Λογο εβγαλε;
Ανεβήκαμε Λυκαβηττό χθές για το The Wall: a rock opera, δεν τρελάθηκα στο σύνολο αλλά είχε κάποια ενδιαφέροντα μέρη. Η μπάντα αρκετά καλή, οι φωνές απλά οκ, αλλά ο χορός δεν χρειάζονταν παντού, σε αρκετά μέρη φάνταζε παρατερος, ξένος. Υπήρξαν βέβαια και κάποιες πολύ καλές στιγμές αλλά για να είμαι ειλικρινής το περίμενα καλύτερο.
Δεν μπορω να το πιστεψω οτι εχασα Secret of Steel. Δυστυχως ειχαμε ενα αιφνιδιο θανατο χτες στον κυκλο μας και καθε σκεψη για την συναυλια ξεχαστηκε μεσα στην μερα. Σας ζηλευω!
Δε πειραζει φιλε.Μες στη ζωη ειναι ολα
Καλα νασαι και θα τον ξαναδεις τον Ross
Βασικά δεν ξέρω αν πήγε κάνας άλλος καρντασης στους Steel Panther, εδω πάνω, αλλά τα παληκάρια, κάνανε την μονή, μονή καπέλο. Χαβαλές, ηχάρα, παιχτούρες και πάρτυ διάθεση και καμιά 1500άρα άτομα, που ειλικρινά δεν το περίμενα. Πάντα τέτοια. Ανέβηκα και Βουλγαρία εψές και ήταν επίσης επική βραδιά. Αλλά από σήμερα, τα κεφάλια μέσα.
Μυθικοί Ratos de Porão σε μια κολασμένη συναυλία από τις λίγες, που θα έχουμε να τη θυμόμαστε.
Μπαντάρα είδατε.
Και λίγα λες.
Club show με τα όλα του.
FRIDAY 27 SEPTEMBER 2024:
SORTILEGE
SACRAL RAGE
BUS (The unknown secretary)
IDMON’S AEGIS
LEATHERHEAD
SATURDAY 28 SEPTEMBER 2024:
ENFORCER
WOTAN
TROJAN
DARK NIGHTMARE
HAILSTEEL
TICKETS COST:
2 DAYS TICKET= 50euro
1 DAY TICKET= 30euro
TICKETS WILL BE AVAILABLE NEXT WEEK!
MORE INFO SOON!
METAL ON METAL!
Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, ήδη εκεί.
επιτέλους θα διορθώσω τη μαλακία μου που δεν έχω δει Enforcer και 30 ευρώ λέει
ήδη εκεί
Κανονίστε να συμβεί κανένα ατύχημα, να τον κλείσουν πάλι για καμιά δεκαριά χρόνια τον Λυκαβηττό…
Τι είπες τώρα!!!
Άντε κι έναν Καλιγούλα τώρα και αυτούς που λατρεύουν τον ύπνο και κλείσαμε για χειμώνα
Summary
τεσσερακτ, δεκατεσσερακτ
αμήν
Με Baltes στο line up, ελπιζω σε κανενα No Time to Lose ή The King.