νέες φωνές και ιδιαίτερο ρεπερτόριο. Μ αρέσει πολύ και δυστυχώς δεν κατάφερα να την δω πριν μια εβδομάδα που πέρασε από Ηράκλειο
τους Prolapse τους ανακάλυψα μόλις πριν λίγους μήνες όταν πέτυχα σε γνωστή ομάδα για βινύλια στο fb διάφορα posts με τον τελευταίο δίσκο τους.
ακούγοντας τον δίσκο μου έκανε γκελ με την πρώτη ακρόαση.
διαβάζοντας τη συνέντευξη που έκαναν η @Miss_Machine με τον @antonis86antoniadis (πολύ καλή συνέντευξη, μπράβο!) εδώ, είναι πολύ εμφανές ότι η μπάντα έχει φοβερή αισθητική και καλλιτεχνικό προσανατολισμό.
Αύριο θα δούμε ένα μεγάλο λάηβ.
Δεν την κάναμε μόνοι μας και εγώ λίγο συνέβαλα ε, έχουμε εδώ και λίγο καιρό κι άλλη συντάκτρια στην ομάδα, δεν την κάνω ταγκ γιατί δεν την έχω δει να γράφει στο φόρουμ ![]()
Σε όλα τα υπόλοιπα, συμφωνώ κι επαυξάνω, αλλά, άκου το The Italian Flag!
Θα πω εδώ, ότι είμαι αυτή η τρελή που έχει λίγη περισσότερη αδυναμία στο σαπορτ, δηλαδή τους Έλληνες Bokomolech, το Mass Vulture του 12 ήταν από τους εγχώριους δίσκους που σχημάτισαν κατά πολύ το γούστο μου. Και το παρακάτω κομμάτι αν το είχαν γράψει τίποτα Interpol θα ήταν παγκόσμιος ύμνος τώρα
Επίσης με bokomolech καμία επαφή χαχαχα
Θα ακούσω πάντως και το Italian Flag (άκουγα το πρώτο σήμερα το πρωί στο μετρό)
Σπάνια έχω τέτοια προσμονή για λάηβ που έχω μικρή επαφή με τις μπάντες. Ίσως σε αυτό συνεισφέρει ότι και τα παιδιά που το διοργανώνουν (Lung και Three Chords Records) ξέρω ότι το πονάνε το ζήτημα και προσπαθούν να κάνουν ιδιαίτερα λάηβ, που θα αφήσουν κάποιο αποτύπωμα.
Αύριο παίζει εντωμεταξύ στο μουσείο Μαρία Κάλλας ο Αλέξης Καλοφωλιάς που όσοι με ξέρουν εδώ μέσα (πχ @pantelis79) ξέρουν την τεράστια αδυναμία μου στους Last Drive, κι όμως δεν το έβαλα σε διαπραγμάτευση για τους Prolapse
Ελα, Italian Flag και Mass Vulture, ένα απόγευμα δουλειά, έχεις χρόνο!
Έχουν πει ώρες;
σημαντικό να ληφθεί υπόψη το μετρό. που ναι μεν είναι δίπλα, αλλά ο τελευταίος συρμός προς Δ. Πλακεντίας περνάει στις 00:15