Ούτε φανταζόμουν πως υπάρχουν ακόμα αυτοί. Απ’την άλλη ούτε φανταζόμουν πως θα είχαν εισιτήρια 25 / 30 Ευρώ.
τυκέττα
Sacred Reich
26.08 GR Thessaloniki - Eightball Club
28.08 GR Crete - Rethymno Rocks
30.08 GR Athens - Gagarin 205
pun of the month ε
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Τρομακτικά νέα!
Να ξανα ενα UTH που θελω να δω.
Early bird 3-day tickets available NOW via ticketservices.gr - 135€ [TICKET LINK IN COMMENTS]
Exclusive discounted presale at the venue (cash only) - 129€ [LIMITED TO 100 TICKETS]
![]()
Τι έπος ήταν η προηγούμενη εμφάνιση των Armored saint… και κερασάκι οι Saracen!
Απο τις καλυτερες συναυλιες που εχω δει ποτε.
Οποιος το ειχε ζησει αυτο, ειναι απιθανο να το εχει ξεχασει.
θυμάμαι ότι ο Bush σκραφάλωνε στα ηχεία του Gagarin και ότι είχε τρομερή όρεξη
Βασικα κατεβηκε μεσα στον κοσμο…
Εγώ θυμάμαι που στο Mad House ο Bush είχε πάρει κι αυτός μια μπαγκέτα και βαρούσε το πιατίνι του Gonzo.
Είπαμε, απίστευτη συναυλία. Πιστεύω να κρατιούνται ακόμα περίπου έτσι.
Επίσης ο Vera είχε αφήσει την περιοδεία των Fates Warning για δύο μέρες μόνο και μόνο για να έρθει στην Ελλάδα για τη συγκεκριμένη συναυλία (οι Armored Saint δεν ήταν σε περιοδεία) και οι Fates είχαν πάρει τον παλιό τους μπασίστα για δύο συναυλίες για να αντικαταστήσει τον Joey ![]()
Οι Slaughter To Prevail είναι πιθανότατα η deathcore μπάντα που με ενδιαφέρει λιγότερο (από τις μεγάλες). Παρόλα αυτά, τους έχει δει ο κολλητός μου και λέει ότι live σπέρνουν. Οπότε μάλλον θα τιμήσουμε. (+ ότι θέλουν στήριξη τέτοια live για να έχουμε ελπίδες να βλέπουμε τέτοιες μπάντες στη χώρα μας).
Το πιο χαρούμενο 100ρικο που έχω δώσει εδώ και καιρό.
Ο κύριος Καρπεντερ θα σταματήσει ποτέ να φοβάται τα αεροπλάνα ή τον κορονοιό ή ότι τον φοβίζει τέλος πάντων;
Slaughter To Prevail ήδη sold out