Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Ο,τι ειπε ο @Rebel για χθες βραδυ. Ωραια η παρεα, μαζι με @pantelis79 και αλλους, εκει στα ορεινα του Κυτταρου, περασαμε ομορφα. Δυο λογια για τα παιδια που ανοιξαν: οπως ειπε ο Ρεμπελ, οι Corrupted Symmetry εβγαλαν μια fateswarningλιλα και επαιξαν πολυ καλα. Ηταν απειρα και φανηκε στο στησιμο πανω στη σκηνη, αλλα μουσικα επαιξαν καλα. Ο τραγουδιστης τους φαινονταν να εχει πολυ τρακ κατα διαστηματα, ομως σιγουρα εχει πολυ καλη φωνη. Σιγουρα στο επομενο θα ειναι πολυ καλυτεροι ολοι.

9 Likes

Πολύ σωστά, να πούμε και ένα καλό λόγο για τους Corrupted Symmetry, τα παιδιά το αξίζουν

Μου φάνηκαν ιδιαίτερα νεαροί , φάση φοιτητές κάτω από 25 , είχαν πάρα πολύ καλό ήχο , το παλικάρι σολαρε ωραιότατα, ο τραγουδιστής είχε πολύ καλή φωνή και το όποιο τρακ είναι φυσιολογικό και δεν του δίνω καν σημασία. Κύτταρο έπαιξαν και θερμά συγχαρητήρια για την απόδοση τους σε αυτή την ηλικία και σε τέτοιο χώρο

6 Likes

Πολύ καλοί Need και πολύ καλό και ταιριαστό opening από τους Corrupted Symmetry.
Νομίζω πως κι εγώ είχα να δω τους Need από εκείνο το live στο Gagarin το ‘22 και χρειαζόταν μία συναυλία τους. Τους Need τους έχω ξεχωρίσει κυρίως για την ποιότητα σ’ αυτό που κάνουν. Είδα κι εγώ πολλές γνωστές φάτσες, σίγουρα κάποιοι ήσασταν σε παρεάκια γνωστών μου και δεν σας γνώρισα ποτέ.
Πέρασα πολύ ωραία, μπορώ να πω ότι προς το τέλος άρχισα να γουστάρω πιο πολύ.
Τα credits μου στο Γιώργο Τζαβάρα για το μπλουζάκι Incubus.

9 Likes

εννοειται! αφου σολο ΓΑΜΑΕΙ!
silicon δισκαρα.μακαρι να ερθει!

θα (ξανα)τιμήσει κανείς Undergound Youth σήμερα; Γνωρίζουμε το timetable;

1 Like

15 Likes

δε σας χαλασ’ :stuck_out_tongue:

6 Likes

Είναι σολντ αουτ κιόλας. Ήθελα πολύ γμτ, αλλά δεν μπορώ σήμερα. Χαβ φαν.

2 Likes

Πολύ καλές και οι τρεις μπάντες. Underground Youth ωραίοι και είχαν το swans-ίζον τους σημείο στο encore.
Αλλά άλλο θέλω να ρωτήσω: To Αrch σχετικά νέο μαγαζί είναι, εξαερισμό δεν έχουν προβλέψει;
Επίσης όταν λέμε sold-out γιατι πρέπει η χωρητικότητα να είναι στα όρια λιποθυμίας; Για να πας τουαλέτα πρέπει να σπρώξεις όλο το κόσμο από το μπαρ.
Σίγουρα είχε πολύ παραπάνω κόσμο από ό,τι αντέχει το μαγαζί. Απλά ας τους βάζανε σε κάτι μεγαλύτερο αφού πήγε καλά η προπώληση.

4 Likes

Στο arch ειναι πάντα έτσι. Περσι οταν πρωτοπηγα ειχε καύσωνα Φεβρουάριο μήνα
Κανένας σεβασμός στο κοινό αλλά 6 ευρώ η μπύρα. Ευτυχώς εχει πολλά live και πλέον κρίνουμε που θα παμε και με βαση τον χώρο

5 Likes

Είχα πάει πέρυσι Δεκέμβριο ή τέλη Νοεμβρίου και ιδρωσα

Κανένας εξαερισμός απλά δεν ήταν πηχτρα και την παλεψα

1 Like

Το βράδυ της Πέμπτης απολαύσαμε τη συναυλία της Χρύσας με το σχήμα της, τους Spineless. Παρουσίασαν όλο το νέο άλμπουμ, Dysphonia, και έπαιξαν μερικά από το προηγούμενο, αλλά και μία διασκευή (Do you see the light). Ωραίο λάιβ σε παρεΐστικη ατμόσφαιρα. Πιστεύω πως έχει πολλά ακόμα να δώσει η Χρύσα μέσα από αυτή τη μπάντα, που είναι το προσωπικό της project. Ακούστε-στηρίξτε.

4 Likes

Mother of millions ακομα δεν εχουν ανοιξει πορτες.Πρεπει να ειναι καπου 60-70 ατομα εξω

Το Arch από τους χειρότερους χώρους που έχω πάει. Ούτε εξαερισμός, ούτε αξιοπρεπή μηχανήματα… Τίποτα… Και 6€ η μπύρα… Θα πρέπει να έρθει κάποιο μεγάλο μου απωθημένο για να ξαναπάω.

Φοβεροί Underground Youth χθες. Τιμιοτατοι όπως πάντα.
Οι Buzzcocks κατατάσσονται στα χειρότερα λαηβ που έχω πάει. Όλα τσίτα, αδουλευτοι και ο Diggle απλά δεν…

2 Likes

Σε άλλο λάιβ ήμασταν.
Τα του χώρου είναι γνωστά καιρό τώρα και πραγματικά δεν ξέρω αν έχει νόημα να τα λέμε κάθε φορά. Πάντως, με Άργους ρυθμούς κάπως τα φτιάχνουν. Να σήμερα είχε υποψία εξαερισμού πχ.
Από την άλλη οι Buzzcocks ήταν υπέροχοι, ο 70χρονος Ντιγκλ φωνή δεν είχε ποτε αλλα ειχε πολύ κέφι σημερα, η μπάντα τα εδωσε όλα, ο κόσμος τα έσπασε, τραγούδησε και χόρεψε χωρίς αύριο και καταχειροκρότησε το συγκρότημα και μου άφησε την αίσθηση πως σχεδόν όλοι εφυγαν χαρούμενοι. Πραγματικά δεν ξέρω τι περίμενες αλλά για punk '77 με 1/4 μέλη του original line-up, ήταν φανταστικά.

1 Like

Ίσως να περίμενε, και καλά έκανε, οτι είχαμε δει απο undertones , Cock Sparrer και λιγα χρονια πριν απο Adicts. Ολα αυτά που αναφέρω ηταν τέλεια!

1 Like

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ Mother of Millions εχθες…1η φορα τους ειδα και θελω να τους βλεπω καθε φορα απο εδω και περα.

8 Likes

Ήμουν και Undertones και Addicts.
Το δεύτερο ήταν ΠΑΡΑ πολύ καλό
Το πρώτο ήταν μια χαρά, χθες ομολογώ πως πέρασα καλύτερα.

2 Likes

Στην τελική αυτό μετράει οπότε ας μην το αναλύουμε τόσο.

Υπάρχει περίπτωση να είσαι εσύ που αγκάλιασες 2-3 φορές τον Κωνσταντινίδη όταν υπέγραφαν στο μερτς στο τέλος;;