Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

8 πορτες
9.30 χατ τρικ

1 Like

https://m.facebook.com/neattoliets/videos/this-looks-like-a-really-bad-ideacredit-to-marijustru-on-tiktok/405565935803329/

5 Likes

Έχουμε δει πουθενά ωρες για opeth/leprous;

1 Like

Eχουμε καμια ιδέα αν παέι προς sold out ή α βρούμε εισιτήρια αύριο?

Συναυλία Λωρη είναι

Ούτε sold out ούτε πρόγραμμα θα δείτε

9 Likes

το πρόγραμμα βγαίνει σε στορυ στη σελίδα του rockwave στο instagram τη μέρα της συναυλίας το πρωί
μην είστε boomers :stuck_out_tongue:

2 Likes

Ετοιμος για κατεβασμα αυριο απο σαλονικα για το λαιβ. Ερώτηση, stand για merch και μπυρες πάιζουν μέσα στην περιοχή του θεάτρου ή δυσκολα;

όλα παίζουν

Παιζουν και τα δυο εξω απτο θεατρο!!!

Όσον αφορά το rockwave, εν τω μεταξύ είναι καθημερινή, ο κόσμος δουλεύει ή έχει κάποιες υποχρεώσεις να εκπληρώσει και θα ήθελε να ξέρει πότε παίζει η κάθε μπάντα γιατί ακόμα και το 19:30 ή 20:00 πχ είναι μια σημαντική διαφορά που μπορεί δυνητικά να κρίνει το αν θα πας ( καλή ώρα εγώ )

Αλλά όχι, ημέρα του λάιβ και δεν γνωρίζουμε το πρόγραμμα

Σε αυτόν τον άνθρωπο δίνουμε λεφτά

7 Likes

Πραγματικά ρε φιλε… Εγω χθες τους έστειλα μηνυμα στα social τους , fb και Instagram αλλα you know what… Για το χθεσινό live ειδα ενημέρωσαν μεσημέρι! Το eject σε αυτο το κομμάτι ειναι αμεσοτατο.

edit:

ειναι για τον Π3Ο…

3 Likes

και καλά τους κάνανε.

4 Likes

Γιατί???

είναι για πηγάδα. όχι για υπόγα :wink:

5 Likes

Ώπα για πες ρε, δεν είχα ιδέα

Ευχαριστώ αλλά δυστυχώς δεν έχω fb. Αν μπορεί κάποιος ας πει συνοπτικά

2 Likes

Δελτίο Τύπου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προγραμματισμένη για τις 30/11/24 συναυλία των Ecclesia στο An Club ακυρώνεται, λόγω συνεργασίας μελών του γκρουπ με μέλη της εθνικοσοσιαλιστικής μπλακ μέταλ σκηνής, η οποία δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή μας και στην οποία είμαστε ξεκάθαρα και αξιακά απέναντι.

Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί άμεσα.

Σε όσους έχουν πληρώσει με κάρτα, το αντίτιμο θα επιστραφεί αυτόματα, ενώ όσοι έχουν πληρώσει με μετρητά, παρακαλούμε να αποστείλουν στο pedrera@i-jukebox.gr τον Αριθμό Παραγγελίας, τον Τραπεζικό Λογαριασμό και το Όνομα Δικαιούχου.

@ManosOrff δε μου ανοίγει το λινκ

3 Likes

Νόμιζα ότι ανοίγει η δημοσίευση ασχέτως! Όπως τα παρέθεσε ο @mixalis_purple είναι.

Το ποστ που ανέβασα είναι το εξής:

8 Likes