Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Ο Sakis υποβιβάστηκε απο Rockwave σε Schoolwave φέτος! Ούτε αυτόν δεν κράτησε ο Λωρης!

8 Likes

Επί της ουσίας συμφωνώ γιατί φαντάζομαι ότι σκόπευες να χρησιμοποιήσεις την έκφραση “…or bust” εννοώντας ότι ή θα έρθουν στην Θεσσαλονίκη ή δεν θα τους δεις καθόλου.

…εκτός βέβαια κι αν ήθελες να πεις ότι αν δεν εμφανιστούν και στην Θεσ/νικη θα προτιμήσεις τους… Σουηδούς Burst που επαναδρστηριοποιήθηκαν πρόσφατα! :stuck_out_tongue:

3 Likes

Bryan Adams, 19/12

3 Likes

17722086583263104905851792943888

1 Like

2 Likes

Rock ‘n’ Roll Children χθες για τρίτη φορά στα μέρη μας, ένα live που το τίμησε ο κόσμος αφού σχεδόν γέμισε ο πολύ ωραίος χώρος του Stage! Μπορεί οι εκτελέσεις να ήταν λίγο παραπάνω γρήγορες από τις αρχικές και αυτό σε κάποια κομμάτια δεν λειτουργούσε θετικά (π.χ. Stargazer), όμως η όλη εμπειρία ήταν πολύ καλή, κοινό και μπάντα το καταδιασκέδασαν, χώρια που αυτή τη φορά στο setlist υπήρχαν και 4 τραγούδια από το ρεπερτόριο του… Ozzy (Mr Crowley, NIB, Shot in the Dark, Bark at the Moon) μια πολύ καλοδεχούμενη, όπως αποδείχθηκε, προσθήκη!

7 Likes

Αναβάλλεται η συναυλία λόγω τραυματισμού μέλους της μπάντας. Θα γίνει refund από την εταιρεία.

4 Likes

Μακάρι να είναι όλα καλά και κάποια στιγμή να μας έρθουν, όμως αγαπητοί μας διοργανωτές χωρίς τρία support και ημέρα Δευτέρα την επόμενη φορά, ναι;

1 Like

Καλα αυτα, αλλα με το λαιβ των Chronoboros τι θα γινει?

1 Like

4 Likes

Ωζ γνωστον Exploited ακυρωθηκαν δυστυχως.

Καλεσα την Παρασκευη να μου πουνε για την επιστροφη χρηματων και μου ειπαν μεχρι τη Δευτερα (χτες) το αργοτερο θα εχουν στειλει email με τις επιλογες, @@ εστειλαν μεχρι στιγμης σε εμενα, το εχει λαβει κανεις?

Μέχρι πριν λίγες μέρες (και περίπου 10 μέρες μετά την ανακοίνωση της ακύρωσης) πουλούσανε κανονικά εισιτήρια, θα έλεγα να κάνεις υπομονή :grinning:

2 Likes

τώρα σταμάτησαν γιατί ξεπούλησαν :sweat_smile:

4 Likes

fixed

2 Likes

Ελπιζω να τα επιστρεψουν να μην γινουμε εμεις exploited

6 Likes

για να πάρω επιστροφή χρημάτων για τους DITZ χρειάστηκα συνολικά περίπου 3 εβδομάδες, αφού έστειλα κανα 2 μηνύματα στα social της TMR και Bitter Tea, αντάλλαξα και κάποια μέηλ με το support του more και τελικά επικοινώνησαν από την TMR μαζί μου και μου επέστρεψαν τα χρήματα.

θέλει υπομονή και πίεση

2 Likes

O Sebastian Bach αντικαταστατης του Dee Snider στα live των TS.

Μεγαααλη είδηση.

5 Likes

Paradise Lost
Floyd

7 Likes

Πάπαλα το live των Godflesh 2 Μαΐου…

JUSTIN K. BROADRICK Announces End Of GODFLESH Live Performances, Final Music Incoming

Hernia surgery and long-term health concerns bring the band’s touring era to a close, though new albums are still on the way.

1 Like