Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

Ε καλά, ποτέ δεν θα δεις 1500 άτομα να κοπανιούνται ταυτόχρονα. Εκτός αν παίζουν οι Bolt Thrower που γινόταν crowd surfing στο bar, αλλά άλλο αυτό :stuck_out_tongue:

3 Likes

Από τώρα εκεί!

2 Likes

Ή Parkway Drive

Δλδ δίνω δίκιο στον @jonkyr . Αν το κοινό έχει νεαρούς γίνεται μεγαλύτερο τζερτζελο, λογικό κιόλας

5 Likes

μπαράζ ανακοινώσεων σήμερα…

Cat Power sings Bob Dylan - 30 Μαΐου - Floyd.

ίδεα μέρα με Murder Capital γτχμ…

2 Likes

Αν μπορει, ας τα πει οπως τα ειπε ο Dylan οταν ήρθε στη Μαλακάσα. Εκει να την παραδεχθώ… :stuck_out_tongue:

5 Likes

Εχοντας πλέον παρακολουθήσει πολλά metal shows στο Floyd πάντα αναρωτιομουν πως ειχαμε όλοι τόσο αντικρουόμενες απόψεις οσον αφορά τον ήχο.

Σε όλα τα προηγούμενα lives (BG 3 φορές,Epica , Parkway Drive , Emperor ,In Flames) καθομουν πλάι μπροστά απο τα bars ,ίτε δεξιά είτε αριστερά .Πάντα μπουκωμένος και μέτριος ήχος (εξαίρεση οι Emperor που ήτανε σε σημεία τελειότητα) .Ακουγα σχόλια ότι στο κέντρο ακουγανε τέλεια (ειδικά In flames ο ήχος για μένα ητανε χάλια και για άλλους παρα πολύ καλός).

Χθες λοιπόν κάθησα πισω πισω στο κέντρο και ειδικά απο την μέση και μετά του live ,ο ήχος ητανε κάτι παραπάνω απο αξιοπρεπέστατος σε αντίθεση με όσα ακουσα απο φίλους αλλα και όσα διαβάζω εδω μέσα.

Εν κατακλειδι όσο ωραίος χώρος και σε βολική τοποθεσία και να είναι το floyd , εχει αδιαμφισβήτητα θέματα με την ακουστική του.

3 Likes

Γρηγορες διευκρινισεις. @martian δεν ειπα οτι “μονο εσυ ακουσες καλα”, αλλα “εσυ απο οσους μιλησα” :rofl: Επισης, ειμαι σιγουρος οτι στο κεντρο θα ειναι καλυτερος ο ηχος. Αλλα δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι στο κεντρο, ετσι δεν ειναι; Τελος, για το θεμα της ηλικιας, ενταξει… φυσικη εξελιξη ειναι :slight_smile: Πρωτα για εμενα στεναχωριεμαι, πολυ θα ηθελα να ειμαι στο πιτ. Αλλα ισχυει και ο,τι ειπε ο Rebel. Μπροστα ειχε πολλη πλακα, αλλα αυτο ηταν. Στους PD εγινε πολεμος (νεανικο κοινο).

1 Like

Κι εγώ καλά πέρασα, αν και το φοβόμουν, γιατί δυσκολεύομαι πλέον να ακούσω το συγκεκριμένο είδος.
Θυμήθηκα πόσο υπέροχα κομμάτια είναι τα The silence, Heading for tomorrow(ολόκληρο).Σε αλλά βαρέθηκα αλλά Ok.
O Kai εντάξει ανεξάρτητα αν είσαι φαν ή όχι , είναι τεράστια προσωπικότητα.
Τίμια και η τιμή στο εισιτήριο.
Ο Τραγουδιστής των silent winter έχει εξαιρετική φωνή.Θα ταίριαζε στους Virgin steel αλλά…

Σταματήστε να λέτε ότι γεράσαμε.Απλα οι εποχές έχουν αλλάξει σε όλα.

7 Likes

Γερασατε :stuck_out_tongue:

Ο Kai του '97 θα κρεμόταν από ηχεία και πολυέλαιους και θα έκανε stage diving

Και το κοινό θα ήταν δαιμονισμένο… Αλλά εδώ ας πούμε ότι άλλες συνθήκες το '97 και άλλες το 2024. Δλδ τότε φαντάζομαι υπήρχε μεγαλύτερη πείνα για αυτά τα συγκροτήματα και δεν υπήρχε ούτε υπερπροσφορά στα λάιβ ούτε η τόση ευκολία του " δεν έρχεστε Ελλάδα, θα πάω να σας δω εξωτερικό"

4 Likes

Diving έκανε όντως τότε αλλά από σχεδόν τριπλάσιο ύψος σε σχέση με το stage. Ποιος κακόμοιρος έφαγε τις μπότες του στο κεφάλι, δεν έμαθα ποτέ (ούτε είδα κάποιο πτώμα μετά τη συναυλία).

3 Likes

:face_holding_back_tears::heart_hands:

3 Likes

Heavy Lungs 14/2 Αθήνα και 16/2 Θεσσαλονίκη
ελπίζω όχι στο Arch…

ΝΑΙ ΡΕ DANNY NEDELKO!

4 Likes

theghostinside-17june-universe-more500

3 Likes

Δυνατό

στο Endless Daze Festival λέει και στις 15/2 θα είναι και οι Crows.

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ARCH…

3 Likes

Δεν ξέρω για το χώρο, αλλά είδα Crows την προηγούμενη φορά που ήρθαν και ήταν φοβεροί. Τρομερή σκηνική ενέργεια.

Σε άλλα νέα, χθες Malevolence προκάλεσαν κατεδάφιση χωρίς καν να το περιμένω, live με τρομερη ενεργεια και συνδιαλλαγή κοινού - μπάντας. Μακάρι πιο συχνά τέτοια

1 Like

ήταν συγκλονιστικοί! δεν χάνονται ούτε αυτή τη φορά! ελπίζω σε αξιοπρεπή χώρο

Γι αυτο τον χωρο ξερουμε τιποτα? Πολυ μικρο φαινεται

Εκεί πρέπει να έπαιξαν και οι Glacier , όποιος πήγε ας επιβεβαιώσει και ας πει άποψη

Αν είναι ο χώρος που νομίζω , έχω πάει να δω φίλη ντράμερ σε κάτι jam nights

Στα μάτια μου ακατάλληλος για κάτι παραπάνω από αυτό ( δλδ jam nights)

Φάση Crow ; Remedy ; Κάτι τέτοιο , των 100 ατόμων . Άντε να είναι λιιιγο μεγαλύτερη η Αρχιτεκτονική

4 Likes