Παλιά ανεβαίναμε στον Λυκαβηττό χωρίς εισιτήριο… Για να δούμε τη συναυλία από τα βραχάκια. Από τους αγαπημένους μου συναυλιακούς χώρους, μου έλειψε.
Θα συμφωνήσω κι εγώ πως ο Λυκαβηττός είναι από τα καλύτερα σημεία για συναυλία. Η ανάβαση ήταν πιο σύντομη από όσο περίμενα. Μου πήρε 20 λεπτά. Βέβαια αυτά τα 20 λεπτά μαζί με τα 10 λεπτά που ανέβαινα τις ανηφόρες της Νεάπολης και τα άπειρα σκαλιά που οδηγούν στην περιφερειακή ήταν ισάξιο με μία προπόνηση στο γυμναστήριο. Εδώ να πούμε ότι ήταν στα συν της διοργάνωσης ότι έβαλε μερικά mini bus για να ανέβουν και να κατέβουν όσοι πραγματικά δυσκολεύονταν, γιατί ο δρόμος αυτός μπορεί να είναι όντως κουραστικός για κάποιον με θέματα υγείας.
Απίστευτη θέα, απίστευτο δροσερό κλίμα, χαίρομαι που το μισό Κολωνάκι θα άκουγε το Non Serviam. Από τις πιο ωραίες συναυλίες των Rotting Christ μέσα σε γιορτινό κλίμα. Η στιγμή που ανέβηκαν τα παιδιά από το κοινό πάνω στη σκηνή είναι από τις πιο ωραίες που έχουμε δεν στα ελληνικά συναυλιακά δρώμενα και αποδεικνύει το καλό κλίμα μεταξύ της μπάντας και του κοινού της.
Να πω ότι η στάση Ευαγγελισμός ΔΕΝ βολεύει να πάτε με τα πόδια, γιατί θα αναγκαστείτε να ανεβείτε τις μισές ανηφόρες του Κολωνακίου -αφήνω μια μικρή εξαίρεση για όποιον πάει από Σόλωνος που είναι ίσιωμα. Βολεύει από Πανεπιστήμιο ν’ ανεβείτε την οδό Σίνα, που σίγουρα παλεύεται πιο πολύ, και να στρίψετε δεξιά στα σκαλιά μετά τα σχολεία.
Εχει βρει κανείς ώρα εμφάνισης για Χατ τρικ ; Εγω παντως όχι!
8 πορτες
9.30 χατ τρικ
Έχουμε δει πουθενά ωρες για opeth/leprous;
Eχουμε καμια ιδέα αν παέι προς sold out ή α βρούμε εισιτήρια αύριο?
Συναυλία Λωρη είναι
Ούτε sold out ούτε πρόγραμμα θα δείτε
το πρόγραμμα βγαίνει σε στορυ στη σελίδα του rockwave στο instagram τη μέρα της συναυλίας το πρωί
μην είστε boomers
Ετοιμος για κατεβασμα αυριο απο σαλονικα για το λαιβ. Ερώτηση, stand για merch και μπυρες πάιζουν μέσα στην περιοχή του θεάτρου ή δυσκολα;
όλα παίζουν
Παιζουν και τα δυο εξω απτο θεατρο!!!
Όσον αφορά το rockwave, εν τω μεταξύ είναι καθημερινή, ο κόσμος δουλεύει ή έχει κάποιες υποχρεώσεις να εκπληρώσει και θα ήθελε να ξέρει πότε παίζει η κάθε μπάντα γιατί ακόμα και το 19:30 ή 20:00 πχ είναι μια σημαντική διαφορά που μπορεί δυνητικά να κρίνει το αν θα πας ( καλή ώρα εγώ )
Αλλά όχι, ημέρα του λάιβ και δεν γνωρίζουμε το πρόγραμμα
Σε αυτόν τον άνθρωπο δίνουμε λεφτά
Πραγματικά ρε φιλε… Εγω χθες τους έστειλα μηνυμα στα social τους , fb και Instagram αλλα you know what… Για το χθεσινό live ειδα ενημέρωσαν μεσημέρι! Το eject σε αυτο το κομμάτι ειναι αμεσοτατο.
edit:
ειναι για τον Π3Ο…
και καλά τους κάνανε.
Γιατί???
είναι για πηγάδα. όχι για υπόγα
Ώπα για πες ρε, δεν είχα ιδέα