Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Πωωω μλκια, εξώστη έκατσα. Κι έλεγα μέσα μου " ούτε ένας γνωστός; " :sweat_smile:

2 Likes

Μα στον εξώστη νεος ανθρωπος ;;,:stuck_out_tongue_closed_eyes:

Αν είσαι in flames σημερα ριξε σημα

3 Likes

Ισχύει :smiling_face_with_tear: . Ήταν δελεαστικο όμως καθώς μπήκα πριν ξεκινήσουν οι Wotan ( και αυτοί ωραίοι ) και ήσασταν ΟΛΟΙ έξω , το κενό μου φώναζε

Κάτω είχε τρομερό παλμό , όντως , να σημειωθεί κι αυτό

2 Likes

1 Like
Πώς να κάνετε τελειότερο το ήδη τέλειο

8 Likes

Αν αρχίσαμε και τα τρισδιάστατα, κυβικά logo-λαβύρινθοι τώρα, θ’ αναπολούμε τα παλιά, καλά logo-χλαπάτσες.

1 Like

Wtf man, γαμάει το λογότυπο των Kvadrat

3 Likes

Με είχε δυσκολέψει αυτή η πίστα στο pacman

11 Likes

Παργαλάτσος, πάντα εγγύηση.

2 Likes

Δεν είναι πάκμαν ρε, είναι εκείνο το παιχνιδάκι με τη μπιλίτσα που προσπαθούσες να το φτάσεις στην άλλη άκρη και γαμωσταύριζες από 3 χρονώ

11 Likes

Ακόμα το προσπαθώ.

1 Like

1 Like

Θα θελα να μπορούσα να γράψω γειτσες, με αυτή όμως τη γραμματοσειρά

20 Likes

Αν φτερνιστείς και δε βάλεις χέρι μπροστά,αυτό που θα μείνει στο τραπέζι απο σάλια γράφει γείτσες με καλύτερη γραμματοσειρά

6 Likes

Καλο σερί!

Και το χρωμα του logo φερνει σε μύξα

2 Likes

Χθες δεν έπαιζαν οι Rage Aθήνα; Πήγε κανείς να μας πει πώς ήταν;

Χτες πήγαμε να στηρίξουμε τοπική σκηνή στο An, όπου έπαιζαν οι Messier 13 με τους Afterwise και τους Sevengill. Έφτασα χαλαρή κατά τις 10 και έχασα το μισό σετ των Messier 13, επιλογή που μετάνιωσα και αποφάσισα άλλη φορά να είμαι στην ώρα μου στα λάιβ. Χάρηκα έστω και το λίγο που πρόλαβα, καθώς είναι μία γνήσια προσπάθεια από μερικά πολύ καλά παιδιά της σκηνής, αν και αρκετά shoegaze για τα δικά μου γούστα. Συνέχεια με τους Afterwise, που άκουσα πρώτη φορά κι εντυπωσιάστηκα. Πολύ καλά δεμένο intrumental post rock. Τελευταίοι έπαιξαν οι Sevengill, και τα πρώτα κεφαλάκια άρχισαν να κάνουν headbanging στο An. Ήταν το καλύτερο κλείσιμο για τη βραδιά. Δεν στενοχωρήθηκα καθόλου που κοπανιόμουν ενώ με ενοχλούσε λίγο ο αστράγαλός μου. Η μουσική τους το άξιζε. Νομίζω ότι κάπως έτσι έγινε η επίσημη συναυλιακή έναρξη της σεζόν για μένα.

1 Like

Γιατί ακυρώθηκε η αυριανή συναυλία των Scorpion Child στην Αθήνα ενώ η ευρωπαϊκή τους περιοδεία είναι κανονικά σε εξέλιξη;
Το κυριότερο, ενώ υπάρχει επίσημη ακύρωση από τη διοργανώτρια εταιρεία από χθες, γιατί διατίθενται ακόμα και σήμερα εισιτήρια προς πώληση;
Ειλικρινείς απορίες είναι, δεν υπονοώ κάτι.

Γιατι Λωρης!

5 Likes

Αν πάει κανείς Colour Haze στην Θεσσαλονίκη ας πει εντυπώσεις!

1 Like