Aν στο Release εβγαιναν όπως παλια (11+ το βραδυ), προλαβαίναμε. Απο περυσι που έκραξαν οι Καλιθεωτες, βγαίνουν νωρίτερα όμως, οπότε όντως δίλημμα και οντως αν πάμε στο ένα θα ζηλέψουμε το άλλο
Οι δυο τελευταιοι δισκοι, Saving Grace και Raising Roof, ειναι ουσιαστικα δισκοι διασκευων. Δεν θα παμε να δουμε τον Plant για να ακουσουμε Led Zeppelin. Μια χαρα ειναι το setlist που παιζει ![]()
Προφανώς. Απλά θα περίμενα περισσότερα δικά του.
Μάλλον έκανες επιλογή εσύ!
Για πείτε τιμές ρε παιδιά αν έχει προλάβει να δει κάποιος να γελάσουμε.
85 στο πάνω διάζωμα
95 στο κάτω
125 στην “πλατεία” Β
135 στην “πλατεία” Α
νομίζω λίγο λιγότερο στο πάνω διάζωμα στο πλάι που είναι και τύπου περιορισμένης ορατότητας…
κλάφτα…
Στο αρχαίο θέατρο της Φιλιπούπολης έχουν από 100€ έως 180€.
Στην Τουρκία από 25€ έως 90€ με το VIP στα 130€.
Μας κλέβουν; Μάλλον. Δεν είναι ότι δεν το έχουμε συνηθίσει. Σίγουρα πάντως είναι καλύτερα από το Sani! ![]()
Ας απορρίψω ακόμα μια συναυλία που θα ήθελα πολύ να δω.
Οι τιμές έχουν ξεφύγει στην Ελλάδα, αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Ωστόσο, στη Σάνη ξεκινάνε από 60€ και είσαι στην ευθεία από τη σκηνή ενώ στο Λυκαβηττό ξεκινάνε από 65€ και είσαι πλευρικά οπότε μεταξύ των δύο, νομίζω πως το Sani Festival είναι η πιο τίμια επιλογή.
Γενικά φέτος παίζει πολύ αυτό και από εμένα. Ωραίο να έχουμε πολλές συναυλίες σαν επιλογές, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε λεφτόδεντρα.
Τα περισσότερα ονόματα που θέλω να δω δεν έρχονται Ελλάδα. Οπότε καταλήγω να βλέπω ονόματα που έχω ξαναδεί, αν οι τιμές είναι νορμάλ. Maiden αγαπάω αλλά έχω δει 4 φορές, δεν ψήνομαι για κατοσταρικάκι. Metallica δεν έχω δει, δεν είμαι τρελός φαν αλλά θα έβλεπα με χαμηλότερη τιμή. Πάνε κι αυτοί.
Μάλλον φέτος θα τιμήσω μόνο ριλίζ, Helloween που δεν είδα την προηγούμενη φορά και Saxon που λατρεύω.
Ίσως δω και Οffspring που έρχονται με Bad Religion κι έγινε δελεαστικό πακέτο.
And that’s it.
Plant τρελαίνομαι να δω αλλά είναι ζήτημα αρχής
να μη στηρίζω διοργανώσεις που νιώθω πως με κοροϊδεύουν. Ή έστω διοργανωτές/ καλλιτέχνες που δεν απευθύνονται στο πορτοφόλι μου. Σταδιάλα.
Στον Plant στην Αθήνα προσθέστε και 10% service fee στις τιμές των εισιτηρίων. Γιατί, ως γνωστόν, κοστίζει περισσότερο στην πλατφόρμα να διαχειριστεί μια συναλλαγή αν πληρώνεις 100€ σε σχέση με το να πληρώνεις 30€ και πρέπει να σε χρεώσει παραπάνω.
Άμα δε δώσεις 65 ευρώ (+10% νταβατζιλικι) για limited view τι παλιοροκάς είσαι…
Ουστ ρε! Μακάρι να πατωσει
Kαι ενώ μας πιάνει πονοκέφαλος με το αν αξίζει να δώσουμε 80αρια και 100αρια για τα “μεγάλα” live του καλοκαιριού η συναυλία της χρονιάς για μένα έγινε χθες στην Αρχιτεκτονική με μόλις 18 ευρώ. Οι PROLAPSE έδρασαν στα 90ς, έβγαλαν τέσσερις δυνατούς alternative indie δίσκους από το 1994 μέχρι το 1999 και χαιρέτησαν. Μέχρι που τους φώναξαν οι Mogwai για opening act το 2015 και πήραν μπρος και πάλι, έδωσαν μια πέμπτη δισκάρα μέσα στο 2025 και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθαν και από τα μέρη μας για πρώτη φορά. Τη συναυλία άνοιξαν οι εξίσου αγαπημένοι από εκείνη την περίοδο BOKOMOLECH, oπότε στην ουσία είχαμε διπλή indie δόση χθες.
Δυο βιντεάκια:
BOKOMOLECH – when I leave @Αρχιτεκτονική Club Live Stage (Athens, 19.2.2026)
PROLAPSE – t.c.r. @Αρχιτεκτονική Club Live Stage (Athens, 19.2.2026)
fixed
Thessaloniki or burst