Ηθελα να ηξερα,οι διοργανωτες δεν κοιτανε καν ημερομηνιες μην τυχον και πεφτει τιποτα αλλο πανω?
Εκεινη την μερα εχει ντερμπι ευρωλιγκας στο ΟΑΚΑ,θα χασουν πολυ κοσμο που θα ηθελε να παει…
Ναι πάνε τζάμπα και τα διαρκείας
Όλα στη ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων…
Ειμαι ΑΕΚ και ετσι δεν εχω τετοια προβλήματα. Ούτε σε μπάσκετ και απο φέτος ουτε και σε ποδόσφαιρο!
Είχα διαρκείας πολλά χρόνια και πάντα προτιμούσα να πάω σε συναυλία παρά γήπεδο (για εκτός έδρας αγώνες στην TV δε συζητάω καν) εκτός από μια φορά.
5 Οκτώβρη 2008 πήγα ΟΑΚΑ να δω Παναθηναϊκός- Λεβαδειακός αντί για REM στο Καλλιμάρμαρο
Και ηταν και τσάμπα και ειχε και kaizers chiefs!
Νομιζω οτι ηταν πολυ πετυχημενη επιλογη.
Η παροιμία λέει αν πετύχει η μαλακία…
Ήταν κανείς χθες στον Curtis Harding;
Δεν ξέρω τι γινόταν με τον ήχο αλλά δεν μπόρεσα να χαρώ καθόλου τη συναυλία… έφτασε το encore για να ακούσω καλύτερα τα φωνητικά… ήμουν στο κέντρο του χώρου ακριβώς μπροστά από το πρώτο “πάσο” στην ευθεία του Harding.
για τέτοια μπάντα και χώρο περίμενα ο ήχο κρύσταλο.
- 2009 the man who would not die 2 ωρες σετ με 3 μειντεν κομματια
- 2017 endure and survive πανω απο μιαμιση ωρα με πεντε μειντεν κοματια
- 2019 eagle spirit πανω απο μιαμιση ωρα με πεντε μειντεν κοματια
και μετα 2022, πανω απο μιαμιση ωρα με φουλ μειντεν κομματια (συν τρια δικα του) και sold out στο gagarin.
ειναι προφανες το τι θελουν οι διοργανωτες.
μην κοροϊδεύουμε λοιπον, οταν ο blaze τουλαχιστον, εχει λιωσει στα δικα του αλμπουμ και εχει αρμεξει την αγελαδα ελαχιστα, τη στιγμη μαλιστα που οι περισσοτεροι το εχουν ξεφτιλισει (μειντεν ποσα χρονια ιδιες περιοδείες - μεχρι την τελευταια,για να μην σχολιασω di anno).
οι φανς του παντως (σαν και του λογου μου) προτιμουσαν να παιξει το τελευταιο του σολο (που θα παιξει κατι λιγα),αλλα και μειντεν σετ στηνω πανηγύρι.
Κατ’ επέκταση και ο κόσμος . Σε αντίθεση με την τελευταία σου παράγραφο
Κι εγώ για αυτό το λόγο είχα πάει, επειδή θα τραγουδούσε κομμάτια Μειντεν
^πολύ καλά νέα! Λογικά θα έρθουν και Καλαμάτα όπως κάθε φορά
Αχαστο
ποια ειναι η αντιθεση;
αλλο το ευρύ κοινο (οσο μικρο/μεγαλο ειναι), αλλο οι πιο “φανς”. σε ολα τα συγκροτηματα ισχυει αυτο.
πχ στην early days των μειντεν,σχεδον σε καθε λαιβ της περιοδειας,υπηρχε μεριδα οπαδων που εκραζε για την απουσια fear of the dark.
αποτελεσμα; στην somewhere back in time μπηκε κανονικα.
οι φανς ξενερωσαν.τα εισιτήρια διπλασιαστηκαν.
ισως δεν εχεις ακουσει τα δικα του rebel.
εγω τα προτιμω.
Belphegor/ Malevolent Creation - Fuzz Club 13/9
Όσα χρόνια κι αν περασουν, όσες αλλαγές κ απώλειες κι αν υποστούν, όσο κι αν μας λειπει (κ θα μας λειπει για παντα) ο αθάνατος Hoffmann στα φωνητικά, οι Malevolent Creation παραμενουν Μηχανή Θανάτου, κ για μια ώρα κέρασαν riffs πολέμου κ λυσσας. Ο Deron Miller σε φωνητικά κ κιθάρα ήταν ακραία τίμιος κ επιβλητικος, το rhythm section αντάξιο του θρυλικού υλικού της μπάντας κ ο ηγέτης Fasciana απλα ακατάπαυστος.
Στο Multiple Stab Wounds το Fuzz Τρανταχτηκε επικίνδυνα, στο Premature Burial αυτό που έγινε το λες κ ισοπέδωση, ενώ το εκστασιαστικο κλείσιμο με Eve of Apocalypse απλά ολοκλήρωσε την εμφάνιση με τον πιο απόλυτο τρόπο
( κι ας μας λείπει το ομώνυμο τους έπος από τα λάιβ τους εδώ κ χρονια).
Για Belphegor δεν θα πω πολλα.
Αν αυτή η μπάντα εστιαζε το setlist της στους εξι πρωτους δίσκους της, οι εμφανίσεις της θα ήταν μεγαλειώδεις.
Με το υλικό που επιλέγουν να παίξουν (από την πιο προσφατη , κατά κυριο λόγο mid tempo, περιοδο τους) ήταν απλά αρχοντικοι.
Έστω κ ετσι, διέλυσαν το Συμπαν σε Stigma Diabolicum και ( κυρίως) στο λατρεμενο Lucifer Incestus, ο κόσμος το βίωσε έντονα το λαιβ τους, κ ο Helmuth έδειξε να το εισπράττει κ το ανταποδιδει ψυχωμενα.
Συνοπτικά, οπως λεγαμε κ με τον Αποστολη μετά το τέλος του λαιβ,ήταν ένα διδυμο αντάξιο των προσδοκιών κ άλλη μια απο τις μεγάλες συναυλιακες στιγμές της χρονιάς για το extreme metal.
Παω να δω Λεπρους στο Manhattan.
Θα επιστρεψω με εντυπωσεις.
Τι έπος είναι αυτό πάλι…