Templefest θα τιμήσω σήμερα και μαλλον και αυριο.
Πιο εξπεριμενταλ η φαση σήμερα
Drog A Tek
ΗΧΟΤΟΠίΑ
Space Blanket
PSYCHEDELIC TRIPS TO DEATH
FUKU
Αυριο
Universe217
Last Rizla
Mass Culture
Mammock
Templefest θα τιμήσω σήμερα και μαλλον και αυριο.
Πιο εξπεριμενταλ η φαση σήμερα
Drog A Tek
ΗΧΟΤΟΠίΑ
Space Blanket
PSYCHEDELIC TRIPS TO DEATH
FUKU
Αυριο
Universe217
Last Rizla
Mass Culture
Mammock
Κάντε μια καλή πράξη και πείτε οποίος έχει μπει αν τηρείται το πρόγραμμα
Μην περιμένω τζάμπα μισή ώρα απέξω
10’ καθυστέρηση ως τώρα περίπου
Θενξ Παντελο
Τίποτα ρε. Εγώ θα πάω μάλλον πριν βγούνε οι PoZ.
EDIT: ρώτησα και έμαθα όμως για το αν έχουν βγει οι FHBC
Δεύτερο τραγούδι τωρα
Βγήκαν τώρα οι Black label brew crew
Δεν ήθελα να τους χάσω γι αυτό ρώτησα
Θα σε έχω στο νου μου φαίνεσαι κιόλας εύκολα
Α νόμιζα δεν είχες πάει και ήθελες να δει πότε να πας. ΟΚ, τα λέμε μέσα.
Καλα ηταν θα μπορουσε και καλυτερα. Μου φανηκε οτι ηταν λιγο, αντε να τα πουμε και να παμε να φυγουμε.
Πολυ καλα ηταν, οχι καλα ρε. Δεν ειδα FHBC γιατι ηταν πολυ νωρις για μενα σημερα, αλλα PoZ και Στοκοι ηταν και γαμω. Και με ηχαρα.
Ωραία κλείνει η χρόνια . μου άρεσαν και οι 3 εξίσου . Και όλοι ηχάρα . Νομίζω φάνηκε ξανά ότι στο Ακαντεμυ όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν , έχουν από καλό έως τέλειο ήχο
Full House Brew Crew με έπιασαν εξ απίνης που κυκλοφόρησαν νέο δίσκο και από Black Label Brew Crew έγιναν Full House Death Punch
Γενικά μου είχαν κάνει κλικ απ την πρώτη φορά που τους είδα λαηβ τότε με CoC και τους γουστάρω αρκετά . Έχουν αξιοπρεπέστατο υλικό . Το Bet it All ήταν πολύ καλό
Στα σημερινά, νομίζω η εμφάνιση τους είχε αέρα , φουλ προβαρισμένοι , όρεξη και με ΤΡΟΜΕΡΟ ΗΧΟ . ΤΡΟΜΕΡΟ όμως
Οι Planet Of Zeus έχουν ανεβεί επίπεδο εδώ και καιρό . Σταθερά φανταστικοί . Αν μπορέσουν και θέλουν να μην έχουν προβλεπέ σετλιστ μόνο , γιατί κάπου χόρτασα όσο κι αν είναι όλα ένα κι ένα . Τους αξίζουν και εύχομαι μεγαλύτερες κορυφές .
Nightstalker δεν είμαι κανάς μεγάλος φαν , γι αυτό και δεν τους είχα δει ποτέ . Τους σέβομαι φυσικά απεριόριστα και μου αρέσουν αρκετά κομμάτια . Ήταν όπως ακριβώς περίμενα , χαλαροί κουλ και πολύ πολύ καλοί. Άκουσα όλα όσα ήθελα
@pantelis79 αν δεν είχα την κοπέλα μαζί μου , θα ερχόμουν να χαιρετήσω αλλά ήσουν κυριολεκτικά στην άλλη άκρη πανάθεμα σε . Next time
Μπήκα μέσα και σοκαρίστηκα από τον κόσμο, οπότε τους διέσχισα όλου διαγώνια και έφτασα στο safe house μου για τέτοιες περιπτώσεις. Μη φάμε και κάνα (κρυφό) βρισίδι επειδή θα κόψουμε κάποιου/κάποιων τη θέα τελευταία στιγμή, μαλακία είναι .
Βλέπω, άλλαξε όνομα και το ticket house!
Ωραιο ονομα για τσοντες
Ασχετο με την κουβέντα , αλλά τι φωτογραφική χρησιμοποιείς ;
Είναι από κινητό, Xiaomi Redmi Note 5
jag panzer Μαιο στο temple
Για jag panzer εχω ινφο οτι θα παιξουν κ σε αλλη πολη…Κ οχι ,δεν ειναι η θεσσαλονικη…
Σε αυτή την περίπτωση τα Γιάννενα είναι η προφανής επιλογή! Οτιδήποτε άλλο θα αποτελέσει σκάνδαλο!