Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

τι θα πει δλδ ακούγεται φασάρα άρα πάσο? Είχες πολλές ευκαιρίες να δεις μαζεμένους τόσα μεγάλα ονόματα του ακραίου ήχου?

Εγώ πάντως κατάλαβα ότι το λέει κυριολεκτικά (“όντως είναι σούπερ line up”) και όχι ειρωνικά :thinking:

2 Likes

Πρέπει όντως να έχει παίξει παρεξήγηση. Στην αρχή, όταν είδα ότι έχουν βάλει μια tribute μπάντα για headliner απόρησα και ψιλοξενέρωσα γιατί ναι μεν Bathory μουσικάρες αλλά όταν έχεις την εφηβική μου λατρεία τους Stratovarius την ίδια μέρα να παίζουν '90ίλες, κρίμα κι άδικο να μην παίξουν κανα δίωρο να γουστάρουμε… Ωστόσο, μετά που είδα τι ακριβώς συμβαίνει με αυτή την tribute μπάντα και ότι θα έχουν και πρωτοκλασάτους καλεσμένους κωλοψήθηκα! Οπότε πάω “πάσο” στην αρχική μου ένσταση, γυρίζω το μπιφτέκι και ετοιμάζομαι για black και viking metal όλεθρο!

5 Likes

Παιδιά εγώ το περίμενα λίγο πιο ματζεστικ σε απόδοση που το είδα περυσι, αλλά υποθέτω ίσως να φταίει και η σχέση μου με τα μέλη που απαρτίζουν τη μπάντα (όχι σχέση ζωής σε καμία περίπτωση)
Το woman off dark desires θα δειτε, είναι λίγο φλατ. Το Blood Fire Death όμως με τη χορωδια και τις φωτιες, ήταν λίγο ουάου. ΤΟ υπόλοιπο σετ ήταν πιο κοντά στο πρώτο τραγούδι.
Δείτε και κρίνετε:

Μόνο Bathory…
Κλαψ, λυγμ και πάει λέγοντας.

Βλεπω το setlist επικεντρώνεται στη σωστή περίοδο των Bathory, λογικό δεδομένης της ΜΥΘΙΚΗΣ σύνθεσης της tribute μπάντας.

Δυστυχώς δεν νομίζω να δούμε τέτοια μεγαλεία όπως το παρακάτω εδώ, αλλά με τους guests κάτι γίνεται:

Κατά τα άλλα, ανακοινώθηκε αυτό το έπος:

1 Like

Τιμές εισιτηρίων: 40 ευρώ ( early bird)

45 ευρώ ( προπώληση)

50 ευρώ ( λοιπή προπώληση και ταμείο )

1 Like

θα είναι κανείς σήμερα Underground youth?

Ξέρει κάνεις ώρες για τους perkele σήμερα;

Crimson glory, Χανιά στο Chania Rock Festival αρχές Αυγούστου, λογικα διπλώνουν τους Therion.

20:30 πόρτες. Στο τηλ μου είπανε κάπου 9 το support και κάπου 22:15 με 22:30 οι Perkele, αποδέξου αυτό το πρόγραμμα με δική σου ευθύνη :grin:

1 Like

@pantelis79 μηπως ξέρεις και για underground youth? :joy:

Δεν εχω καταφερει ακομα να περασω τη δυσκολοτερη πιστα που υπαρχει :joy:

1 Like

17740413449894217407511161932240

2 Likes

Καλα πηγαμε απο ωραριο στους Perkele, ευχαριστηθηκα πολυ και τη συναυλια τους για μια ακομη φορα, εχουν ριφαρες οι ατιμοι και τις ενσωματωνουν ομορφα στο μελωδικο τους πανκ :star_struck:. Γεματο το Κυτταρο λογω του τιμιου εικοσαρικου. Οσοι καπνιζετε σε κλειστους χωρους ειστε γαϊδουρια και θα πω και τιποτα χειροτερο συντομα πιστευω :grinning:

6 Likes

Συμφωνώ σε όλα! Εχω βρει ένα τετραγωνικό μέτρο μπροστά απο τα αριστερό μπαρ που χτυπάει ο εξαερισμός και έτσι παλεύω την κατασταση με το τσιγάρο!

1 Like

Αναπάντεχη ανακοίνωση με με σούπερ σαπορτ!

2 Likes

Μιας και ανέβηκα το Σ/Κ για συναυλιακό τουρισμό στην Θεσσαλονίκη, μου έκανε τρομερή εντύπωση πως δεν κάπνιζε κανείς μέσα στο Eightball. Δεν ξέρω τι παίζει με την Αθήνα, θεωρούσα πως καθολικά καπνίζουμε στις συναυλίες. Τώρα μάλλον μπερδεύτηκα, μάλλον μόνο εμείς εδώ κάτω έχουμε μείνει σαν γαλατικό χωριό.

1 Like

Αναμενόμενο

6 Likes

Ακριβώς έτσι είναι στη Θεσσαλονίκη, είχα ανέβει κι εγώ τον Οκτώβριο για Motorpsycho και δεν κάπνιζε κανείς στο Eightball, καθώς επίσης και στα υπόλοιπα μαγαζιά που πήγα στα Λαδάδικα. Εν τω μεταξύ όταν είσαι στο Eightball σου παίρνει περίπου 10 δευτερόλεπτα να βγεις έξω και να καπνίσεις, οπότε πραγματικά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Πάντως εγώ δεν πιστεύω ότι το κάνουν οι μαγαζάτορες επειδή έχουν και καμιά σοβαρή επιθυμία, αλλά επειδή είναι όλα τα μαγαζιά συγκεντρωμένα σε μια μικρή περιοχή και λογικά η Αστυνομία τους σκίζει στους ελέγχους (να και κάτι που γίνεται αποτελεσματικά).

Στην Αθήνα τα πράγματα είναι σε μεγάλο βαθμό ακόμα όπως ήταν και πριν δεκαετίες. Σε συγκεκριμένα μέρη, σίγουρα. Σήμερα θα πάω στο An Club μετά από πολύ καιρό και το σκέφτομαι ήδη (ένας πολύ σημαντικός λόγος που γενικώς αποφεύγω να πηγαίνω, είναι αυτός). Το μαγαζί που κάνει την καλύτερη δουλειά σε αυτό το θέμα είναι το Gazarte, όπου το κάπνισμα απαγορευόταν από παλιά. Βέβαια πρόσφατα στο Ground Stage, που έχει μόνιμα ανοιχτή πόρτα για να βγαίνεις σε 5 δευτερόλεπτα έξω και να καπνίζεις, κάποιοι πίθηκοι κάπνιζαν μέσα αδιαφορώντας για τους διπλανούς τους και δεν τους σταμάτησε κανείς. Και όταν ο ένας πίθηκος βλέπει τον άλλον, τον μιμείται, είναι χαρακτηριστικό αυτό. Δεν έχω καταλήξει ακόμα πώς μπορείς να τους σταματήσεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό που πονάει περισσότερο είναι η τσέπη.

7 Likes