Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΙ Amenra χθες στο Floyd.
Μιάμιση ωρίτσα χωρίς ενκορ, να τ’ αφήσω;
ΤΟΣΟ ΟΣΟ.

14 Likes

Πράγματι, ενώ αμφιταλαντευόμουν αν θα πάω, με δικαίωσε η επιλογή να πάω Amenra.
Ωραίος χώρος, βοήθησε και το ότι δεν ήταν sold out, ωραίος ήχος, που από την αρχή με ικανοποίησε.
Για εμένα δεν είναι απλά ακρόαση μουσικής, οι συναυλίες των Amenra είναι κάτι παραπάνω.
Πολύ σημαντικό και το μήνυμα που άφησαν στο τέλος. Χωρίς πολλά λόγια πάνω στη σκηνή, με τέσσερις γραμμένες λέξεις, μας υπενθύμισαν ότι σκοπός είναι η κάθαρση.

10 Likes

Καλησπέρα! Έχει δει κανείς αν έχουν ανακοινωθεί οι ώρες που βγαίνουν τα συγκροτήματα στην συναυλία των Colour Haze στο Γκαγκάριν; Δεν έχω δει τίποτα σχετικό.

2 Likes

5 Likes

εδώ θα έρθει κανείς;; τακτική επισκέπτες και με πρόσφατη εμφάνιση, αλλά γίνεται παρτάρα!

2 Likes

Δηλαδή πείραζε να παίξουν μία ώρα οι Khirki?
Λες και είναι 3-4 μπάντες, έλεος. Ας ξεκίναγαν από παρά τεταρτο. Ξενέρωσα…

1 Like

Και εγώ το ίδιο! 35 λεπτά λες και οι fu manchu παιζουν 3ωρο. Γελοίο!

1 Like

Για όποι@ ενδιαφέρεται αύριο παίζει αυτό.

1 Like

μάλλον για αυτό το λόγο δε βγαίνει να παίξουν περισσότερο οι Khirki…

Σωστό! Δεν το σκέφτηκα έτσι.

Πολύ δυνατή ανακοίνωση.

1 Like

Γιατί αν άνοιγαν 20:00 οι πόρτες και ξεκινούσαν 20:30 μέχρι 21:30 τι θα άλλαζε? Γενικά δεν γκρινιάζω για λάιβ, ειδικά γι’αυτά που γίνονται σε clubs, αλλά από προχτές μου χει κάτσει πολύ άσχημα. Μπάντα στα ντουζενια της με καινούργιο δίσκο να παίζει 40 λεπτά σε διπλό bill.
Τέλος πάντων, το βράδυ εκεί θα είμαστε. Στο αγαπημένο μου gagarin μετά από καιρό!

Έδιτ: Μόλις ανακοίνωσαν σολντ αουτ!! :love_you_gesture:

Σου λέει ο Μιχάλης ότι δε γίνεται να παίζει ας πούμε 1:30 ώρα ο headliner και 1 ώρα το support, είναι “κάπως”. Αυτό λέει :smiley:

2 Likes

Επιασε τοπο η γκρίνια! Βγαινουν 9.00!
Τελικά παπαρια! 40 λεπτά παιξαν.

3 Likes

Merch Fu Manchu ντεν έκει.

3 Likes

Πιτα η Γκαγκαριναρα.

7 Likes

Κάνε προπόνηση. Σάντουιτς εννοείς

1 Like

Από το μπουκάρισμα των fu manchu φάνηκε ότι θα γίνει της πουτ@νας!!! Φοβερή συναυλία και ωραίο κοινό ρε!!

Khirki ήθελα λίγο ακόμα από το καινούργιο αλλά πετάνε!! Μακάρι και ψηλότερα

7 Likes

Fu Manchu φοβερό live, με κέφι η μπάντα και ο κόσμος. Έπαιξαν κομματάρες, έχουν βέβαια μεγάλο ρεπερτόριο με κομματάρες! Το είχα άχτι να τους δω σε κλειστό χώρο, από μικρό παιδί. Είχα την τύχη να τους δω στο Release το 2019, όπου είχαν παίξει απίστευτα. Σήμερα ήταν καλύτεροι σε όλα θεωρώ. Πέρασα πολύ όμορφα.

Μικρά πράγματα με πείραξαν, ίσως είναι σημάδια ότι μεγαλώνω, δεν ξέρω, και αυτό αφορά μόνο το κοινό. Τρανό παράδειγμα το πέταγμα μπύρας στο ξεκίνημα του King of the Road στον τραγουδιστή - αν έχεις τον θεό σου ρε ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ. Ευτυχώς για εμάς, ο ένας ήταν επαγγελματίας και συνέχισε το live φανερά εκνευρισμένος για κάμποση ώρα, δυστυχώς για εμάς ο άλλος ζει ανάμεσά μας. Αν θυμάμαι καλά, είχα διαβάσει σε live report, ότι την τελευταία φορά που μας επισκέφτηκε η μπάντα σε κλειστό χώρο, πριν 25 χρόνια περίπου, είχε γίνει ένα αντίστοιχο σκηνικό και ο τραγουδιστής έληξε τη συναυλία - αν ήταν κάποιος παρόν ας το επιβεβαιώσει. Τώρα το γλιτώσαμε. Γενικά τη φάση με το πέταγμα της μπύρας στον κόσμο δεν το πιάνω, να μου το εξηγήσει κάποιος παρακαλώ.

5 Likes