Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Εγώ απορώ ποιο το νόημα του να παίζει σόλο, αφού δεν γινόταν να μην παίξει Rotting Christ. Αναγκαστικά με το Non Serviam γίνεται ο χαμός. Μπορεί να είναι και λεπτομέρεια αυτό που λεω.
Κατά τα άλλα, πολύ καλός ήχος, πολύ καλή διοργάνωση, να πω κι ότι ήταν μια ευκαιρία να βρεις merch μπαντων σε κανονική τιμή. Το μόνο που μου έλειπε σε σχέση με παλιότερα New Long είναι τα σουβλάκια.
Μου άρεσαν πολύ οι Allochiria, εξαιρετικοί για άλλη μια φορά, ήταν ο λόγος που πήγα στο φεστιβάλ.
Όλες οι μπάντες ήταν πολύ καλές, χίλια μπράβο που έπαιξαν κάτω από τον ήλιο.

4 Likes

συμφωνώ απόλυτα…αμαρτία!

Εμένα μου άρεσαν πολύ οι Abyssus και η διασκευή σε Death έσπειρε.

2 Likes

Οι Abyssus είναι από τους πιο trve old school μεταλάδες, δεν με απογοητεύουν ποτέ.
Κι εγώ χάρηκα που στη διασκευή είδα στο πιτ μια κοπελίτσα με το καλοκαιρινό της φορεματάκι, παρέα με όλα τα μέταλα.

6 Likes

Δεν την παλεύω άλλο με τα κινητά στις συναυλίες.

11 Likes

Καλως ηρθες στο κλαμπ

3 Likes

Δες stories του release τι έγινε χθες στους arctic monkeys!

1 Like

Δεν είναι και το πιο κατάλληλο τοπικ, αλλά και ένας να το διαβάσει και να αλλάξει λίγο μυαλά, καλό θα κάνει

6 Likes

Ήμουν και εγώ στο Παπακωνσταντίνου που λέτε τον Θανάση την Κυριακή και μιας και λέμε για συμμόρφωση… Μην πετάτε κουτακια μπύρας γεμάτα γτχσ.

5 Likes

Αν είναι αλήθεια αυτές οι δηλώσεις , πρόκειται για ανθρωποκτονία εξ αμέλειας. Σιχαινομουν ήδη κάθε γίδι που νομίζει ότι είναι κουλ να παίζεις ξύλο και να ρίχνεις αγκωνιες σε mosh pit σε συναυλία, τώρα τους σιχαίνομαι περισσότερο. Λυπηρα ανθρωπάκια που ξεσπάνε σε εντελώς άκυρο χώρο για όσα ίσως πάνε στραβά στις ζωές τους. Κρίμα για τον άνθρωπο. Πραγματικά θλιβερό και αισχρό να φεύγει έτσι ένας άνθρωπος από την ζωή.

6 Likes

Καπνογόνα ανάψανε στο Θανάση;

Απαγορευόταν υποτίθεται αλλά ναι ανάψανε

Η φαση στις συναυλιες του Θαναση εχει ξεφυγει και εχει ξεφυγει εξαιτιας κατι βιντεο με τον Πεχλιβανη και τα καπνογονα πριν κατι χρονια, που προσελκυσαν τον καθε μπαφοφασαιο που απλα παει για το τζερτζελο.

Πραγματικα διαβαζα για σκηνικα που λεω οκ, σε συναυλιες Καταχνια ειναι πολυ πιο ηρεμα τα πραγματα, μος πιτ (…), καπνογονα πανω στην σκηνη, κουτακια μπυρας, εχει χαζεψει ο κοσμος ρε. Θα μου πεις οπου μπλεχτουν φασαιοι αυτο γινεται.

1 Like

Ειναι αυτα που ειπατε οπως κ η έλλειψη ελληνικης ροκ σκηνης(πχ τρυπες).πανε κ ξεσπανε στη Ματούλα Ζαμανη με καπνογονα

2 Likes

Akhlys στο Temple - 19 Σεπτεμβρη.

1 Like

ποιος τους έκλεισε τις πτήσεις;;

3 Likes

Όπως λέει κι ο Παντελής, χρειαζόμαστε τους φασαίους. Δεν βγαίνουν οι συναυλίες χωρίς αυτούς.

1 Like

Διαφορετικα οριζουμε τους φασαιους.

αμα παω πχ στους Coldplay που δεν ειμαι φαν τους, αλλα παω γιατι ειναι μια τεραστια μπαντα και ξερω και 2 κομματια, ειμαι “φασαιος” οπως το εννοει ο Παντελης (και εχει δικιο, δεν θα γεμιζε ουτε το 1/5 του ΟΑΚΑ αν πηγαιναν μονο οι φανς των Coldplay).

Οι φασαιοι που αναφερομαστε οταν μιλαμε για σκηνικα τυπου Θαναση, ειναι αυτοι που δεν ξερουν καν τι παιζει, πανε εκει με μπαφους και μπουκαλια κρασια για να τα κανουν πουτανα, λιγο σαν αυτους που λεμε μπαχαλακηδες, που πανε μονο και μονο για να βρισουν μπατσους, ειτε ειναι σε κερκιδες οπαδων, ειτε σε συναυλιες (παλια στα 80ς) ειτε σε διαδηλωσεις.

6 Likes

Νομίζω ότι σε open air συναυλίες σε ΟΑΚΑ, Μαλακάσσα, Release κλπ (δηλαδή από 10.000 έως και 50.000) , το 80% είναι φασαίοι (τουλάχιστον για Ελλάδα).

1 Like

Ο φασαίος τελικά ορίζεται διαφορετικά από τον καθένα μας. Εγώ έχω καταλήξει ότι δεν με ενοχλεί να μην ξέρει ο άλλος όλα τα τραγούδια της μπάντας ή να έχει έρθει στη συναυλία ενώ ακούει διαφορετικό είδος μουσικής, αλλά αυτό που κάνει τον άλλο φασαίο είναι να μη σέβεται το κοινό και τη μπάντα, δηλαδή να μιλάει σε όλη τη συναυλία ή να ενοχλεί τους άλλους που έχουν έρθει να παρακολουθήσουν.
Υπό μία έννοια έχω υπάρξει κι εγώ φασαία σε συναυλία Θανάση Παπακωνσταντίνου, με την παρέα μου, με τα κρασιά μας, αλλά περάσαμε τέλεια - βέβαια τότε δεν υπήρχε αυτή η φάση με τα καπνογόνα.

Τώρα, για τα πιτ, ο καθένας μπαίνει με δική του ευθύνη, αλλά κάποιοι είναι εντελώς γίδια. Το πιτ είναι λίγο σπρώξιμο κι, όποιον πέφτει, τον σηκώνουμε αμέσως. Το τελευταίο πιτ που μπήκα ήταν ένα τέτοιο τίμιο πιτ (AMKEN, Νοέμβριος). Μιλάμε για θρασολάιβ όμως, με κόσμο που τήρησε τους κανόνες του πιτ.
Αλλά, βλέπω ότι υπάρχει μία όλο και μεγαλύτερη καφρίλα σε διάφορες συναυλίες. Τι εννοώ: θες να πας μπροστά-μπροστά γιατί έχεις πώρωση με τη μπάντα που παίζει; Πήγαινε, αλλά χωρίς να μου ρίξεις αγκωνιές για να περάσεις μπροστά μου. Έχω μάτια, θα σε δω, θα κάνω χώρο. Όλοι θα περάσουμε καλά.

12 Likes

Δεν είναι θέμα φασαιων αλλά κωλοπαιδισμου

Αν πας να μοιράσεις αγκωνιδια σε πιτ όπως πέθανε ο τεχνικός των AAL ή πετάς γεμάτα κουτάκια μπύρας ή τρέχεις ανάμεσα στο κοινό σπρώχνοντας / γκρεμίζοντας ανυποψίαστο κοινό πισώπλατα για να μπεις σε πιτ ( συναυλία parkway drive ) είσαι αρχιδακι κωλόπαιδο κλπ κοσμητικά, όχι φασαιος

Οι φασαιοι είναι καλοδεχούμενοι

23 Likes