Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Εδώ Θεσσαλονικοπούπολη. Η συναυλία των Messa ήταν άψογη. Δικός τους ηχολήπτης και συνεπώς ΤΕΛΕΙΟΣ ήχος, έστω και μία ώρα δώσαν πολύ μουσική πάνω στο σανίδι. ΤΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ στην κιθάρα. Εντάξει… το συζητούσαμε με μία χαζοχαρούμενη διάθεση με τον Κώστα (ο ιθύνων νους των Mother Turtle), το πως αυτός ο άνθρωπος παίρνει το blues, παίρνει τη σκληρή αίσθηση, τα μπολιάζει και βγάζει αυτό το αποτέλεσμα. Και να χαίρεσαι να τον βλέπεις να σολάρει.
Για την αγάπη μας τη Σάρα, ό,τι και να πω, θα είναι λίγο. Χάρηκα απίστευτα που τη χάζευα όσο τραγουδούσε κι ένιωθα να ράβει με τη φωνή της ένα αιθέριο lullaby για όλους μας εκεί μέσ(σ)α.

Οι The Temple πολύ δυνατοί και έκλεισαν με το “The Lord of Light”. Ο lead κιθαρίστας το ζούσε με την ψυχή του και την καρδιά του. Και εννοείται ότι πραγματοποιήθηκε και η επιθυμία μου να παίξει στα ηχεία το “Με το Λύχνο του Άστρου”.

Επίσης, προς έκπληξή μου, το eightball ήταν γεμάτο. Και όταν λέμε γεμάτο, το εννοούμε. Δηλαδή, με βάση το σημερινό, άνετα θα μπορούσαν να φέρουν και Brutus εδώ πάνω.

Και τώρα, λίγο, μ’ εσάς τους Αθηναίους… για πόσο ακόμα θα μας το χτυπάτε που το '12 σας αδειάσαμε το merch από τους Fates και δεν είχε τίποτα για εσάς την επομένη; Μας την κάνατε στους Primrdial, οκ το δέχομαι. Αλλά και σήμερα ρε αλήτες…! Είχε κάτι απλά μπλουζάκια “Scarlet Doom”. Δε λέω, τσίμπησα, αλλά τι αδειάσατε πάλι εκεί κάτω; Αλήτες!

11 Likes

Δεν ήταν ο JTN, ο τραγουδιστής των Mother Turtle ήταν. Εσύ που ήσαν; Αλλά ναι, αυτός ήμουν.

Πήρα έναν σκούφο και ένα patch έτσι για το support, και μόλις πριν λίγο έκανα παραγγελία στο bandcamp τους για cd και 2 μπλουζάκια :sweat_smile:

Μπροστά από ένα τραπέζι στη μέση περίπου, στο τραπέζι ήταν ένας φίλος μου και ένας φίλος του που αποδείχτηκε ότι ήταν ο crabsody και μου έδειξε τον hokam, οπότε μάλλον είδα και εσένα χωρίς να το καταλάβω (!)

5 Likes

Πετάγομαι στο εντελώς άσχετο για να πω ότι διασκεδάζω απίστευτα με τα παραπάνω μηνύματα, τα οποία μοιάζουν σαν να είναι τα μεθεόρτια της παρολίγον συνάντησης κατασκόπων συμμαχικών χωρών σε αποστολή σε εχθρικό έδαφος, κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Υποθέτω ότι το “Την Χ ώρα στο Υ σημείο” παραείναι απλό, σωστά;

:joy:

10 Likes

Τα ιδια ειχε κι εδω ρε, απλως απο το καλο κοκκινο στο τελος ειχε μεινει μονο σμολ και εξεξελ, τον ηπιαμε (η’ γλιτωσαμε 15€ και λιγο ακομα χωρο στη στεναζουσα ντουλαπα μας). Βινυλια και CDs ειχε απ’ ολα, δεν ξερω τι εμεινε.

1 Like

Τελικά της μίλησα και της ζήτησα το τηλέφωνο του κιθαρίστα

Μακάρι να φαινόντουσαν στο άλμπουμ τα μισά απ’ οσα κάνει επί σκηνης

6 Likes

Γουστα ειναι αυτα,

3 Likes

επισης πεμπτη εχει Gypsies On Paradise Release Show + Instant Boner

Τίποτα δεν έμεινε απ’ αυτά. Μας τα πήρατε όλα.

Μια σούμα όσων είπαμε

8 Likes

Χθες ηταν κ η λαϊβαρα allochiria/sadhus που για αλλη μια φορά ηταν φοβεροί κ οι 2.Οι plankton ανοιξαν το λαιβ.Ωραιο στονερσλατζ(?) επαιξαν τα παιδια.Sadhus κλασικα τα γαμησαν ολα.Ρε μλκες καθιστε γραφτε κανα δισκο.

Alllochiria μας εδωσαν τα μυαλα στο χερι.Πολυ καλοι για αλλη μια φορά.Ειρηνη λατρεια.Επαιξαν κ 2 καινούργια κομμάτια.Δεν θυμαμαι αν ηταν τα ιδια που επαιξαν κ στο προηγούμενο λαιβ τους αλλα γαμησαν κ αυτά.Πρεπει να εχουν προσθεσει κ σημεια μπλακ .Τεσπα.Περιμενουμε με ανυπομονησία το νεο δισκο.Κ βλέπουμε η μπαντα ανεβαινει σιγα σιγα κ φαίνεται στα λαιβ της.Στο προηγουμενο ηταν γεματο το αν.Χθες ηταν πιτα.Δεν μπορουσες να κουνηθεις.Δεν την χωραει πλεον το αν.

Λεγαμε τις προάλλες για didi/xlalala.Κ οι υπολοιποι δεν πανε πίσω.Δεν ειναι συνθηκες αυτες ρε φιλε να μας παστωνουν σα μλκες.Messa λεει ηταν οριακα σολντ αουτ. Αν δεν ηταν.Ουτε εκει ήμασταν άνετα.Δεν ξερω πως βγαζουν την χωρητικότητα των κλαμπ.Καπου ακουσα 4 ατομα/τμ.Αλλα πως?Μαζι με τουαλέτες,μπαρ,ηχοληπτη,σκηνη,δωματια μουσικων κλπ?Πρεπει να γινει δυστύχημα για να αλλάξει κατι?

9 Likes

Πάνε να βγάλουν τη χασούρα του covid σε μοα χρονια.

Τόσο χάλια; Να μην πάω Leprous δηλαδή; :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ο χρήστης Death Disco βρίσκεται στην τοποθεσία Technopolis City of Athens.

40 λ. · Αθήνα ·

Το Death Disco, το Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Ιουλίου διοργανώνει στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων - Technopolis City of Athens το πρώτο ελληνικό post punk / synthpop / darkwave φεστιβάλ.

2 μέρες, 2 stages και 14 συγκροτήματα.

Και είμαστε πολύ υπερήφανοι που τα τέσσερα πρώτα συγκροτήματα που σήμερα ανακοινώνουμε είναι τα παρακάτω:

➡️ The Sisters of Mercy

➡️ She Past Away

➡️ Absolute Body Control

➡️ Mecano Un-Ltd.

More bands to be announced soon!

Τα early bird εισιτήρια προπωλούνται ήδη αποκλειστικά από το δίκτυο της Viva προς 75€.

https://www.viva.gr/…/death-disco-open-air-festival-2023/

#darkwavemusic #newwavemusic #deathdiscoathens #AthensByNight #indiemusic

4 Likes

και είχα το Σάββατο μια κουβέντα για τους She Past Away, που είδα πέρσι βέβαια, ενδιαφέρον

2 Likes

Ρε σεις τι παίζει με black Angels?

Τι χώρος είναι αυτός;
Στη σελίδα τους δεν αναφέρει τις συναυλίες (αν είδα σωστά)

Καλή ερώτηση. Στο maps φαίνεται ότι υπάρχει ένα παγοδρόμιο εκεί κοντά, δεν ξέρω αν είναι αυτός ο χώρος. Είναι πολύ κοντά στον σταθμό μετρό του Ελαιώνα. No other info available :grinning:

Αυτό είδα και εγώ. Με προβληματίζει το ότι ίσως παίξουν σε χώρο χωρίς “δοκιμή” στον ήχο…

Και εντελώς ξαφνική ανακοίνωση

Έλα ρε ξαναέρχονται; Πάλι εκεί θα είμαστε!

Αν και από Fuzz σε Death Disco είναι λίγο πισωγύρισμα όσον αφορά τη χωρητικότητα.

edit: ώπα λάθος, είναι στην Τεχνόπολη!

6 Likes