Ευχαριστώ αλλά δυστυχώς δεν έχω fb. Αν μπορεί κάποιος ας πει συνοπτικά
Δελτίο Τύπου
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προγραμματισμένη για τις 30/11/24 συναυλία των Ecclesia στο An Club ακυρώνεται, λόγω συνεργασίας μελών του γκρουπ με μέλη της εθνικοσοσιαλιστικής μπλακ μέταλ σκηνής, η οποία δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή μας και στην οποία είμαστε ξεκάθαρα και αξιακά απέναντι.
Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί άμεσα.
Σε όσους έχουν πληρώσει με κάρτα, το αντίτιμο θα επιστραφεί αυτόματα, ενώ όσοι έχουν πληρώσει με μετρητά, παρακαλούμε να αποστείλουν στο pedrera@i-jukebox.gr τον Αριθμό Παραγγελίας, τον Τραπεζικό Λογαριασμό και το Όνομα Δικαιούχου.
@ManosOrff δε μου ανοίγει το λινκ
Νόμιζα ότι ανοίγει η δημοσίευση ασχέτως! Όπως τα παρέθεσε ο @mixalis_purple είναι.
Το ποστ που ανέβασα είναι το εξής:
Fuck
ΟΚ, ρίχνουμε Χ και συνεχίζουμε τη ζωή μας
Fixxxed
Και έψαχνα τη σύνδεση ώρα τώρα. Καλώς.
Άρα για “Ecclesia” εντέλει, μόνο την πάλαι ποτέ δισκάρα των Borgia.
Για να ψάξουμε και για Borgia, ολο και κάτι θα βρούμε
Γάλλοι παιδί μου.
Για ποιους Σουηδους λεει;
Ξεκινάει από ΜΑ και τελειώνει σε ΡΝΤΟΥΚ
τους Marduk
Αλλαγή χώρου για την εμφάνιση των Cannons στην Αθήνα
Η εμφάνιση των Cannons, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιουλίου, μεταφέρεται από την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο γειτονικό Floyd Live Music Venue (Πειραιώς 117, Γκάζι).
Όλα τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά, χωρίς να χρειάζεται κάποια περαιτέρω ενέργεια από τους κατόχους τους, ενώ η διάθεσή τους συνεχίζεται προς 36€.
Τη βραδιά θα ανοίξουν οι NTEIBINT x Blende με ένα μοναδικό back-to-back DJ set.
Σημαντική ερώτηση. Υπάρχει ακόμα πρόσβαση στα βραχακια του Λυκαβηττού που ανεβαίναμε παλιά ή ούτε καν;
Την Κυριακη υπήρχε. Δεν νομιζω να αλλαξε κάτι.
ετσι!
Puressence 14 Δεκεμβρίου στο FLOYD
Να δω ποιος θα σκεφτεί να φέρει την PINK στο FLOYD
Ross the Boss kαι δε περιγραφω αλλο!!
Ντε μαγιο οποιον κιθαριστα και να παρεις,οσο ζει ο Boss θα ειναι στη σκια του!!
Ποσο παιχτουρα ειναι αυτος ο Schlachter!!
Τι τετραδα εφτιαξες ρε Πανμεγιστε;
Η πιο "Manowar " συναυλια μετα την κορυφαια του 2007,προσωπικα για μενα χτες το βραδυ!!