Γίνονται συναυλίες εκεί;
Ιδανικά 9 ή 11 Ιουλίου μην ανεβοκατεβαίνω για Helloween
γενικά όχι αλλά φαντάζομαι εγώ κανένα special show εκεί μιας και είναι κλειστό το Ηρώδειο. για Λυκαβηττό το κόβω ωστόσο. αν έρθει.
Έλα μωρέ τώρα, ποιος τραβιέται μέχρι εκεί.
Πάμε και στο Μπαρουτάδικο, πάμε και στο Λυκαβηττό, πάμε και στο Βράχων, τόσα open air έχει (!) μέσα στην Αθήνα.
Παρα τα κακα λογια που εχουν ακουστει καθε φορα που παιζουν, θα τιμησω γιατι δεν εχω δει ποτε λαιβ.
Μαρτη ερχονται και οι VNV Nation εντωμεταξυ και δεν το ειχα παρει χαμπαρι, αυτην την φορα δεν τους χανω.
Δε το λες και λάιβ.
Τον Ιούνιο παίζει να έχει κάθε μέρα και κάποιο βαρβατο live στην Αθήνα. Λεφτά υπάρχουν ή ο τζαμπας πέθανε, έχω μπερδευτεί. Μάλλον ισχύει το αφού δεν μπορούμε πια να αγοράσουμε σπίτι ας φάμε τα ρέστα μας σε συναυλίες.
θα τους δει ζωντανά όμως
Ήταν για γενάρη και μεταφέρθηκε μάρτη λόγω ασθένειας Ronan.
παλι καλα (οχι που αρρωστησε ο ανθρωπος), χαμπαρι δεν ειχα παρει
Γαμω καθε ιερο και οσιο, τελειωνω με την δουλεια 20 Ιουνιου και δεν υπαρχει περιπτωση να μπορω να ειμαι Ελλαδα στις 22 Ιουνιου. Δεν εχουμε κλεισει ακομα εισιτηρια αλλα το σχεδιο ηταν να παμε καπου στις 27-28 του μηνα.
Θα κλαψω, ειναι ονειρο ζωης να δω JMJ. Βρειτε μου λυση πλιζ.
Ευτυχως, γιατι δεν ειχε συναυλιες το καλοκαιρι και σκεφτομουν οτι θα βαριομαστε.
Θα σου κανουμε βιντεοκληση!
Σωστή λύση, θα ρίχνω που θα ρίχνω παναγιες, ας μην πάνε χαμένες, θα τις φας εσύ
Πρεπει να γραψω που εχω να παω, γτ θα ξεχασω. Επισης, να αρχισω να αγοραζω εισητηρια γτ θα ξεχασω.