Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Πέρα από τις συναυλίες (που έτσι κι αλλιώς τώρα άρχισαν πάλι) αξίζει πάντως μια βόλτα. Είναι ένας από τους λίγους λόφους στο κέντρο.

2 Likes

Ξεφτιλίστηκες :joy: :stuck_out_tongue_winking_eye:

(ελπίζουμε να μη σε φάνε οι αλεπούδες και τα κουνάβια απόψε, πηγαίνοντας για τον Αγγελάκα)

1 Like

Αύριο είναι, οπότε αν δεν ποσταρω τίποτα στο φόρουμ την Πέμπτη βγάλτε ένα αμπελαλε καλού κακού :sweat_smile:

4 Likes

Απο Παρασκευη. Πρεπει να περασουν 48 ωρες για εξαφανιση. Ασε ανοιχτο το gps στο κινητο μονο.

2 Likes

7 Likes

ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

(ιτ’σ α σεντενσ)

2 Likes

πωπωπωπωπω

Ανεβαίνοντας όμως από τη μεριά της Πράσινης Τέντας και πάλι δεν έχει πολύ ποδαρόδρομο; Νομίζω η πιο σύντομη διαδρομή είναι να πάρεις την Πλουτάρχου και συνεχίζοντας στο μονοπάτι να πας δεξιά μέχρι να πλησιάσεις στον δρόμο που περνάει πίσω από το θέατρο και από 'κει να βγεις στο πάρκινγκ. Είναι λίγο κακοτράχαλο και ψιλοαπότομο το μονοπάτι βέβαια αλλά κόβεις δρόμο.

1 Like

Τελικά ανέβηκα με ταξί και κατέβηκα με τα πόδια. Όλα καλά έχω βγει Αλεξάνδρας :joy:

5 Likes

5 Likes

Αγγελάκας καλός;

1 Like

κλασικός Αγγελάκας.

έχει κουράσει λίγο η μανιέρα… ήρθε η ώρα να την αλλάξει

1 Like

Πουλάει ακόμα τύπε.
Χαζός είναι να την αλλάξει;

2 Likes

Καλησπέρα σε όλους. Επειδη ψαχνομαι για μια συναυλια και εχω το αγχος μην εξαντληθουν τα εισιτηρια (δεν το νομιζω αλλα λεμε), μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι τα phase 1 , phase 2 κλπ? Αυτη τη στιγμη βλεπω phase 2 διαθεσιμα για παραδειγμα…

Τα phase 1 (που ηταν πιο φτηνα) τελειωσανε. Οταν τελειωσουνε και τα phase 2, θα βγουνε τα phase 3, που θα ειναι ακριβοτερα απο τα phase 2. Ενδεχεται οι φασεις να μην αλλαζουν με την εξαντληση καποιου αριθμου εισιτηριων, αλλα σε καποια συγκεκριμενη ημερομηνια. Τσεκαρε τι λεει ο διοργανωτης στις ανακοινωσεις.

1 Like

επειδή βλέπω ότι υπάρχει ενδιαφέρον για εισιτήρια συναυλιών, θέλει κανένας εισιτήριο για Raining Pleasure σήμερα στο Λυκαβηττό;;

Δόθηκε

Ζορίστηκες τελικά προχτές που ανέβηκες πουλί μου :stuck_out_tongue:;

3 Likes

άρχοντας ανέβηκα με τη δροσιά του ταξί που πήρα :stuck_out_tongue:
προληπτική καραντίνα… χάνω και Βασίλη αύριο

Για Λυκαβηττό υπάρχουν δύο μονοπάτια-δρόμοι για αυτοκίνητα, οι οποίοι είναι και πιο ευκολοπερπάτητοι και σε βγάζουν με ακρίβεια στο θέατρο. Ο ένας ξεκινάει πίσω από την Κόνιαρη, κοντά στην Αλεξάνδρας, και ο άλλος στο Κολωνάκι, λίγο πιο πάνω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Ασκληπιού. Για να φτάσεις στην Σαρανταπήχου (περιφερειακή Λυκαβηττού), υπάρχει και το λεωφορείο 060, που κάνει τη διαδρομή της περιφερειακής και σε αφήνει κοντά στους δύο αυτούς δρόμους.

2 Likes

Έτσι όπως τα γράφετε με έχετε τρομάξει με τον Λυκαβηττό, το νιώθω σαν μεγάλη ταλαιπωρία που δεν αξίζει τον κόπο

Κινούμαι αποκλειστικά με αυτοκίνητο , δεν ασχολούμαι με τα ΜΜΜ εκτός κι αν είναι μεγάλη ανάγκη

Σίγουρα θέλω να παω σήμερα RC και Leprous αλλά θα το σκεφτώ

Εδώ ο τριμαλακας δεν έχει ανακοινώσει καν ώρες εμφάνισης για τους Rotting Christ

3 Likes