Υπέρoχοι, μαγικοί Sigur Ros χτες στο Ηρώδειο. Στο Starálfur βούρκωσα γαμώ.
Δε τρελαινομαι για Enter Shikari αλλα μου αρεσουν καμποσα τραγουδια τους και λεω να παω. Παντως τους ειχα δει το '14 σε ενα οχι και τοσο γεματο Κυτταρο και εχω να πω πως λαιβ ειναι παρα πολυ δυνατοι.
Ps. Χαιρομαι που οι διοργανωτες παιρνουν τα ρισκα τους και φερνουν αρκετα συχνα πλεον μοντερνες μπαντες. Και μπαντες που ανηκουν σε genres που δεν εχουν και τη τρελη αποδοχη του ελληνικου κοινου.
Και σχεδόν πάντα αποδεικνύεται ότι τελικά έχουν
Οι διοργανωτες ειναι οι Ρωσσοι, με ο,τι σημαινει αυτο.
Lol.
να και κάποιοι που (μάλλον) ξεπέρασαν τον Δάσκαλο
Αμπελαλε ο promoter
Ίσως θα έπρεπε μετά από 200 λάηβ που έχει κάνει μέχρι τώρα η 3 Shades of Black να υπήρχε λίγο μεγαλύτερη υπομονή για να λυθεί κάτι που δεν είχε ξαναπαρουσιαστεί μέχρι τώρα σε διοργάνωσή της.
Λέω εγώ τώρα, χωρίς να έχω ιδέα για τους λόγους που έγινε όλο αυτό.
Συμφωνώ σε κάποιο βαθμό, αλλά όταν βγαίνει η μπάντα δυο μέρες πριν την συναυλία και λέει πως εδώ και μήνες δεν έχει απάντηση και επιβεβαίωση για τις πτήσεις, ε είναι χοντρό. Πάντα κρατάω καβάτζα, αλλά εδώ φαίνεται πως έγινε κάτι πολύ λάθος.
Τέσπα.
Το ότι έγινε κάτι λάθος είναι προφανές, επίσης κι άλλα λάθη (από τη συγκεκριμένη) έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου τελευταία, αυτό που ήθελα να σχολιάσω είναι ότι θα ήταν διαφορετικό αν επρόκειτο για προμότερ διάττοντα αστέρα και διαφορετικό για κάποιους που έχουν διοργανώσει (όχι πάντα χωρίς προβλήματα, αλλά χωρίς κάτι ακραίο) άπειρα λάηβ την τελευταία δεκαετία.
μεγαλύτερη υπομονή θα ήταν μέχρι πότε; να μην ξέρουν να πακετάρουν οι άνθρωποι; πιθανόν θα θέλανε και άδεια από τη δουλειά τους… γενικά η προχειρότητα είναι στοιχείο του συγκεκριμένου promoter
Έλα μωρέ νταξ πως κάναν έτσι τα παλικάρια, Τετάρτη είχαμε, Παρασκευή το αεροπλανακι, τι αγχώνονται χωρις λόγο , όταν εμείς κάναμε φιλοσοφία και οργανωναμε πτήσεις οι άλλοι κρέμονταν από τα δέντρα. Να κόψει τον φραπέ του ο άλλος για να απαντήσει σε email μεσημεριατικα, κάπου λίγο έλεος
Ωραίο το κουπί που τραβήξατε χτες οι περισσότεροι αλλά τράβηξα και εγώ το δικό μου, σχολασα στις 17:00, κοιμήθηκα ένα μισαωράκι και εφυγα,μετά της οικογενείας, για Τρίπολη για τη συναυλία του μεγάλου Κώστα Τουρνά στην πλατεία Πετρινού.
Έπρεπε να φτάσει κι αυτός 73 χρονών για να τον πετύχω κάπου, τα τραγούδια του χιλιοτραγουδισμένα,κόσμος αρκετός, κέφι παρα πολύ , φανατικοί μπροστά στη σκηνή, σόλο κιθάρας σχεδον σε κάθε κομμάτι, γενικά πιο heavy από το στούντιο, ήταν μια άρτια ροκ συναυλία. Έπαιξε περίπου 1,5 ώρα, η φωνή του άσπαστη, έπαιξε και λίγο από απέραντα χωράφια να ξεχαρμανιάσω, η μικρή μου κατενθουσιάστηκε, θα προσπαθήσω να τον δω τουλάχιστον άλλη μια φορά πριν αποσυρθεί.
Τελειωσε γύρω στις 23:15, έκατσα λίγο ακόμα πριν ξεκινήσω για τα 130 χλμ της επιστροφής. Κοιμήθηκα κατά τις 03:00 με το ξυπνητήρι να χτυπάει 06:20 αλλά δε με πείραξε, πέρασα τόσο καλά που χαλάλι η κούραση που έχω τώρα.
Τι να μας κάνει η νύχτα , θα ηθελα ένα αλητείες στο κλείσιμο,επίσης δεν έπαιξε μηχανή του χρόνου αλλά το σετλιστ ήταν πολύ καλό
Μήπως γνωρίζει κανείς το προγραμμα για Imperial Triumphant / Yovel???
ούτε οι μπάντες…
ρώτα τον promoter