Είναι τόσες πολλές οι συναυλίες φέτος που ψήνομαι να μην πάω σε καμία και να ησυχάσω.
τα παιδιά που ενημερώνουν το καλεντάρι στο σαιτ χρειάζονται υπερωρίες φέτος
αν μπορει καποιος ας πει εντυπωσεις και σετλιστ απο monkey3 ποσο αξιζουν να παω
Ότι καλύτερο σε εξίσωση τιμής, ποιότητας, διάρκειας οι Monkey3 σήμερα. Σχεδόν 2 ώρες με encore 20 λεπτο. Ήχος τούμπανο, απόδοση φοβερή, best of setlist (αν και ήθελα και το Prism προσωπικά όπως και το Once upon…). Αλλά τι να λέμε όλα τα άλλα ήταν εκεί και μόνο 18 ευρώ.
Μην το σκεφτείς.
Σκάστε όλοι με μαυροδάφνη
ωχ
Ετσι γενικα, να πουμε εδω οτι ακύρωσαν οι Twisted Sister την περιοδεία λόγω προβλημάτων υγείας του Dee Snider.
Εκφυλιαμενη αρθρίτιδα (από χρόνια) και θέματα με την καρδιά του, λέει. Κρίμα που δεν καταφέραμε να τους δούμε μια τελευταία φορά, ευτυχώς που καταφέραμε να δούμε μια τεράστια μπάντα όταν είχαμε την ευκαιρία. Ας γίνει/είναι καλά ο άνθρωπος, αλλά από τις δηλώσεις του κατάλαβα ότι το κόβει γενικώς.
Κρίμα μόνο που είχε ζεσταθεί τόσος κόσμος για το reunion.
Όχι ρε μπουστη, γαμω το ξεσταυρι! ΓΤ ΓΑΜΩ.
“δε θα χρειαστεί να ακυρώσεις κάτι, αν δεν το έχεις ανακοινώσει” γέρων Λωρίσιος
Χθες δεν προλαβα να παω bearth after coma και το ηθελα πολυ… ![]()
Σημερα θα παει κανεις void droid;
Μέσα στον ιστορικό, κατάφυτο λόφο του Φιλοπάππου , στο θέατρο «Δόρα Στράτου» , το “Φ hill Sessions” δημιουργεί 10 βραδιές με Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες , εμπνευσμένες από την ενέργεια, τη φυσική ομορφιά της τοποθεσίας και την μυσταγωγική αίσθηση του αρχαίου τοπίου και της πολιτιστικής του κληρονομιάς.
είναι πολύ όμορφος ο χώρος εκεί και εύκολα προσβάσιμος είτε από την Ακρόπολη είτε από τα Πετράλωνα.
Πολύ ωραία τα Φ hill sessions πέρυσι, ωραίος και ο χώρος! Θυμάμαι από παλιές ακροάσεις να μου αρέσουν οι Killimanjaro. Τους έβαλα όμως λίγο στο youtube να δω πως είναι live και αμέσως σκέφτηκα πως απλά ΔΕ ΛΕΝΕ. Τουλάχιστον όχι για τα δικά μου γούστα. Βέβαια δε βρήκα κάτι σε καλή ποιότητα αλλά και πάλι δεν το βλέπω.
Είμαι σίγουρος πως θα φέρουν άλλα αξιόλογα ονόματα εκεί. Ίδωμεν.
Για εισιτήρια έχει ανακοινωθεί κάτι;;
δεν έχω δει ακόμα κάτι