Άντε
Άθλιος ήχος σήμερα στους Στέρεο Νόβα, ο κόσμος έφευγε από μπροστά. Άκουγες μόνο ένα πολύ δυνατό μπάσο.
Distort reality, πολύ ωραία χτες. Πολύ καλός ήχος, είδαμε Χαοτικό Τέλος, είδαμε Καταχνιά, ωραίοι και οι Γάλλοι Bombardement, που είχαν κοπέλα στα φωνητικά. Μια αγνή πανκικη βραδιά μέσα στον καύσωνα. Διάφοροι ήρωες είχαν έρθει με πατεριτσες, μια κοπέλα αποχώρησε με γυρισμένο πόδι που είχε έρθει με ήδη χτυπημένο πόδι στη συναυλία από ο,τι έμαθα. Όποιος δεν ήρθε, έχασε!
Όποιος ήρθε, πήγε ΚΑΤ
Εγώ τίμησα new long festival και θα πάω και σήμερα
Σταθερή αξία οι Planet of Zeus , σταθερός και ο χαμουλης που προκαλούν κι ευτυχώς φύσηξε λιγάκι μετά τις 23:00
Χώρος μικρός και λίγο άβολος αλλά δεν έχω σοβαρό παράπονο
Λογικά θα σε πετυχω καπου σημερα
Κι εγώ θα είμαι. Δεν έχανα allochiria
Fatboy Slim την Παρασκευή στο Νιάρχος, γεμάτο ασφυκτικά, απίστευτη ζέστη αλλά μες στο κέφι. Βετεράνοι ravers κάνανε την εμφάνιση τους με τα παιδάκια τους και γενικά η φάση ήταν πολύ όμορφη.
Από μουσική, γενικά εγώ δεν καταλαβαίνω τη φάση club/πάρτι αν δεν είναι σε κλειστό χώρο (εξού και ο λόγος που δεν είχα πάει Tomorrowland όταν κανονίστηκε απ’’ την παρέα, σόρι δεν είμαι φαν των ναρκωτικών), αλλά με αρκετό αλκοόλ και καλή παρέα περάσαμε και γαμώ.
Απίστευτος Fatboys Slim την Παρασκευή, τίμιοι Στερεο Νόβα το Σάββατο, αξεπέραστοι Kraftwerk σήμερα και η φάση είναι eat, sleep, rave, repeat.
Για μένα ξεκάθαρα το πιο απολαυστικό τριήμερο του καλοκαιριού, με όλο τον κόσμο να έχει κέφια, και ας μας έφαγε η ζέστη!
Και το πιο ξεκούραστο για τους μουσικούς, λογικά
Είναι και μεγάλοι άνθρωποι οι περισσότεροι, δεν θέλουμε να κουράζονται πολύ…
Απίστευτα πράγματα στο Ηρώδειο σήμερα, στο “Radio-Activity” είχαμε σοβαρό disturbance στο space time continuum.
Τρομερά πράγματα χθες από Kraftwerk. Και το Ηρώδειο έκανε τη φάση πιο μαγική.
Ωραίος ο Σάκης χθες, αν και χάθηκε μια πολύ καλή ευκαιρία να παίξει κάποια κομμάτια από το A Dead Poem και το Sleep Of The Angels που θα ταίριαζαν στο κλίμα.
Γενικά πάρα πολύ ωραία φάση το New Long, μου είχε λείψει.
Απολαυστικές και οι δύο μέρες , χθες μου άρεσε αρκετά ο Σάκης , προτίμησα τα καθίσματα μιας και η σκηνή είναι χαμηλή , ήμουν στο ύψος της κονσόλας και μου άρεσε πάρα πολύ ο ήχος τους …
Έπαιξε και Pir Threontai
Γαμήθηκες στις μπύρες ρε;
όπου έρχεται ένας πιτσιρικάς και μου λέει “πως το είπε το τραγούδι;” του λέω τον τίτλο δεν με άκουσε και μου λέει “πως είπατε;” μου χάλασε όλο το ΣΚ
προβλεπέ