Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Έπαιξε και Wrathchild ως tribute στον Paul

6 Likes

Γι’ άλλη μια φορά εγγύηση οι MORTUARY DRAPE με ισοπεδωτικό ήχο, ενδεχομένως λίγο μπουκωμένο/πηχτό αλλά εμένα καθόλου δε μ’ ενόχλησε, το αντίθετο. Από τη μέση και μετά που εστίασαν σε μαγικές στιγμές του μεσογειακού (:copyright: @GRACCHUS_BABEUF ) blackmetal τους, το ένα σφυροκόπημα διαδεχόταν το άλλο -“Vengeance from Beyond”/“Mortuary Drape”/“Tregenda”/“Primordial” κλπ, πάρε νάχεις.

Καλοί οι BONEYARD, κυρίως όταν καθάρισε κάπως ο ήχος, φουλ ακατέργαστη πανκ ενέργεια.

SHADOWMASS σόρι, αλλά από μένα είναι “όχι”.

5 Likes

Κιρκη καταπληκτικοι, αστειρευτη ζωντανια στη σκηνη. Επαιξαν μια γεματη ωρα, οπως καταλαβα ηταν για κανενα 50λεπτο το προγραμμα, αλλα ζητησαν εξτρα τραγουδι και το πηραν. Δεν τους ειχα ξαναδει, για αυτους πηγα κυριως, και τα τρια παιδια ηταν εξαιρετικοι μουσικοι. Στα δυο πρωτα τραγουδια εχασα τις κιθαρες, μετα εστρωσε. Ξεκινησαν να παιζουν σε καμια 150αρια ατομα ξερωγω, αλλα συντομα ο χωρος αρχισε να γεμιζει.

Προφανως για τους ΜοΜ που ηταν φοβεροι σε ολα. Τεσσερις μουσικαρες, τεσσερις γυναικες φωνες για τα δευτερα που χρειαζονταν πια βασει δισκογραφιας, υπεροχος υχος, φωτισμος και ολα. Τους ειχα δει ελαχιστα με Riverside και ηθελα να τους ξαναδω, τα καταφερα σε headline περιοδεια. Αναμεσα σε Κιρκη και ΜοΜ ξερω τι θα επιλεξω να ακουσω σπιτι μου ή στον ελευθερο χρονο μου, αλλα απολαυσα τη συναυλια διοτι ηταν 100 λεπτα μουσικης πανδαισιας.

Κατι “ρεστα” εδω:

14 Likes

Υπέροχοι Mother of Millions σε ένα γεμάτο Fuzz. Άψογοι μουσικά, έπαιξαν μιάμιση ώρα και μας μετέφεραν συναίσθημα πάνω στη σκηνή. Μου άρεσε που είχαν και τις τέσσερις τραγουδίστριες επάνω στη σκηνή και υποστήριξαν και σκηνικά τη δισκογραφική τους συνεργασία. Νομίζω ποτέ δεν χάνεις όταν πας να δεις Mother of Millions.
Οι Khirki ήταν καλοί γι’ αυτό που κάνουν, αλλά πιστεύω ότι ανήκουν στο χιλιοπαιγμένο/δημοφιλές σε όλους stoner rock. Οι παραδοσιακές πινελιές τους κάνουν ακόμα πιο αγαπητούς στο μεγάλο κοινό που έχουν αποκτήσει. Ωστόσο, εμένα προσωπικά δεν μου ταίριαξαν ως support σ’ αυτό το λάιβ. Όπως δεν μου είχαν ταιριάξει το '22 όταν έπαιξαν με Allochiria.

4 Likes

Οι Khirki βγαίνουν πιο χύμα στη σκηνή και κάποιους κερδίζουν, κάποιους χάνουν, έχουν κέφι πάντως και το μεταδίδουν.

Από την άλλη, και γενικά μιλώντας, υπάρχουν πολλά καλά συγκροτήματα στην ελληνική σκηνή και υπάρχουν και οι MOTHER OF MILLIONS, οι οποίοι χθες βράδυ, στα πλαίσια της παρουσίασης της νέας τους δουλειάς απέδειξαν (για μία ακόμη φορά) πως είναι άλλο επίπεδο. Μαγικοί.

Δυο βιντεάκια:
KHIRKI – Συμπληγάδες @Fuzz Club (Athens 9/11/2024)

MOTHER OF MILLIONS – magma mater @Fuzz Club (Athens 9/11/2024)

Μιας και τους είχα καλεσμένους πρόσφατα στην εκπομπή αφήνω και το mixloud link μιας και είπαν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα:
mother of millions @ sounds of decay radioshow

6 Likes

Απο merch τι επαιξε;

αρκετά πράγματα (ότι είχαν και οι δυο στο bandcamp νομίζω, τα τρία άλμπουμ των mother of millions σε cd, το νεο σε lp, το νεο khirki σε lp, και πολλα tshirt και οι δυο)

2 Likes

Καλημέρα !!! Δεν έχει βγει ακόμα το πρόγραμμα για αύριο στους Need ,ε ;

Οσο εψαξα δεν βρηκα κατι (ακομη). Αλλα βρηκα αυτο και θα μπορουσα να το ποσταρω σε 4-5 διαφορετικα νηματα. Το βαζω εδω προσωρινα:

Στον προλογο αναφερεται οτι ανεβαζει το Τομ Σογιερ σε θεατρικο (παιδικο αν διαβασα σωστα) και ακολουθει ερωτηση, η οποια ηταν η πρωτη μου σκεψη οταν διαβασα για την παρασταση:

Ανέφερες πριν το θέμα της μουσικής της παράστασης. Να φανταστώ ότι πέρασε από το μυαλό σου να αξιοποιήσεις το «Tom Sawyer» των Rush;

Η αρχική σκέψη, την οποία την κυνηγήσαμε, ήταν να φτιάξω τη μουσική αποδομώντας το κομμάτι αυτό, να γράψω δηλαδή καινούρια τραγούδια που να έχουν ως βάση το «Tom Sawyer». Πέσαμε όμως πάνω στους Έλληνες publishers που ζητούσαν χρήματα, ήθελαν να έρθουν να ελέγξουν και άλλα τέτοια ωραία. Οπότε η σκέψη εγκαταλείφθηκε και η μουσική της παράστασης γράφτηκε από το μηδέν.

Δεν καταλαβα τι σχεση εχουν οι εκδοτες με το μουσικο μερος μιας παραστασης, αλλα κατι θα ξερει παραπανω ο ανθρωπος… Κριμα, θα ηταν ενδιαφερουσα εισαγωγη στη μουσικη για τα παιδια που θα δουν το εργο.

2 Likes

Θα πάει κανείς Kings of Thrash απόψε;

Από ότι είδα σε ένα σχόλιο, η πρώτη μπάντα βγαίνει στις 9:00. Φαντάζομαι γύρω στις 10:00 θα βγουν οι Need.

3 Likes

2 Likes

Κρίμα.

Όντως στις 22:00 βγαίνουν οι Need.

3 Likes

Οπότε τρεχάτε ποδαράκια μου για ΜΜΜ μετά…

1 Like

απιστευτος blaze!
εγγύηση παντα! μεγαλυτερος φαν καθε φορα!
στην τσιριδα του wrathchild ,εκανα την χαρακτηριστικη κινηση “παρτε τα μεζεα μου”,σε περιπτωση που καποιος ,τοσα χρονια μετα,δεν ειχε αντιληφθει ποιος εκανε τα λαθη στους μειντεν.

στο circle of stone,τραγουδουσα με πεντε ατομα, στο pull yourself up,με το μισο κλαμπ!
τρελα!

τον περιμενουμε και με σολο σετλιστ και ας ειμαστε πιο λιγοι!

2 Likes

Η αλήθεια είναι ότι μου έχει λείψει ένα λάιβ εστιασμένο στη solo καριέρα του Blaze. Αρκετά με τα Maiden. :stuck_out_tongue:

Υπήρξε καλή ανταπόκριση του κοινού στα Pull Yourself Up και Warrior. Όπως και στην αναφορά για την επέτειο του Silicon Messiah του χρόνου.
Πάλι εκεί θα είμαστε.

1 Like

Πάντως αν δει κανεις setlist απο εμφανίσεις του σε αλλες χώρες θα δει πως το ΜΟΝΟ MAIDEN setlist παιζει μονο για Ελλάδα.

Να υποθέσω οτι σήμερα μονο εγω πήγα Skillet;
Δεν φανταζόμουν οτι είχαν τέτοιο κοινό στην Ελλάδα το οποίο έδωσε απίστευτο παλμο στην συναυλία. Σίγουρα ηταν κατι διαφορετικό σε σχεση με ότι συνήθως βλέπουμε

2 Likes

Ε, προσωπικά δεν θα πω πάλι για τα 50ρικα κλπ που βλέπαμε Μειντεν κάποτε

Θα πω ότι η κάψα μου ήταν να ξαναδώ Need . Από την πρώτη μέρα που είδα για το λάιβ , δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο

Μπαίνοντας στο Κύτταρο όμως , άρχισα να σκέφτομαι πόσο άτυχη και ίσως ελαφρώς αδικημένη είναι αυτή η μπάντα . Προσωπικά θεωρώ με την τριλογία τους και ιδιαίτερα το Norchestrion έφτασαν καλλιτεχνικό peak , τους έκατσε ο covid πάνω σε αυτό το ζενίθ και μάλλον τους έκανε μεγάλη ζημιά ( καθώς ασχολούνται και με το γενικότερο φάσμα των τεχνών )

Είχαν κάνει και ένα φανταστικό λάιβ το Gagarin το 2022 , σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις ελληνικής μπάντας που έχω δει και μετά τους χάσαμε :cry:

Σήμερα λοιπόν, διαπίστωσα πόσο πολύ μου είχαν λείψει, πόσο μου αρέσουν ακόμα και πόσο μεγάλη μπάντα και μουσικοί είναι

Μόλις τους έφυγε το φυσιολογικό τρακ των πρώτων λεπτών και ζεστάθηκαν μετά από 2-3 κομμάτια , δεν κοίταξαν ξανά πίσω και έδωσαν άλλο ένα εξαιρετικό λάιβ που απόλαυσα πραγματικά με την ψυχή μου και ένιωσα αυτόν τον όμορφο συντονισμό, που και εσύ ως θεατής / οπαδός και οι παίκτες στο σανίδι το είχαν πολύ ανάγκη αυτό το συναίσθημα της απόλαυσης

Άψογος ήχος και απόδοση, το υλικό τους είναι μνημειώδες, το κοινό και αυτό ήθελε λίγο ζεσταμα πριν αρχίσει να κωλογουσταρει, τίμια διάρκεια

Τι άλλο να ζητήσεις; Και στα επόμενα

27 Likes