Ο Sakis υποβιβάστηκε απο Rockwave σε Schoolwave φέτος! Ούτε αυτόν δεν κράτησε ο Λωρης!
Επί της ουσίας συμφωνώ γιατί φαντάζομαι ότι σκόπευες να χρησιμοποιήσεις την έκφραση “…or bust” εννοώντας ότι ή θα έρθουν στην Θεσσαλονίκη ή δεν θα τους δεις καθόλου.
…εκτός βέβαια κι αν ήθελες να πεις ότι αν δεν εμφανιστούν και στην Θεσ/νικη θα προτιμήσεις τους… Σουηδούς Burst που επαναδρστηριοποιήθηκαν πρόσφατα! ![]()
Bryan Adams, 19/12

Rock ‘n’ Roll Children χθες για τρίτη φορά στα μέρη μας, ένα live που το τίμησε ο κόσμος αφού σχεδόν γέμισε ο πολύ ωραίος χώρος του Stage! Μπορεί οι εκτελέσεις να ήταν λίγο παραπάνω γρήγορες από τις αρχικές και αυτό σε κάποια κομμάτια δεν λειτουργούσε θετικά (π.χ. Stargazer), όμως η όλη εμπειρία ήταν πολύ καλή, κοινό και μπάντα το καταδιασκέδασαν, χώρια που αυτή τη φορά στο setlist υπήρχαν και 4 τραγούδια από το ρεπερτόριο του… Ozzy (Mr Crowley, NIB, Shot in the Dark, Bark at the Moon) μια πολύ καλοδεχούμενη, όπως αποδείχθηκε, προσθήκη!
Μακάρι να είναι όλα καλά και κάποια στιγμή να μας έρθουν, όμως αγαπητοί μας διοργανωτές χωρίς τρία support και ημέρα Δευτέρα την επόμενη φορά, ναι;
Καλα αυτα, αλλα με το λαιβ των Chronoboros τι θα γινει?
Ωζ γνωστον Exploited ακυρωθηκαν δυστυχως.
Καλεσα την Παρασκευη να μου πουνε για την επιστροφη χρηματων και μου ειπαν μεχρι τη Δευτερα (χτες) το αργοτερο θα εχουν στειλει email με τις επιλογες, @@ εστειλαν μεχρι στιγμης σε εμενα, το εχει λαβει κανεις?
Μέχρι πριν λίγες μέρες (και περίπου 10 μέρες μετά την ανακοίνωση της ακύρωσης) πουλούσανε κανονικά εισιτήρια, θα έλεγα να κάνεις υπομονή ![]()
fixed
Ελπιζω να τα επιστρεψουν να μην γινουμε εμεις exploited
για να πάρω επιστροφή χρημάτων για τους DITZ χρειάστηκα συνολικά περίπου 3 εβδομάδες, αφού έστειλα κανα 2 μηνύματα στα social της TMR και Bitter Tea, αντάλλαξα και κάποια μέηλ με το support του more και τελικά επικοινώνησαν από την TMR μαζί μου και μου επέστρεψαν τα χρήματα.
θέλει υπομονή και πίεση
O Sebastian Bach αντικαταστατης του Dee Snider στα live των TS.
Μεγαααλη είδηση.
Πάπαλα το live των Godflesh 2 Μαΐου…
JUSTIN K. BROADRICK Announces End Of GODFLESH Live Performances, Final Music Incoming
Hernia surgery and long-term health concerns bring the band’s touring era to a close, though new albums are still on the way.