Εγώ, στη θέση σου, θα πήγαινα. Τέτοιες συγκινήσεις μια φορά τις βιώνεις στη ζωή σου.
Έκλαψα με Ματούλα Ζαμάνη
Παντως το καλοκαιρι του 21 στην Τεχνοπολη και παρα την συναυλιακή στερηση της εποχης , δεν βλεπονταν.
Εν τω μεταξύ ισχύει αυτό που λέει , το είδα σε στορυ ig φίλης , καπνογόνα σε Ματούλα Ζαμάνη
Οι πιο κυριλέ είναι οι μεταλ συναυλίες πλέον
Ναι ρε,μιλαω με ντοκουμεντα.ζειμπεκικο της ευδοκιας κ καπνογονο με τη μια
Ότι πιο άτεχνο έχει βγάλει η έντεχνη σκηνή τα τελευταία 20 χρόνια
Όχι.
Είχε και χειρότερη βερσιόν, ορισμένα άτομα την άκουσαν εχθές, αλλά είπα να είμαι ελεήμων εδώ
Ματούλα Ζαmanowar
Με μια καλή φοτοσοπια αυτό θα ήταν επικό (pun intended)
Γιεςςς
Πού πάνε οι φαν του έντεχνου όταν πεθαίνουν;
Summary
Τους παίρνει ο Χαρούλης
Ήμουν ο ορισμός του φασαίου χτες στην Τεχνόπολη αλλά πέρασα πολύ καλά! Σε αυτό συνέβαλαν όλα τα συγκροτήματα από τους Actors και μετά , με κορυφαία εμφάνιση των she past away. Πολύ μέτρια εμφάνιση οι Sisters of mercy, την περισσότερη ώρα ο Andrew δεν ακουγόταν καν, τουλάχιστον άκουσα τα 3 τραγούδια που ήξερα (lucretia,more,temple of love).
Μάζεψε πολύ κόσμο και μακάρι να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια μήπως και ξαναδούμε the cult στη χώρα μας
ο κιθαρίστας των Sisters (o αριστερός όπως βλέπαμε τη σκηνή) έχει γράψει και κομμάτι μαζί τους btw
She Past Away φοβερή μπάντα, δεύτερη φορά που τους βλέπω και νομίζω θα ξαναπήγαινα άνετα.
Sisters από την άλλη, μια χαρά πέρασα, το μοναδικό μου ουσιαστικά παράπονο είναι ότι δεν ακουμπάει τίποτα από την αγαπημένη μου περίοδο της μπάντας, με εξαίρεση τα Alice και Marian άντε ας πούμε και το Temple of Love αν και προφανώς παίζουν την έκδοση του 92.
Νομίζω είχαν πιο πολύ κέφι σε σχέση με το 2015 που τους είχα ξαναδεί, και κάποια από τα καινούρια κομμάτια είναι πραγματικά καλά, όπως επίσης και το εξαιρετικό instrumental που παίζουν. O Andrew είναι αυτός που είναι, δεν θα αλλάξει στα γεράματα οπότε ή τον αγαπάς ή (αγαπάς να) τον μισείς.
Πολύ ωραία εμπειρία all-in-all το διήμερο της Death Disco στην Τεχνόπολη, συνολικά πολύ καλή διοργάνωση με πρόγραμμα που τηρήθηκε με ακρίβεια. Αισθητικά πολύ ταιριαστός ο χώρος με τις σχετικές μουσικές, η άπλα βοηθούσε αν ήθελε κάποιος ν’ αράξει, πολλά μπαρ, καλές τιμές σε γενικές γραμμές (για merch δεν κοίταξα, δεν είναι κάτι που με απασχολεί).
Καλή επιλογή τα 2 stages έτσι ώστε κάθε στιγμή να παίζει κάτι, σίγουρα η ζέστη στο κλειστό (ειδικά την πρώτη μέρα, τη δεύτερη διόρθώθηκε κάπως) ήταν αποτρεπτικός παράγοντας αλλά ΟΚ, συνέπεσε και με ακραίες θερμοκρασίες, τι να κανεις.
Από τα σχήματα, μην έχοντας μεγάλη επαφή με τον σύγχρονο goth/post-punk/darkwave χώρο, με κέρδισαν οι SHE PAST AWAY, ωραίοι και οι ACTORS, δεν μπορώ να πω ότι συγκινήθηκα ιδιαίτερα με LEBANON HANOVER. Από τις παλιοσειρές πολύ ωραίοι οι SAD LOVERS & GIANTS και χάρηκα που είδα SELOFAN αν και οι συνθήκες ήταν λίγο δύσκολες.
Έτσι κι αλλιώς ο κύριος λόγος για να πάω ήταν οι VNV NATION και με αποζημίωσαν με το παραπάνω με παρτάρα και απόλυτα feel-good διάθεση (με τίγκα χαβαλέ Ronan) κι ας έπαιξαν μόνο το “Darkangel” απ’ τα παλιά, χαλάλι. Τώρα για SISTERS OF MERCY, δεν έχω να πω πολλά, ήμουν στο 4ο jameson την ώρα που ξεκίνησαν, κάποια στιγμή έσκασε και 5ο σε ποτήρι μπύρας οπότε μια χαρά πέρασα και καθόλου δε με ενόχλησε πως ο Eldritch για κάποιον λόγο ψήνεται να κάνει λαρυγγισμούς α-λα Attila Csihar. Το “Dominion” το πε κομπλέ πάντως, οπότε όλα καλά!
ΥΓ. Υπέροχο και το μείγμα διάφορων “φυλών”, μπορεί να ναι και το πιο inclusive (αισθητικά) κοινό που έχω δει σε φεστιβάλ.
Συμφωνώ σε όλα, ειδικά στο ΥΓ, αλλά κυρίως σε αυτό, αν είναι δυνατόν δηλαδή:
edit: Αν και τα λέμε και στα ριπορτ, για μένα οι Lebanon Hanover ήταν πολύ καλοί, αλλά χάνουν σε σχέση με κλειστό venue, σε αντίθεση με She Past Away πχ, όπως αποδείχθηκε.
Actors ανακοίνωσαν πως θα έρθουν και του χρόνου. Ελπίζω σε club show να γινει καμος.
Αγαπητοί φανς,
Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι λόγω αδυναμίας παράδοσης του έργου stage roof από την κατασκευάστρια εταιρεία που έχει ως αποτέλεσμα την μη εκπλήρωση των απαιτούμενων προδιαγραφών που είχαμε θέσει για την διεξαγωγή των εκδηλώσεων μας, τόσο για το κοινό όσο και για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν, το φεστιβάλ ματαιώνεται.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2024.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Η εξαργύρωση των αγορασθέντων εισιτηρίων ξεκινά άμεσα και θα πραγματοποιηθεί ανάλογα με τον τρόπο αγοράς των εισιτηρίων ως εξής:
-
Για τους πελάτες που προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια τους μέσω Viva η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά των εισιτηρίων.
-
Οι πελάτες που αγόρασαν τα εισιτήρια τους από φυσικό σημείο εξυπηρέτησης του δικτύου Viva, θα πρέπει να αποστείλουν e-mail στο tickets@xlalala.gr με τα στοιχεία του τραπεζικού τους λογαριασμού, ώστε να γίνει κατάθεση του αντίστοιχου ποσού.
Τα στοιχεία που θα πρέπει να αποσταλούν είναι:
Κωδικός παραγγελίας
ΙΒΑΝ
Τράπεζα
Δικαιούχος
- Οι υπόλοιποι πελάτες μπορούν να λάβουν το αντίτιμο των εισιτηρίων τους από το σημείο εξυπηρέτησης που επέλεξαν.
Εντωμεταξυ καταλαβαινω πως το λες αυτο για τα “παλια”, αλλα νομιζω πλεον και τα Matter + Form (2005) και Judgement (2007) μαλλον μαζι με τα παλια πανε. Καλη φαση παντως, τους εχω δει 3 φορες και το εχω πει πολλες φορες, μια συναυλια VNV Nation ειναι εγγυημενα 2 υπεροχες ωρες.
Ρε γμτ τα δυο τελευταια τους δε με εχουν πιασει καθολου (Noire + Electric Sun), αλλα δεν τους εχω δωσει και τις ευκαιριες που ισως θα ηθελα. Και το Translational δηλαδη δεν μπορω να το ακουσω ολοκληρο νομιζω… ενω μεχρι και το Automatic τα θεωρω ολα εξαιρετικους δισκους. @morgoth τελικα τα καταφερες?
Δυστυχως δεν πηγα οχι, παιζουν αφραγκιες αυτον τον καιρο και τελικα ειπα 42αρι για να δω μια ωρα VNV δεν… Οταν με το καλο ξαναρθουν μονοι τους θα τους δω που θα παει.
Τα τελευταια τους εμενα μου αρεσαν παντως, ειδικα το Noire εχει κομματαρες μεσα.