Αν δεν ερθει έστω καποιο μεσαίο όνομα εξωτερικού, ούτε οι Θεσσαλονικείς δεν θα κατέβουν…
Και Celeste/Kiva/Mass culture ίδια μέρα με Katatonia, 27/5.
Πριν το απιστευτο καζο του up the hammers θα εκλεινα σημερα κιολας εισητηριο αλλα τωρα δεν με βλεπω
Το Οver the Wall έχτισε πολύ καλά το roster του ως το 2018, το '19 ήταν ένα σκαλοπάτι κάτω, και μετά τον covid το έχασα εντελώς. Ελπίζω φέτος να καταφέρω να πάω.
κάνουν ακόμα συναυλίες οι Virgin Steele? Νόμιζα ότι τα είχε παρατήσει τα live o De Feis. Ξέρει κανείς πότε ήταν η τελευταία φορά που έπαιξαν live?
Σύμφωνα με το setlist fm ήταν το 2016 και η προτελευταία τους ήταν στο Up The Hammers. Η μόνη φορά που έφυγα από εμφάνιση συγκροτήματος που μου αρέσει, το λιγότερο απογοητευτικοί και δυστυχώς δεν νομίζω να έχουν αλλάξει πολλά από τότε.
Κοίτα και το νιαούρισμα μπορεί να βελτιώνεται με τα κατάλληλα μαθήματα
Είναι και το απάλευτο echo ρε συ, δεν είναι πως έχεις να αντιμετωπίσεις μόνο το νιαούρισμα. Ειδικά καλοκαιράκι Κρήτη που θα γίνει σε ανοιχτό, θα είναι 100% πανηγύρι η φάση. Μια ντουντούκα πρέπει να του δώσουν αντί για μικρόφωνο να ακούγεται μέχρι την Γαύδο το “and cry for Pompei-pei-pei-pei-pei-pei”.
Θα πηγαίνει με το δασύτριχο στήθος και το ανοιχτό πουκάμισο όμως, για σκέψου
θα είναι για τον pei-pei-pei-pei???
τι λετε ρε???απ τις μεγαλυτερες συναυλιες-φιασκο που εχω δει.θυμαμαι στο 3ο τραγουδι να βγαινω εξω κ να μη ξαναμπαινω ποτε
Εγώ δεύτερο
Πω πω,φαντάσου τι θα γινεται 7 χρονια μετα,αηδονι
Kim!
Ωνασουγα…
Θα εχω φυγει πισω για την δευτερη πατριδα.
ΑΧΑΣΤΟ αυτο το διημερο, το ξερουν μεχρι κι οι ιδιοι οι διοργανωτες οτι θα μαζεψει ολες τις νυχτεριδες.