Τo βρήκαμε σύστημα και με αυτόν ;
Mην κάνετε γτχσ συναυλίες στο Καλλιμάρμαρο και δεν βρίσκω να παρκάρω καθημερινές
Και κάπου είδα Dirksneider 08/04/2025 στο Fuzz
Κανένα έλεος
Να παω αν μπορέσω στο principal 9 Απρίλη,λέει ο UDO,η θα βλέπουμε μια μπυροκοιλια να παίζει accept?
Να θυμίσω ότι στην Αθηνα ειναι ίδια ημέρα με Tarja. Θα προτιμήσω έστω και την μπυροκοιλια να λέει accept.
Η Kari Rueslåtten ανακοίνωσε στο φβ οτι θα βγει με τους The 3 and the mortal περιοδεία το 2025 και 2026 για την επέτειο των Sorrow και Teats laid in earth…
Το νέο Piraeus academy πολύ μικρό ρε παιδιά, πήγα Χατ Τρικ χθες.
Θα γράψει κάποιος για το λάηβ της Κυριακής ή στο μ@υνί σας τελείως?
Καλα τα λες Νικολα!
Λοιπον εχουμε και λεμε,τους Kvadrat δεν τους προλαβα δυστυχως.Οι Ιταλοι Aphotic αποδειχτηκαν εξαιρετικοι στο live παρα την πολυπλοκοτητα της μουσικης,ολα αποδωθηκαν πολυ καλα.Ατμοσφαιρικο death metal με αρκετα doom περασματα,ηχος αρκετα κοντα σε Ulcerate και Portal.Επαιξαν περιπου 40 λεπτα και ολο το μαγαζι κοιτούσε αποσβολωμένο!
Γυρω στις 11 παρα λοιπον βγηκαν οι πρωτουργοι του underground death metal παγκοσμιως και εδωσαν ρεστα!Αρκετα ανωτερη εμφανιση και setlist σε σχεση με τη Θεσσαλονικη πριν περιπου δυο και κατι μηνες!Βγηκαν με την αυτοπεποιθηση world class μπαντας(οχι οτι δεν ειναι)και μας καθηλωσαν.Μας πηραν απτα μουτρα κυριολεκτικα παιζοντας τη μια κομματαρα μετα την αλλη με εμφαση οπως ειχαν προειδοποιήσει στο Promulgation…Επαιξαν περιπου 70-75 λεπτα κλεινοντας με Vomitchrist και Teeth into(fuckin)red,οπου εγινε το ελα να δεις!!!Φανταστικο κλεισιμο της χρονιας,ειμαστε σε αναμονη του νεου δισκου που οπως εχετε ακουσει στα προσφατα live αν κινειται στα μουσικα πλαισια του Dismal Realms πιθανοτατα οι Dead Congregation να ειναι οι Blood Incantation του 2025.
Αυτα απο μενα Καλα Χριστουγεννα
Ωπ, θα τσεκαριστεί!
Τι λες μωρέ, αφού το έχεις τσεκάρει ήδη
Λοιπόν, πολύ καλό πρώτο λάηβ για KVADRAT και με καλό ήχο αν εξαιρέσουμε το ξεκίνημα, αν αποκτήσουν τριβή μπορούν να εξελιχθούν σε εντυπωσιακό act -ασχετώς αν εμένα δε μου ταιριάζει και τόσο αυτό που παίζουν.
Πειστική και η εμφάνιση των APHOTIC, αν και νομίζω ότι χάνονται λίγο κάποιες ωραίες λεπτομέρειες που ακούγονται στον δίσκο, πράγμα λογικό και αναμενόμενο βέβαια.
Για DC έχουν στερέψει τα λόγια πλέον, η αλήθεια είναι ότι έχω φτάσει διψήφιο αριθμό που τους έχω δει και σε οποιαδήποτε πιθανή κατάσταση (Ελλάδα, εξωτερικό, support, fest, main act) οπότε κυρίως ήθελα να διαπιστώσω αν παραμένουν ισοπεδωτικοί με το νέο λαην-απ (hint: παραμένουν).
Φίσκα Κύτταρο (δεν έχω ξαναπετύχει τόσο πολύ κόσμο εκεί) και μπράβο τους και εις ανώτερα, αν και πλέον προσωπικά δεν την παλεύω με τόσο κόσμο (δικό μου πρόβλημα, δεν αφορά κανέναν άλλο).
Ξεμωραίνομαι…πάντως δεν θυμάμαι πότε κ αν.
Έντιτ. Ναι οκ, αλήθεια ξεμωραίνομαι. Η αναφορά σε portal με έβγαλε εκτός πορείας. Πάντως τώρα το άκουσα ολόκληρο, παίζει δεύτερη φορά καπάκι.