Fuck
ΟΚ, ρίχνουμε Χ και συνεχίζουμε τη ζωή μας
Fuck
ΟΚ, ρίχνουμε Χ και συνεχίζουμε τη ζωή μας
Fixxxed
Και έψαχνα τη σύνδεση ώρα τώρα. Καλώς.
Άρα για “Ecclesia” εντέλει, μόνο την πάλαι ποτέ δισκάρα των Borgia.
Για να ψάξουμε και για Borgia, ολο και κάτι θα βρούμε
Γάλλοι παιδί μου.
Για ποιους Σουηδους λεει;
Ξεκινάει από ΜΑ και τελειώνει σε ΡΝΤΟΥΚ
τους Marduk
Αλλαγή χώρου για την εμφάνιση των Cannons στην Αθήνα
Η εμφάνιση των Cannons, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιουλίου, μεταφέρεται από την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο γειτονικό Floyd Live Music Venue (Πειραιώς 117, Γκάζι).
Όλα τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά, χωρίς να χρειάζεται κάποια περαιτέρω ενέργεια από τους κατόχους τους, ενώ η διάθεσή τους συνεχίζεται προς 36€.
Τη βραδιά θα ανοίξουν οι NTEIBINT x Blende με ένα μοναδικό back-to-back DJ set.
Σημαντική ερώτηση. Υπάρχει ακόμα πρόσβαση στα βραχακια του Λυκαβηττού που ανεβαίναμε παλιά ή ούτε καν;
Την Κυριακη υπήρχε. Δεν νομιζω να αλλαξε κάτι.
ετσι!
Puressence 14 Δεκεμβρίου στο FLOYD
Να δω ποιος θα σκεφτεί να φέρει την PINK στο FLOYD
Ross the Boss kαι δε περιγραφω αλλο!!
Ντε μαγιο οποιον κιθαριστα και να παρεις,οσο ζει ο Boss θα ειναι στη σκια του!!
Ποσο παιχτουρα ειναι αυτος ο Schlachter!!
Τι τετραδα εφτιαξες ρε Πανμεγιστε;
Η πιο "Manowar " συναυλια μετα την κορυφαια του 2007,προσωπικα για μενα χτες το βραδυ!!
Πολύ μεγάλο βράδυ, έτσι; Στο Secret of Steel και στο Dark Avenger πρέπει να έχασα το μυαλό μου, όχι πως στην υπόλοιπη συναυλία είχα επαφή με τον κόσμο μας δηλαδή.
Και ναι έχει φτιάξει πολύ δυνατή μπάντα ο Ross, από παίχτες που το κατέχουν άψογα το άθλημα και, κυρίως, νιώθουν στο απόλυτο τι κομμάτια παίζουν.
Σπουδαία βραδιά!
Και το σκεφτομουν να μην παω ,λογω χρηματων,για αλλες συναυλιες που επρεπε να διαλεξω.
Οπως ταπες φιλε μου Μartian,σπουδαια βραδια και setlist ονειρο!!
Πήγα κι εγώ χθες
Ήταν πραγματικά ένα τεράστιο πάρτι . Κάθισα στον εξώστη και κάτω κάνατε χαμουλη, ιδιαίτερα θερμό κοινό, sing along εξωπραγματικό κλπ
Δεν γίνεται να μην περάσεις καλά με αυτές τις συνθήκες
Είναι και τα συγκεκριμένα κομμάτια που έπαιξαν υπερβατικά
Μόνο παράπονο ότι στην αρχή μου φάνηκε βαβούρα, μετά έστρωσε ( είτε το αυτί είτε ο ήχος γιατί κάτι είπε κάποια στιγμή σε έναν άνθρωπο ο Ross ) και απολαύσαμε ΚΙΘΑΡΑ - ΜΠΑΣΟ
Ωραία βραδιά
YΓ : πάντως μετά το χθεσινό που ήταν επιπέδου cult following , δεν μπορώ παρά να μη ζηλεύω όσους έχετε δει manowar σε κλαμπ όπως τότε Θεσσαλονίκη . Σκέφτομαι αυτά τα τυπακια που ήταν χθες, σε λάιβ manowar σε κάνα Floyd πχ και ανατριχιαζω