Μεγάλη παλιά, αρχαία σχεδόν, αγάπη οι Prolapse. Τους άκουγα τότε δίπλα από τους Sonic Youth, τους The Ex, τους Fugazi κλπ. Το italian flag δηλαδή σε cd. Και ο συνδυασμός με τους Bokomolech είναι πολύ ταιριαστός. Προσωπικά όμως ακούγοντας στο γιουτιουμπ πως είναι τώρα live τους φοβάμαι λίγο.
fixed it for you
κάπως έτσι και επίσημα
Πόρτες: 20:00
Bokomolech: 21:00
Prolapse: 22:15
ΕΛΑΑΑΑΑ
πολύ καλό νέο!
καλά κι εδώ θα τσιμπήσουν τα εισιτήρια αλλά γλιτώνουμε τα μεταφορικά
ίδια μέρα με Pantera…
Μα καλά τι σχεδιασμός είναι αυτός. Plant μαζί με Pantera την ίδια μέρα…
Αν και εντάξει, υπάρχει μια επικάλυψη σε κοινό, αλλά υπάρχει και αρκετή διαφοροποίηση.
Κρίμα που θα πρέπει να επιλέξουμε…
Σιγα το διλημμα.
Μια χαρά τελειώνουν οι συναυλίες. Behemoth στο Floyd τελείωσε χαλαρά πριν τις 12 και είχες άπλετο χρόνο να πάρεις μέτρο μετά.
Εγώ πήγα και αλλού στη συνέχεια αλλά αυτό ήταν δικό μου θέμα, η συναυλία μια χαρά τελείωσε.
Εν τω μεταξύ, ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟ ΔΑΙΜΟΝΟΣ πόσα χρόνια είχα να το ακούσω…
γίναμε ![]()
Αυτό δεν το περίμενα ![]()
Δεν είμαστε εμείς το μέτρο σύγκρισης ![]()
ΦΑΚ, εχω ηδη εισιτηρια.
Σίγουρα αλλά μπορούμε να γκρινιάξουμε.
Για να ακούσω γνώμες, πού θα πάνε αυτοί που θέλουν να δουν και τα δύο. Το Sani δεν μετράει σαν επιλογή!
Αν δεν ειχα βγαλει εισιτηρια για Pantera, ευκολα στον Plant.
Παλι καλα που τον είχα δει σε επικο performance το 2007. Είχε βγάλει και δισκάρα τότε.
Εχω βγάλει για “Pantera” οπότε εκεί θα πάω, αν δεν είχα βγάλει…πάλι “Pantera” θα πήγαινα, με την εφηβεία μου δηλαδή
Μόνο δισκάρες έχει βγάλει από τότε!
Εγώ και τα δύο…
Άλλη μια γκρίνια (ορισμένα σημεία σε σπόιλερ), μια που έριξα μια ματιά στο setlist.fm.
Είσαι ο Robert Plant.
Δεν έχεις να αποδείξεις κάτι, έχεις μια μεγάλη καριέρα και δισκογραφία μετά τους Zeppelin.
Βγάζεις δίσκους και παίζεις ό,τι κάνεις κέφι και μπράβο σου, με τα αποτελέσματα από αξιοπρεπή ως εξαιρετικά.
Αποφασίζεις να βγεις σε περιοδεία.
Παίζεις γύρω στα 90 λεπτά, με 15 συνολικά τραγούδια.
Από αυτά, τα 2 είναι δικά του, 4 είναι των Zeppelin και τα υπόλοιπα διασκευές.
Δεν αδικείς (λίγο) τον εαυτό σου;
Προφανώς θα περίμενα να εστιάσει λίγο περισσότερο στο δικό του υλικό και λιγότερο σε διασκευές.
Oh well…