αα εντάξει ρε συ. νόμιζα αναρωτιώσουν σε ποιο λάηβ αναφέρομαι.
ήταν η τρίτη φορά που τους είδα και μάλλον η καλύτερη. νομίζω έπαιξε ρόλο ο χώρος και η ένταση που ήταν πολύ καλή (στο Ηρώδειο την προηγούμενη φορά ήταν πιο χαμηλά λόγω του χώρου). η ατμόσφαιρα που δημιουργούν και οι δυναμικές τους δε συγκρίνονται με καμία άλλη post rock μπάντα. τα κομμάτια - ΟΛΑ - αποδίδονται ΠΟΛΥ καλύτερα λάηβ και συνολικά δημιουργείται κάτι το συγκλονιστικό.
γενικά για μένα οι GY!BE είναι μια μπάντα που πλέον την ακούω κάθε φορά που βγάζει νέο άλμπουμ και ευτυχώς στα τελευταία 3 τους έχω δει και λάηβ. Από την Παρασκευή το βράδυ δε μπορώ να ξεκολλήσω το μυαλό μου.
Για σχεδόν 2 ώρες που ήταν το λάηβ κόντεψα να ξεχάσω και το όνομά μου!
Αν υπάρχει άνθρωπος που του αρέσει η μουσική και να παρακολουθεί συναυλίες, νομίζω οι GY!BE είναι “must see”
Πολύ καλοί οι Alcest, τους έχω ακούσει ελάχιστα αλλά πήγα από περιέργεια και πέρασα καλά. Το κοινό ψιλή κουβεντούλα και τσιγαρακι. Κύριοι διοργανωτές, ή αντιγράψτε το εξωτερικό όπου δεν καπνίζει κανείς σε συναυλίες κλειστού χώρου ή πείτε μας ότι δεν έχετε σκοπό να κάνετε κάτι να το ξέρουμε. Αηδιασα.
Ωραίοι οι Alcest στην Θεσσαλονίκη. Παίξανε μιάμιση ωρίτσα, νομίζω όσο έπρεπε για να την παλέψω καθώς πήγα καπάκι από την δουλειά. Δεν παίξανε το αγαπημένο μου κομμάτι, ελπίζω την επόμενη φορά. Το κοινό αρκετά ζεστό ,ο χώρος (We) πολύ καλός, το σαπόρτ αξιόλογο, γενικά κανένα παράπονο για μια άκυρη βραδιά Πέμπτης που κύλησε ευχαριστα.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ
Αυτή η συναυλία δεν πρέπει να χαθεί γιατί είναι ίσως ώρα να αρχίσουμε να προσελκύουμε την post-hardcore σκηνή στην Ελλαδίτσα.
Πάλι με δισκάρα έρχονται, όχι ότι η δισκογραφία τους υπολείπεται από φοβερές δουλειές. Θα είναι και σε κλείσιμο περιοδείας με κενό πιο πρίν, εγώ περιμένω να ζήσουμε μεγάλες συγκινήσεις.
Το Σάββατο που πέρασε πήγα στους Harakiri for the Sky, που έπαιζαν στο Arch με τους Kiva. Βραδιά για λίγους και καλούς, αλλά λόγω του μουσικού ιδιώματος και των δύο μπαντών, θα προτιμούσα να είναι παρόντες μόνο όσοι δεν μιλάνε όσο παίζουν οι μπάντες. Κι εγώ πετυχαίνω τους φίλους μου στο λάιβ μετά από μήνες, αλλά δεν πιάνω ψιλή κουβέντα. Όσο μεγαλώνω, παραξενεύω όλο και πιο πολύ μ’ αυτό.
Επίσης το Arch το ξεφτίλισε με τη μπύρα στα 6 ευρώ. Δεν ξέρω σε τι κόσμο ζούνε.