Ειδικά σε τέτοια live, αλλά όχι μόνο είναι απίστευτα κουραστικό αυτό.
Πρώτα από όλα δεν νιώθεις τίποτα από αυτό που γίνεται στη σκηνή.
Ενοχλείς και τους υπόλοιπους.
Κάτσε σε ένα τσιπούραδικό και πείτε τά.
Οι Frenzee θα ειναι το opening act των Amyl and the Sniffers
ποιος να το περίμενε;
Για candlemass θα παει κανείς; Μου κάνει εντύπωση που στηνν προπώληση ειναι ακομα πράσινο. Βέβαια είναι και 40αρι!
Όχι και η απάντηση μου είναι η τρίτη σου πρόταση
Το 2019 είχα περάσει πολύ ωραία πάντως, είναι και τα τραγούδια θρυλικά . 28 ευρώ τότε
40€ θα δώσω μόνο αν καίγομαι να δω μια μπάντα πλέον. Και να μην την έχω ξαναδεί
πες τα χρυσοστομε!
Οι τιμες εχουν ξεφυγει υπερβολικα.
Παλιοτερα θα πηγαινα σε live ακομα και αν δεν ημουν μεγαλος φαν των γκρουπ που επαιζαν.Εχω παει σε live που δεν ειχα ακουσει ουτε 1 τραγουδι πιο πριν…
Θα μου αρεσε πολυ να παω πχ στον Tate…αλλα 35-40 ευρω δεν δινω μιας και τον ειχα δει το 2006( ; ) στην Αθηνα με Queensryche που επαιζαν τα 2 Mindcrime.
Εχουν αλλαξει οι εποχες οποτε πολυ στοχευμενα πλεον.
Εξαιρετικο το παρτι μελωδικου ροκ που στησανε εχτες οι FM.
Με την ανεση των παλιοσειρων και την φωναρα του Overland να λαμπει αφθαρτη σε ολη τη διαρκεια του σοου τι αλλο να ζητησει κανεις;
Αλήθεια , απο συνθήκες sold out πως ήταν στους FM ;
Κατά τα άλλα παρόλο που συμφωνώ σε όλα όσα είπαμε για την τιμή , πήγα Candlemass. Απο τις πολύ καλές εμφανίσεις τους καθώς είπαν σχεδόν όλο ( 5 απο τα 6 ) Epicus Doomicus. Και φυσικά…ΓΑΜΩ τα τσιγάρα σας !!!
Ημουν σιγουρος οτι εκανε 1000 δρχ., καπου εχω βαλει στο φορουμ τη φωτο μου με το δικο μου εισιτηριο απο τοτε. Αλλα οκ, δεν φημιζομαι για τη μνημη μου.
Τι ωραια η συναυλια εκεινη. Χθες ημουν “ντεμι” για να ερθω, αλλα ειμαι “ντεμι” #teamrebel (δλδ, “οποτε με βολευει” ) και θεωρησα το 40αρι ακριβο. Βλεπω τωρα το σετλιστ, η χθεσινή ήταν σαν μία μικρή κόπια της συναυλίας του 89. Καλη φαση, λειπουν τα At the Gallow’s End, το Tales of Creation και το οργανικο εκεινου του δισκου. Κριμα που δεν εχει καλογερο πια το lineup, αν και αγαπω τον Langqvist.
Είδα τον μπασίστα έξω από το rock dragon στο Γκάζι που την άραζε και μιλούσε με κόσμο , δεν ήξερα την μπάντα και τον άνθρωπο , αλλά έκανα τη σύνδεση ότι είναι ξενος μουσικος μετά από λάιβ
YΓ : όπως είχα γράψει και πριν 2-3 μέρες , και το 2019 ήταν πολύ καλοί οι Candlemass , δεν αμφιβάλλω ότι θα ήταν ωραίο λαιβ . Πόσο μάλλον με τέτοια κομμάτια
Συγκρινομενες με τις αθλιες στους therion καλυτερα(ισως κοπηκαν λιγοτερα εισητηρια;).
Το μαγαζι ειναι δεδομενα προβληματικο,ρολο εξαερισμου παιζει η ανοιχτη πορτα ,αλλα ειχα την τυχη να βρω θεση πανω οποτε οκ.
Οι FM ήταν εξαιρετικοί (και) χθες. Πλούσιο σετ με τα καινούρια κομμάτια να δένουν άριστα με τα classics τους, Overland με την φωνάρα του αναλλοίωτη μοίραζε συγκινήσεις, η μπάντα γενικά πολύ ορεξάτη και με σύμμαχο τον καλό ήχο.
Στο εν λόγω venue εγώ δεν είχα ξαναπάει και φοβόμουν τα χειρότερα από όσα είχα ακούσει, αλλά ήταν ανθρώπινο sold out. Μικρός χώρος, ανύπαρκτος εξαερισμός, ευτυχώς δεν παίχτηκε σαρδελοποίηση γιατί θα ήταν πολύ ασφυκτική η ατμόσφαιρα. Χθες ήταν αποδεκτά.
Πολύ ωραία βραδιά χτες στο Κύτταρο με τους Diary of dreams. Πρώτη φορά που τους είδα λάιβ, είναι μία αγαπημένη μπάντα του πολύ ταλαντούχου Adrian Hates. Χτες έπαιξαν κομμάτια από όλη τους τη δισκογραφία, ενώ στα πιο γνωστά τους, όπως το “Butterfly: Dance” έγινε χαμούλης. Όλη η μπάντα και ειδικά ο Adrian είχαν απίστευτη ενέργεια πάνω στη σκηνή. Επικοινωνιακοί και με το κοινό, αφού δεν έλειψαν τα “Γεια μας” , “Ευχαριστώ πάρα πολύ” σε όλα σχεδόν τα τραγούδια, ενώ έστρεφε και το μικρόφωνο στο κοινό σε κάποια πιο γνωστά σημεία των τραγουδιών τους.
Τελείωσαν το κανονικό τους set, έπαιξαν ένα encore και στο τέλος έπαιξαν και δεύτερο encore με ένα κομμάτι σε ακουστική εκτέλεση, μόνο ο Adrian και ο πληκτράς. Το πιο όμορφο ήταν ότι όλοι έκαναν απόλυτη ησυχία στο τελευταίο κομμάτι, όπως είχε ζητήσει και με πολύ ωραίο τρόπο ο τραγουδιστής.
Πέρασα τέλεια!
αντε να ετοιμαζομαστε!
λατρεια ο φετινος Νοέμβριος!
blaze και riot!
δυο απο τις μεγαλύτερες μου αγαπες (με εξαιρετικά αλμπουμ μαλιστα) σε διαστημα 20 ημερων!
Πώς περάσατε Blaze ???
πληρης βραδια απο καθε αποψη.
οι absolva, η μπαντα που πλαισιωνει τον BB ηταν συμπαθητικοι, χωρις να ειναι κατι που δεν εχω ξαναακουσει. τυπικο heavy metal, ολα καλα tho.
o ηχος που εφτανε σε μενα -τερμα πισω, στην πορτα, ηταν παρα πολυ καλος και αν εξαιρεσεις εναν ηλιθιο που καπνιζε διπλα μου, ο οποιος θα ηταν ηλιθιος κατα τα φαινομενα ακομη κι αν δεν καπνιζε, ολα τα γυρω γυρω ηταν μια χαρα.
σε οτι αφορα τον Bayley, εγω προσωπικα τον βρηκα οριακα αψεγαδιαστο. προλογουσε τα κομματια χωρις να κουραζει, το setlist του ηταν πραγματι επετειακο, με τις απαιτουμενες προσθηκες της δικης του δισκογραφιας ωστε να βγει το διωρο. επαιξε δυο ωρες ακριβως. εντελως quality time το συγκεκριμενο λαιβ.
Ο Blaze είναι εγγύηση, έπεσα θύμα της καυλας μου να δω Παναθηναϊκός Ολυμπιακός στο μπάσκετ αλλιώς θα τον ξανατιμουσα
Περισσότερο ήθελα να σας κάνω να σχολιασετε. Ήξερα ότι θα ήταν άψογος