Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Stratovarius στα Χανιά τέλη Ιουλίου…

2 Likes

Δύσκολο το βλέπω να πάω με Julie Christmas και DVNE μια βδομάδα μετά αλλά ok…

5 Likes

Ώπα ρε.

2 Likes

viva1

Άχαστο live εγώ θα έλεγα.

Εδώ με Chris Potter αντί για Ravi Coltrane…

2 Likes

29 με 31/8 το Golden φέτος στον Βόλο, αναμένουμε συγκροτήματα.

2 Likes

Και πρόγνωση καιρού

7 Likes

5 Likes

7 Likes

THE MURDER CAPITAL / Warmduscher

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΜΑΙΟΥ

GAGARIN 205

H Como Esta Events παρουσιάζει ένα από τα πιο συναρπαστικά double bill live της χρονιάς!

Οι The Murder Capital έρχονται ξανά στην Ελλάδα και θα μοιραστούν την σκηνή του Gagarin 205 με τους εκρηκτικούς Warmduscher, την Παρασκευή 30 Μαΐου!

Οι The Murder Capital αποτελούν μια από τις σημαντικότερες μπάντες της νέας (post punk) σκηνής της Ιρλανδίας μαζί με τους Girl Band, Just Mustard και Fontaines DC**.** Μιας σκηνής που βασίζεται στην αλληλοϋποστήριξη και τη φιλία μεταξύ των συγκροτημάτων και οι διαφορές τους είναι μονάχα μουσικού χαρακτήρα. Το νέο τους πολυαναμενόμενο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο.

Οι Warmducher φημίζονται για τα θρυλικά τους live, με τον χαρισματικό frontman Clams Baker Jr., και έχουν εδραιωθεί ως ένα από τα πιο συναρπαστικά συγκροτήματα του Λονδίνου τα τελευταία χρόνια. Το εξαμελές συγκρότημα κυκλοφόρησε το πέμπτο του άλμπουμ, “Too Cold To Hold”, τον περασμένο Νοέμβριο ενώ η μουσική του έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των playlists του ραδιοφωνικού σταθμού 6Music.

2 Likes

είναι η εξ αναβολής του Οκτωβρίου.

το ερώτημα είναι Murder Capital ή Cat Powers;; είμαι 55-45…

Μαζί με Warmduscher που σε λίγα χρόνια θα είναι πολύ ψηλά. Δεν νομίζω ότι χωράει συζήτηση.

1 Like

δεν τους έχω ακούσει ακόμα αυτούς… θα το κάνω άμεσα. εισιτήριο έχω και για τα δύο εντωμεταξύ :sweat_smile:

2 Likes

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΜΠΑΝΤΑΡΑ

6 Likes

Πήγε κάποιος Impaled Nazarene? Από ότι διάβασα στο φβ έγινε σκοτωμός κ στα 2 λάηβ

1 Like

Το gazarte πρόσθεσε αρκετά (όχι μόνο Lowen) με ανακοίνωση story στο πρόγραμμα του για το 2025…

/

Θα φέρει Anneke Van Giersbergen καθώς φαίνεται.

Επίσης Amaro Freitas είναι ωραία τζαζια…

5 Likes

Τρομερά ονόματα ομολογουμένως

2 Likes

Τι Night Eternal ρε μλκ;;;!!!

Πoτε ανακοινωθηκε αυτο;;;

3 Likes

Καταστροφή!

Coven??? :flushed: Μακάρι να μπορεσω