Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Αν δεν ερθει έστω καποιο μεσαίο όνομα εξωτερικού, ούτε οι Θεσσαλονικείς δεν θα κατέβουν…

Οπως εδω πχ?

Δυστυχως δεν ημουν

8 Likes

Και Celeste/Kiva/Mass culture ίδια μέρα με Katatonia, 27/5.

4 Likes

Πριν το απιστευτο καζο του up the hammers θα εκλεινα σημερα κιολας εισητηριο αλλα τωρα δεν με βλεπω

5 Likes

Το Οver the Wall έχτισε πολύ καλά το roster του ως το 2018, το '19 ήταν ένα σκαλοπάτι κάτω, και μετά τον covid το έχασα εντελώς. Ελπίζω φέτος να καταφέρω να πάω.

κάνουν ακόμα συναυλίες οι Virgin Steele? Νόμιζα ότι τα είχε παρατήσει τα live o De Feis. Ξέρει κανείς πότε ήταν η τελευταία φορά που έπαιξαν live?

Σύμφωνα με το setlist fm ήταν το 2016 και η προτελευταία τους ήταν στο Up The Hammers. Η μόνη φορά που έφυγα από εμφάνιση συγκροτήματος που μου αρέσει, το λιγότερο απογοητευτικοί και δυστυχώς δεν νομίζω να έχουν αλλάξει πολλά από τότε.

4 Likes

Κοίτα και το νιαούρισμα μπορεί να βελτιώνεται με τα κατάλληλα μαθήματα

1 Like

Είναι και το απάλευτο echo ρε συ, δεν είναι πως έχεις να αντιμετωπίσεις μόνο το νιαούρισμα. Ειδικά καλοκαιράκι Κρήτη που θα γίνει σε ανοιχτό, θα είναι 100% πανηγύρι η φάση. Μια ντουντούκα πρέπει να του δώσουν αντί για μικρόφωνο να ακούγεται μέχρι την Γαύδο το “and cry for Pompei-pei-pei-pei-pei-pei”.

8 Likes

Θα πηγαίνει με το δασύτριχο στήθος και το ανοιχτό πουκάμισο όμως, για σκέψου

3 Likes

θα είναι για τον pei-pei-pei-pei???

1 Like

τι λετε ρε???απ τις μεγαλυτερες συναυλιες-φιασκο που εχω δει.θυμαμαι στο 3ο τραγουδι να βγαινω εξω κ να μη ξαναμπαινω ποτε

Εγώ δεύτερο

1 Like

Πω πω,φαντάσου τι θα γινεται 7 χρονια μετα,αηδονι

5 Likes

Kim!

4 Likes

7 Likes

Ωνασουγα…

Θα εχω φυγει πισω για την δευτερη πατριδα.

ΑΧΑΣΤΟ αυτο το διημερο, το ξερουν μεχρι κι οι ιδιοι οι διοργανωτες οτι θα μαζεψει ολες τις νυχτεριδες.