τα καλυτερα διαβαζω και απ’ οτι καταλαβα ειχε ωραιο θεαμα με τις καμερες
Το σετλιστ καπως διαφορετικο απο τα γουστα μου
κι οι Σκιαδαρεσες χθες πολυ ωραιες ηταν παντως
τα καλυτερα διαβαζω και απ’ οτι καταλαβα ειχε ωραιο θεαμα με τις καμερες
Το σετλιστ καπως διαφορετικο απο τα γουστα μου
κι οι Σκιαδαρεσες χθες πολυ ωραιες ηταν παντως
Τι θεμα να εχουν, ακουσα κι εγω οτι ειχε πολυ κοσμο και περασαν ολοι πολυ ωραια. Αγνωστο σε εμενα βεβαια πόσο ωραίο είναι το στιλ της Ροζαλιας, αλλά δεν με ρωτησε και κανεις
Επαγγελματικη διαστροφη, αλλα στον υποτιτλο του αρθρου γράφει opapoline.gr. Ρε Λαμπρινη, you had one job to do: να γραψεις σωστα το ονομα του χορηγου.
Ξερω τις πιθανοτητες να μην εχει παει κανει στη Ροζαλια και κυριως να μην εχει παρει πακετο με κατι αλλο, αλλα αν τυχον βγηκε κανενα εκπτωτικο λινκ για Siouxsie απο το Release, μοιραστειτε το με συμφορουμιτες σας.
Να, ξεφτιλιστηκα για μία Ροζαλια. Ευχαριστω για την προσοχη.
Rocking, περιμένουμε ανταπόκριση από Chelsea Grin στο An??? Να μάθω τι έχασα??? Ντρέπομαι που τους ξέχασα και δεν πήγα
Σήμερα Pan Pan θα ερθει κανεις αλλος?
Δεν περιμένεις, sorry…
Μόλις μπήκα σπίτι μετά από το live των Comeback Kid στο An Club με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Για σήμερα, είναι η καλύτερη live μπάντα στον κόσμο. Εντός συνόρων, η καλύτερη συναυλία που έζησα φέτος. Τους ευχαριστώ.
Προτίμησα τους Waterboys στο Ηρώδειο, οι οποίοι ήταν μια πραγματική rock μπάντα που τα έσπασε κανονικότατα. Τρομεροί, πολύ καλύτεροι απ’ ό,τι τους περίμενα, παρ’ όλο που τους έχω ξαναδεί και θα έπρεπε να ήξερα.
Στον δρόμο πέτυχα έναν φίλο που είχε πάει Comeback Kid και μου είπε τα καλύτερα, τον πιστεύω, όπως πιστεύω κι εσένα @furor αλλά τι να κάνουμε, δεν έχει εφευρεθεί ακόμα η κλωνοποίηση
Τωρα μενει να βρεθει ένας που πηγε royksopp
Χτες ήταν αυτό
Τωρα βλεπω αναρτησεις φιλων. my bad
Ρώτα με πως μου φάνηκαν να σου πω…
Φανταστικοί οι Waterboys χθες! δεν τους είχα ξαναδεί. για μένα χθες φάνηκε πόσο απόμακρο είναι το Ηρώδειο σε ροκ συναυλίες
40 χρόνια πότη και μπαγάσα, περνάς καλά εκεί πέρα.
Μόνικα θα πάει τελικά κανείς;
Θελω να βρω χρονο να γραψω για οχι ισως την καλύτερη συναυλία του Βασιλη που εχω δει αλλα σιγουρα την πιο συνσισθηματικη.
Το ψήνω, αλλά ακόμα δεν αποφάσισα, καθότι Πέμπτη πετάω για Γερμανία και κάνω μία οικονομική διαχείριση. Έπεται καλοκαίρι πολλήμερων αποδράσεων.
Πώς σου φάνηκαν οι Royksopp?
Πόσο γάμησαν τα κομματια του heavy steps live?