Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Παρκαρεις καπου χαμηλα και το κοβεις με τα ποδια, δεν ειναι τιποτα τραγικο. Απλα να εισαι ετοιμος να περπατησεις κανα μισαωρο. Δεν το θεωρω ταλαιπωρια προσωπικα. Σιγουρα μεγαλυτερη ταλαιπωρια το να τραβιεσαι μεχρι την Μαλακασα ή ακομα και στην Πλατεια Νερου (για μενα παντα).

Να πας και στα δυο, θα περασεις αψογα πιστευω

4 Likes

Και το μισάωρο που λέει ο Quintom πολύ είναι, νομίζω, αν και έχω χρόνια να πάω μέχρι πάνω. Από τις πιο ωραίες βόλτες στην Αθήνα ο Λυκαβηττός, δεν είναι πως θα κάνετε ανάβαση στον Όλυμπο, μην το βλέπετε αρνητικά.

7 Likes

Συμφωνω με τους δυο απο πανου, να πας. Βασικα σκεφτομαι μηπως παω κι εγω σε 1 ή 2 απο τα 2, κυριως στον ποζερα αποψε. Εχω να ανεβω χρονια στον Λυκαβηττο, αλλα η αναβαση ειναι πολυ ομορφη. Η καταβαση καλυτερη, αλλα συνηθως μετα απο τοση κουραση που ειχα μαζεψει, δεν την απολαμβανα ιδιαιτερα :smiley:

Για τη συγκριση με Μαλακασα ουτε το συζητω. Το κοντινοτερο παρκαρισμα μου εκει ηταν περυσι στους DP/Saxon, ισως 15-20 λεπτα μακρια. Αξιζει μονο για το γεγονος οτι εισαι μεσα στη φυση. Για την Πλατεια Νερου δεν συμφωνω καθολου, ευκολοτατη προσβαση και μαλλον λιγοτερος χρονος περπατηματος απο τον Λυκαβηττο. Παιζει ρολο οτι δεν ειναι και ανηφορα. Στα 15-20 λεπτα αποσταση μαξ εχεις παρκαρει, αν δεν γυριζεις στο ιδιο σημειο ελπιζοντας οτι καποιος θα φυγει απο τη γειτονια.

Αν ανεβω αποψε, θα σου στειλω μνμ @Rebel.

4 Likes

Εκανα κανονικοποιηση για την ηλικια μου :stuck_out_tongue:

5 Likes

19:30 Varathron
21:00 Rotting Christ

προσωπικά πάντως, αν και μένω κοντά στον Λυκαβηττό, προτιμώ την Τεχνόπολη. εύκολη, άνετη για πρόσβαση με οποιονδήποτε τρόπο

Έχοντας πάει σε αρκετούς συναυλιακούς χώρους στην Αθήνα, βάζω τον Λυκαβηττό στο top 3. Στο κέντρο της Αθήνας ουσιαστικά, πας με τα πόδια ακόμα κι αν έχεις μέτρια φυσική κατάσταση. Μαλακία που δεν επιτρέπουν αμάξια, όσες φορές είχα πάει με το αμάξι για συναυλία, δεν είχα ταλαιπωρηθεί καθόλου.
Αλλά ακόμα και με ταξί να ανέβεις από μια κοντινή λεωφόρο, το ποσό είναι πολύ μικρό.
Το μόνο αρνητικό του Λυκαβηττού είναι ότι δεν εξυπηρετείται από ΜΜΜ.
Και μην πει κανείς για το 060, γραμμή με λεωφορεία 8,5 μέτρων ανά 45’ , γιατί θα βάλουν τα γέλια μέχρι και οι προφυλακτήρες των Solaris Midi :joy:

3 Likes

καλα ρε ολοι γεροκουράδες είστε παναθεμά σας; :sweat_smile: Δεν μπορείτε να ανεβειτε ενα 20λεπτο δρόμο;

11 Likes

Ναι ρε παιδιά δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια ωραία βόλτα, εφόσον δεν υπάρχουν προβλήματα υγείας.

6 Likes

Όσοι πιστοί απόψε στο Στέκι Μεταναστών Εξάρχεια!

2 Likes

Και συνεχίζεται το μπαράζ ανακοινώσεων.

4 Likes

Η στάση ευαγγελισμός έιναι σχετικα κοντά στο θέατρο; Φτανω απο θεσσαλονικη για opeth κατα τις 5 το μεσημερακι και σκεφτομαι να πεταχτω για κανα καφε λιγο πιο χαμηλά

Είναι η πιο κοντινή στάση του μετρό.

1 Like

Ολοι οσοι εγραψαν ειπαν οτι ειναι μια χαρα και σιγα το περπατημα :stuck_out_tongue:

1 Like

Δεν ξέρω για πόσες μπάντες εκεί έξω , ειδικά ελληνικές , μπορουν ταυτόχρονα ένας 50ρης , ένας 40ρης , ενας 30ρης και ένας 20ρης να πουν ότι απόψε απόλαυσαν την μπάντα της εφηβείας τους

7 Likes

Varathron;
Έλα βάλε βαθμολογίες για μας που δεν ήρθαμε

1 Like

Μπορούν σίγουρα να πουν ότι τους πήρε 50, 40, 30 και 20 λεπτά αντίστοιχα να παρκάρουν και να ανέβουν μέχρι πάνω Λυκαβηττό :stuck_out_tongue_closed_eyes:

8 Likes

Καλά αυτό άστο :rofl:

Είπα να μην γκρινιάξω 33 χρονών αλλά επέλεξα να πάω με το μέτρο από τον Ευαγγελισμό και δεν το ξανακάνω ούτε με τζάμπα εισιτήριο. Πολλή ανάβαση

3 Likes

Δεν είδα varathron δυστυχώς , πήρα την απόφαση πραγματικά τελευταία στιγμή, μπήκα στο δεύτερο κομμάτι των RC

Ήμουν τόσο κουρασμένος που με το που μπήκα έμεινα εκεί τέρμα αριστερά της σκηνής και δεν κουνηθηκα

Σε αυτό το σημείο , με μόνη εξαίρεση κάποιες στιγμές που η μπότα του Θέμη στα blastbeats μπούκωνε λίγο τον ήχο , σε όλα τα υπόλοιπα είχαν φανταστικό ήχο, η απόδοση τους ήταν εξαιρετική και όπως πάντα σε τέτοια εβεντ είχαμε και κομμάτια που δύσκολα ακούς όταν δεν έχουν χρόνο ( ίδιο σετλιστ με Θεσσαλονίκη btw )

02:20 τα έδωσαν όλα και γουστάραμε φουλ βλέποντας τον θείο Σάκη και θείο Θέμη να διδάσκουν μπαλιτσα

Ανέβηκα και στην σκηνή στο non serviam καθώς ήμουν δίπλα στα πλαϊνά κάγκελα και ήταν δελεαστικο

Σάκη και Θέμη όσο αντέχετε σας θέλουμε στο σανίδι

15 Likes

Αφού είναι πιο μακριά από εκεί.
Εγώ σας τα είπα, εσείς ακούσατε τους “βέρους Αθηναίους”!

3 Likes

Πάντως πριν κλείσει ο Λυκαβηττός ηταν στάνταρ χώρος συναυλιών και ολοι το θεωρούσαμε αυτονόητο οτι καθε καλοκαίρι θα ανέβουμε τον λόφο αρκετές φορές. Για μενα ειναι με διαφορά ο ωραιότερος χωρος μεσα στην Αθήνα και στο κατω κατω , λιγο περπάτημα δεν ειναι τοσο σπουδαια υπόθεση. Σημερα εχει και Χατ τρικ!

8 Likes