Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Ακατάλληλος χώρος . Ειχαν παιξει κατι φιλοι λαιβ οταν ήμαστε φοιτητές, το 350 πΧ

2 Likes
5 Likes

Είναι μικρός χώρος, αλλά τίμιος. Αρκετά γνωστό μαγαζί στα Ιλίσια. Είχα δει εκεί μια φορά κάτι μικρές ελληνικές μπάντες κι άλλη μια φορά τα Υπόγεια Ρεύματα. Κάτι σαν το Temple σαν χωρητικότητα.

1 Like

Blues Pills - 24 & 25 Απριλίου - Αθήνα, Piraeus Academy και 26 Απριλίου - Θεσσαλονίκη WE

4 Likes

Μετά τους therion δεν εχω ξαναπατήσει εκει. Ρίσκο!

1 Like

εγώ δεν έχω πάει γενικά και το φοβάμαι. αν και επειδή θα είναι διήμερο και δεν πιστεύω θα γίνει ο ίδιος χαμός, ίσως δεν εξελιχθεί σε δράμα. δύσκολη φάση…τι να πω; δε βρέθηκε άλλος χώρος;

Απαράδεκτος χώρος, κανονικά είναι μόνο για μικρά, local gigs. Δεν μπορώ να φανταστώ πως οι Blues Pills δεν θα έφερναν, με απαισιοδοξία κιόλας, 300-400 άτομα σε ένα Κύτταρο.

3 Likes

μα για να γίνεται 2ήμερο οι προσδοκίες είναι ότι θα τα μαζέψουν τα 400 άτομα. φαντάζομαι είναι θέμα μείωσης λειτουργικών της διοργάνωσης…κλασικά πράγματα “αφού έχουμε το χώρο, γιατί να τα δώσουμε αλλού;”

Μπορεί οι προσδοκίες να είναι 150-200 και να ελπίζουν πως αυτοί οι 150-200 θα θέλουν να πάνε δύο φορές :stuck_out_tongue:

1 Like

σωστή προσέγγιση. το ζυγίζω κι εγώ το διήμερο, κοίτα πως με γλεντάει ο κυρ Νίκος! :stuck_out_tongue:
τις προηγούμενες φορές έχουν παίξει στο Gagarin με αρκετά καλή προσέλευση.

1 Like

Τι ρωτάς τώρα :stuck_out_tongue:;

Gagarin την πρώτη, sold out. Μετά είχαν έρθει στο νυν Floyd, τότε Piraeus 117 Academy, με αρκετά καλή προσέλευση.

2 Likes

τα καλά χρόνια που τους έφερνε η smoke the fuzz. τους είχα δει και τις 2 φορές Θεσσαλονίκη τότε.

Ωραίο λάιβ χτες στο Arch, με πρωταγωνιστές από το post-metal ιδίωμα. Ξεκίνησα επειδή έπαιζαν οι Sevengill και έτσι είδα τόσο αυτούς όσο και τους Sidus και τους Bipolar Architecture. Εξαιρετικές μπάντες και οι τρεις σε μια βραδιά που ευχαριστήθηκα. Αξίζει να τους ακούσετε, αν δεν τους ξέρετε.

2 Likes

έβγαλε εισιτήρια γενικής εισόδου και “VIP καθήμενων”… παίζει αυτά τα και καλά VIP να είναι τίποτα τραπέζια μπροστά από τους όρθιους και να φάμε φόλα;;; :stuck_out_tongue:

δεν έχω πάει ποτέ σε αυτόν τον κωλοχώρο και δεν έχω ιδέα πως είναι στημένος

Μάλλον στον εξώστη θα είναι τα VIP, αποκλείω να είναι κάτω (είναι χωροταξικά αδύνατο).

1 Like

ψήστο να πάμε ρεεε !!!

Μέχρι τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει, αλλά δεν το αποκλείω.

1 Like

Ειναι σίγουρα στον εξώστη. Τουλάχιστον άλλες φορές εκει ήταν. Για 4 ευρω διαφορά αξίζει.

και να μην είμαι κάγκελο όταν η Ελίν θα κάνει stage dive;;;;;;

Παίζει να φτάνει να πηδήξει και στον εξώστη από τη σκηνή.

6 Likes