Διάφορες συναυλίες χωρίς topic

1 Like

1 Like

Χαμός στους Tesseract.

2 Likes

Πήρα εισιτήριο για Coven από σήμερα γιατί δεν ξέρω τι παίζει με το ισόγειο του gazarte και πόσο κόσμο χωράει, μη γίνει καμιά μαλακία και μείνω απ’έξω. Πολύ τίμιο στα 25 ευρω, θυμίζει παλιες καλές εποχές η τιμή…

3 Likes

Ωραία ήταν! Εμένα μου αρεσαν και οι Novelists.

3 Likes

Τους παρακολουθώ αρκετό καιρό. Φοβεροί κιθαρίστες και η Camille έχει ωραία φωνή.

3 Likes

Δεν τους έχω παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια. Σε τι φάση ειναι το συγκρότημα;

Ειλικρινά δεν ξέρω αλλά ακολουθώ τη Jinx στα σοσιαλ και είναι πολύ ενεργή… Ελπίζω να έχει και βιολί μαζί

1 Like

Αφού η JInx η Dawson επιμένει να “βγαίνει στο δρόμο” με το συγκρότημα παρά τα χρόνια που έχουν περάσει, τις αλλαγές στο lineup κλπ, μπορείς με σιγουριά να πεις ότι και αυτή το… βιολί της!

3 Likes

8 Likes

Επίσης Lowen …και DVNE είναι 20 ευρώ. Καλή φάση.

/

Άσχετο, αυτό μοιάζει ωραίο τζαζ-live…

viva1 (1)

Δείγμα…

1 Like

Ρωτησα εναν συμφορουμιτη σχετικως: με εναν δισκο και ενα ΕΡ (καμια 50αρια λεπτα μαξ συνολο), θα τα παιξουν ολα δυο φορες;

1 Like

Υποθέτω πως θα παίξουν σχετικά λίγο. Tο μόνο setlist που βρήκα στο setlist.fm είναι το παρακάτω. Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι…

Ashurbanipal’s Request (06:30), Najang Bah Divhayeh Mazandaran (06:30), Corruption on Earth (06:30), Waging War Against God (06:00), The Seed that Dreamed (03:30), May Your Ghost Drink Pure Water (05:30), Ghazal for the Embrace of Fire (09:00) = 43:30 λεπτά.

3 Likes

Δύο άλμπουμ κι ένα ΕΡ έχουν, αν και απ’ το ΕΡ δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα παίξουν κάτι, καθώς αποτελείται από αυτοσχεδιασμούς σε ζωντανό πλαίσιο (και γαμάνε)

3 Likes

Α, δυο αλμπουμ. Οκ, καπου μου ξεφυγε αυτο τοτε, λαθος μου.

1 Like

11 Likes

Τρελο απωθημένο!

1 Like

Ε ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΩΣΤΑ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ ΤΩΡΑ

https://www.more.com/gr-el/tickets/music/sumac-live-kyttaro-live-club

7 Likes

Μεγάλος φαν των Isis, με τους Sumac όμως δυσκολεύομαι να τους πιάσω.
Καμία πρόταση πώς να ξεκινήσω;