Ηθελε και τους Γεματος Αραχνες, Ρε Φιλε! για να δεσει το γλυκο.
Θα ταίριαζε γάντι αλλά φαντάζομαι δεν παίζουν με εισιτήριο
Σου έκανα τόπικ
Επιβάλλεται.
Οι Warlord, ο Zonder δηλαδή, βγαίνουν σε περιοδεία.
Πήγε κανένας Helstar χθες να μας πει τι άκουσε και είδε?
Ναι όλα ωραία και καλά, αλλά υπάρχει Λεπτός στον πάγκο κι εαυ πας και μου βάζεις Giles; Εκτός κι αν παίχτηκε καμία μανούρα στα αποδυτήρια και ο απλός οπαδός δεν το ξέρει…
Καραγκιοζιλικι μου φαινεται.
Δεν τον ξέρω τον τύπο.
Αν πέσει στα χέρια σου το dvd με τις συναυλίες της Αθήνας το 2013, είναι ο τραγουδιστής που σφίγγεται υπερβολικά για να βγάλει τα τραγούδια έχοντας γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα. Συμπαθής αλλά λίγος imo
Καμια συγκριση με Λεπτο.
Υπερτούμπανη συναυλία, εμφάνιση-οδοστρωτήρας. Rivera σε κέφια (και ωραία επικοινωνιακός), η μπάντα σε πολύ μεγάλη φόρμα, άψογοι παικτικά και με κομπλέ ήχο. Σετ λίγο παραπάνω από 90 λεπτά, τίμησαν όλη την δισκογραφία με έμφαση στα κλασικά, ενώ υπήρχαν και μερικές εκπλήξεις (δεν περίμενα με τίποτα να ακούσω Winds of War ή Toward The Unknown π.χ.). Μεγάλες στιγμές, ήταν υπέροχο βράδυ.
Πω πω πάλι χτυπάω το κεφάλι μου που το έχασα.
Ημουν φτιαγμενος να παω, εβαλα ξανα τους δισκους στο σποτιφαι για να θυμηθω τα παλια και κανενας δισκος δεν με εψησε. Ετσι το εκαψα. Χαιρομαι ομως που περασατε καλα, αυτο εχει σημασια.
Για το προχθεσινο Live των Helstar
αψογα τα λέει ο @martian.
Tρελο παθος πανω κ κάτω από τη σκηνή, ένας Rivera εντυπωσιακος κ συγκινητικος (κ με την φωναρα του αγέραστη), κ τιμιοτατη απόδοση από τα υπόλοιπα μελη της μπαντας, που μόλις είχαν φτάσει μετά από 17ωρη πτηση (!)
Οσο για το σερί των τελευταίων έξι τραγουδιών του σετ, τόσο οι εκτελέσεις της μπαντας, όσο κ οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν βγαλμένες από άλλες εποχές.
Για μένα, που κάπως είχα καταφέρει κ δεν τους είχα δει ποτέ, ήταν το τέλειο live για να καλυψω ένα παλιο συναυλιακο απωθημένο
(όπως έγινε κ με τους αγαπημένους - κ επισης εντυπωσιακους - Jag Panzer πριν από λίγους μήνες).
Saor δεν πήγε κανείς να πει εντυπώσεις;