Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Πολύ μεγάλο βράδυ, έτσι; Στο Secret of Steel και στο Dark Avenger πρέπει να έχασα το μυαλό μου, όχι πως στην υπόλοιπη συναυλία είχα επαφή με τον κόσμο μας δηλαδή.

Και ναι έχει φτιάξει πολύ δυνατή μπάντα ο Ross, από παίχτες που το κατέχουν άψογα το άθλημα και, κυρίως, νιώθουν στο απόλυτο τι κομμάτια παίζουν.

Σπουδαία βραδιά!

6 Likes

Και το σκεφτομουν να μην παω ,λογω χρηματων,για αλλες συναυλιες που επρεπε να διαλεξω.
Οπως ταπες φιλε μου Μartian,σπουδαια βραδια και setlist ονειρο!!

3 Likes

Πήγα κι εγώ χθες

Ήταν πραγματικά ένα τεράστιο πάρτι . Κάθισα στον εξώστη και κάτω κάνατε χαμουλη, ιδιαίτερα θερμό κοινό, sing along εξωπραγματικό κλπ

Δεν γίνεται να μην περάσεις καλά με αυτές τις συνθήκες

Είναι και τα συγκεκριμένα κομμάτια που έπαιξαν υπερβατικά

Μόνο παράπονο ότι στην αρχή μου φάνηκε βαβούρα, μετά έστρωσε ( είτε το αυτί είτε ο ήχος γιατί κάτι είπε κάποια στιγμή σε έναν άνθρωπο ο Ross ) και απολαύσαμε ΚΙΘΑΡΑ - ΜΠΑΣΟ

Ωραία βραδιά

YΓ : πάντως μετά το χθεσινό που ήταν επιπέδου cult following , δεν μπορώ παρά να μη ζηλεύω όσους έχετε δει manowar σε κλαμπ όπως τότε Θεσσαλονίκη . Σκέφτομαι αυτά τα τυπακια που ήταν χθες, σε λάιβ manowar σε κάνα Floyd πχ και ανατριχιαζω

3 Likes

Λογο εβγαλε;

2 Likes

Ανεβήκαμε Λυκαβηττό χθές για το The Wall: a rock opera, δεν τρελάθηκα στο σύνολο αλλά είχε κάποια ενδιαφέροντα μέρη. Η μπάντα αρκετά καλή, οι φωνές απλά οκ, αλλά ο χορός δεν χρειάζονταν παντού, σε αρκετά μέρη φάνταζε παρατερος, ξένος. Υπήρξαν βέβαια και κάποιες πολύ καλές στιγμές αλλά για να είμαι ειλικρινής το περίμενα καλύτερο.

1 Like

Δεν μπορω να το πιστεψω οτι εχασα Secret of Steel. Δυστυχως ειχαμε ενα αιφνιδιο θανατο χτες στον κυκλο μας και καθε σκεψη για την συναυλια ξεχαστηκε μεσα στην μερα. Σας ζηλευω!

3 Likes

Δε πειραζει φιλε.Μες στη ζωη ειναι ολα
Καλα νασαι και θα τον ξαναδεις τον Ross

1 Like

Βασικά δεν ξέρω αν πήγε κάνας άλλος καρντασης στους Steel Panther, εδω πάνω, αλλά τα παληκάρια, κάνανε την μονή, μονή καπέλο. Χαβαλές, ηχάρα, παιχτούρες και πάρτυ διάθεση και καμιά 1500άρα άτομα, που ειλικρινά δεν το περίμενα. Πάντα τέτοια. Ανέβηκα και Βουλγαρία εψές και ήταν επίσης επική βραδιά. Αλλά από σήμερα, τα κεφάλια μέσα.

9 Likes

Μυθικοί Ratos de Porão σε μια κολασμένη συναυλία από τις λίγες, που θα έχουμε να τη θυμόμαστε.

5 Likes

Μπαντάρα είδατε.

3 Likes

Και λίγα λες.

Club show με τα όλα του.

1 Like

https://www.instagram.com/motherofmillionsband/p/C9e5SlEs33n/?hl=el

15 Likes

FRIDAY 27 SEPTEMBER 2024:
SORTILEGE
SACRAL RAGE
BUS (The unknown secretary)
IDMON’S AEGIS
LEATHERHEAD

SATURDAY 28 SEPTEMBER 2024:
ENFORCER
WOTAN
TROJAN
DARK NIGHTMARE
HAILSTEEL

TICKETS COST:
2 DAYS TICKET= 50euro
1 DAY TICKET= 30euro

TICKETS WILL BE AVAILABLE NEXT WEEK!

MORE INFO SOON!

METAL ON METAL!

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, ήδη εκεί.

12 Likes

επιτέλους θα διορθώσω τη μαλακία μου που δεν έχω δει Enforcer και 30 ευρώ λέει :face_holding_back_tears:

ήδη εκεί

3 Likes

Κανονίστε να συμβεί κανένα ατύχημα, να τον κλείσουν πάλι για καμιά δεκαριά χρόνια τον Λυκαβηττό…

1 Like
8 Likes

Τι είπες τώρα!!!

Άντε κι έναν Καλιγούλα τώρα και αυτούς που λατρεύουν τον ύπνο και κλείσαμε για χειμώνα :stuck_out_tongue::stuck_out_tongue:

2 Likes
Summary

τεσσερακτ, δεκατεσσερακτ
μπιγαλης-εξω

22 Likes

αμήν :pray:

1 Like