Πολύ μεγάλο βράδυ, έτσι; Στο Secret of Steel και στο Dark Avenger πρέπει να έχασα το μυαλό μου, όχι πως στην υπόλοιπη συναυλία είχα επαφή με τον κόσμο μας δηλαδή.
Και ναι έχει φτιάξει πολύ δυνατή μπάντα ο Ross, από παίχτες που το κατέχουν άψογα το άθλημα και, κυρίως, νιώθουν στο απόλυτο τι κομμάτια παίζουν.
Και το σκεφτομουν να μην παω ,λογω χρηματων,για αλλες συναυλιες που επρεπε να διαλεξω.
Οπως ταπες φιλε μου Μartian,σπουδαια βραδια και setlist ονειρο!!
Ήταν πραγματικά ένα τεράστιο πάρτι . Κάθισα στον εξώστη και κάτω κάνατε χαμουλη, ιδιαίτερα θερμό κοινό, sing along εξωπραγματικό κλπ
Δεν γίνεται να μην περάσεις καλά με αυτές τις συνθήκες
Είναι και τα συγκεκριμένα κομμάτια που έπαιξαν υπερβατικά
Μόνο παράπονο ότι στην αρχή μου φάνηκε βαβούρα, μετά έστρωσε ( είτε το αυτί είτε ο ήχος γιατί κάτι είπε κάποια στιγμή σε έναν άνθρωπο ο Ross ) και απολαύσαμε ΚΙΘΑΡΑ - ΜΠΑΣΟ
Ωραία βραδιά
YΓ : πάντως μετά το χθεσινό που ήταν επιπέδου cult following , δεν μπορώ παρά να μη ζηλεύω όσους έχετε δει manowar σε κλαμπ όπως τότε Θεσσαλονίκη . Σκέφτομαι αυτά τα τυπακια που ήταν χθες, σε λάιβ manowar σε κάνα Floyd πχ και ανατριχιαζω
Ανεβήκαμε Λυκαβηττό χθές για το The Wall: a rock opera, δεν τρελάθηκα στο σύνολο αλλά είχε κάποια ενδιαφέροντα μέρη. Η μπάντα αρκετά καλή, οι φωνές απλά οκ, αλλά ο χορός δεν χρειάζονταν παντού, σε αρκετά μέρη φάνταζε παρατερος, ξένος. Υπήρξαν βέβαια και κάποιες πολύ καλές στιγμές αλλά για να είμαι ειλικρινής το περίμενα καλύτερο.
Δεν μπορω να το πιστεψω οτι εχασα Secret of Steel. Δυστυχως ειχαμε ενα αιφνιδιο θανατο χτες στον κυκλο μας και καθε σκεψη για την συναυλια ξεχαστηκε μεσα στην μερα. Σας ζηλευω!
Βασικά δεν ξέρω αν πήγε κάνας άλλος καρντασης στους Steel Panther, εδω πάνω, αλλά τα παληκάρια, κάνανε την μονή, μονή καπέλο. Χαβαλές, ηχάρα, παιχτούρες και πάρτυ διάθεση και καμιά 1500άρα άτομα, που ειλικρινά δεν το περίμενα. Πάντα τέτοια. Ανέβηκα και Βουλγαρία εψές και ήταν επίσης επική βραδιά. Αλλά από σήμερα, τα κεφάλια μέσα.