Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Και Bloodbath μαζί τελικά!

8 Likes

Με Old Nick??? ουάου

2 Likes

Αν ερχόταν όντως ο Old Nick, μπορεί και να ερχόμουν :sweat_smile:

3 Likes

Από τους ορισμούς της μπάντας-σταθερή αξία, οι Dream Syndicate έδωσαν άλλη μία λαϊβάρα χτες στο σχεδόν κατάμεστο Gagarin. Στο πρώτο set ακούσαμε ένα best-of από κομμάτια μετά το reunion κυρίως (όπου έχουν βγάλει από πολύ καλούς έως τρομερούς δίσκους), στο δεύτερο set ακούσαμε το Medicine Show και στο encore λίγο ντεμπούτο και μια φοβερή εκτέλεση του Boston έκλεισε ένα βράδυ που διατήρησε στο ύψος τους τα standards που έχουμε γι’ αυτούς.

3 Likes

μπάντα που δε χάνει ποτέ! όσοι τους έχουν δει το καταλαβαίνουν αυτό.
πραγματικά κάποιος που δεν τους έχει δει, και είναι στη φάση του alternative rock να το πω έτσι, αξίζει να πάει να τους δει κάπου-κάποτε. Κάνουν σεμιναριακά λάηβ.

Ωραία που είχε και πολύ κόσμο. Ωραία που ήμουν στους 5 μικρότερους του λάηβ λογικά (στις προηγούμενες ήμουν ο μικρότερος. Μεγαλώνω! :rofl:)

Το είχα ανάγκη το χθεσινό. Σήμερα ξύπνησα χαρούμενος μετά από πολλές μέρες. Τους έχω συνδυάσει και με μια μεταβατική περίοδο που πέρασα πριν καμιά 10ετία σε πολλά επίπεδα, και είχε έρθει τότε και είχε κουμπώσει το How Did I Find Myself Here.

Πάντα τέτοια!

Να πούμε πως η μπάντα δεν είχε το δικό της εξοπλισμό χθες (όργανα, ενισχυτές κλπ)

Να φλεξάρω και ότι η μπάντα πόσταρε φωτό μου :sunglasses:

4 Likes

1 Like

3 Likes

Την προηγούμενη φορά τον Νοέμβριο του 2024 που είχαν έρθει στον Arch δεν τα πήγαν και πολύ καλά… δύσκολα αντέχει στη φωνή, οριακά καταλαβαίναμε ποια τραγούδια έπαιζε

1 Like

Α ναι ε;
Ήταν να πάω τότε και ξενέρωσα που δεν τα κατάφερα, λέω δε θα τους προλάβω ποτέ.
Ισως πάω για το check.

2 Likes

999 emergency για όσους δεν θα ασχολούνται με Φ4 εκείνη τη μέρα

2 Likes

Η ευτυχία του να είσαι ΑΕΚ !

1 Like

Εσύ που είσαι μέσα στα πράγματα λοιπόν, για πες μας τι έπαθε ο Duck και δεν έπαιξε στις δύο τελευταίες συναυλίες (τις επόμενες από τη δική μας δηλαδή); Στη θέση του έπαιξε η Linda Pitmon.

1 Like

Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια αλλά υποπτεύομαι τίποτα με καμία βίζα για ΗΒ. Γιατί θα λείπει μόνο στις εμφανίσεις σε Αγγλία και Σκωτία και θα επιστρέψει στην αμέσως επόμενη στην Ουτρέχτη.

Ο Robert Plant ανακοινώθηκε στη Φιλιππούπολη στη Βουλγαρία στις 6/7. Ε ας τον φέρει και κάποιος εδώ ντε!

8 Likes

Μαζι Κροατία και Τουρκία.Αναμένουμε αλλιώς εκδρομή στην Βουλγαρία

2 Likes

ε φέρτε τον κάποιος ρε παιδιά… έναν Λυκαβηττό ξερωγω.
λέτε να είναι σε κανένα Φεστιβάλ Αθηνών που προς το παρόν έχει ανακοινώσει μόνο παραστάσεις Επιδαύρου;

ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΔΑΥΡΟ;;

2 Likes